1984 Anakara doğumluyum. 2002 yılında başladığım Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi eğitimimi 2008 yılında tamamladıktan sonra yine aynı yıl Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda (TUS) derece yaparak İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadın hastalıkları ve doğum ihtisasına başladım. 2013 yılında ihtisasımı tamamlayarak devlet hizmet yükümlülük görevimi Bitlis/ Tatvan Devlet Hastanesinde tamamladım. 2014 yılında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesine kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak geri döndüm. Bu süre zarfında sağlık hizmetinin yanı sıra, onlarca asistan hekimin eğitiminde aktif olarak görev yaptım. Ayrıca kalite sorumlusu, idari sorumlu ve birçok alanda sağlık hizmetinin standartlarını artırmak, anne ve bebek ölümlerini azaltmak ve hastanenin standartlarını artırma adına birçok idari birim ve komisyonda aktif üye olarak bulundum. Tepecik Hastanesi’nde geçirdiğim uzun zaman zarfında onlarca bilimsel toplantıda katılımcı ve konuşmacı olarak görev aldım. 30'u kaliteli uluslararası bilimsel dergiler de olmak üzere 35'in üzerinde bilimsel araştırma makalesi yayınladım. Kadın hastalıkları ve doğum biliminin her alanında hizmet vermiş ve tecrübe etmiş olmakla birlikte, ilgi alanım ve üst uzmanlaştığım alanlar laparoskopik ve histeroskopik cerrahi (kapalı ameliyatlar) ile ürojinekolojik pelvik rekonstrüksiyon cerrahisi (idrar kaçırma, idrar torbası ve rahim sarkması) alanlarıdır. Bunun dışında yüksek riskli gebeliklerin yönetimi alanında (plasenta previa, plasenta akreata) ve kadın kanserleri alanında aktif çalışarak tecrübe edindim. Yeni tip korona virüs pandemisi döneminde, Sağlık Müdürlüğü’nün oluşturmuş olduğu COVİD-19 hastası gebelerin tedavisi ekibinde 4 ay hizmet verdim. 2020 Ağustos itibariyle Sağlık Bakanlığı’ndan istifa ederek, Mart 2022' ye kadar İzmir Özel Su Hastanesinde tam kadrolu kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak Çalıştım. Nisan 2022 itibaren Özel Medifema Hastanesinde yıllar içerisinde oluşturduğum birikimimi siz hastalarımıza sunmak için hizmet vermeye devam ediyorum.

Ayrancılar Mah, Kocatepe Cd. No.1, Torbalı, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 105 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi

4 Boyutlu Ultrason +24 daha fazla

Abdominal Ultrasonografi

Amniosentez

Anormal Kanamalar Tedavisi

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Konum: Özel Medifema Hastanesi Doğum

Hamileliğimde tüm süreçlerde Emrah hocayla ilerledik, çok rahat keyifli bir süreç geçirdik aklımızdaki soruları biz sormadan bizi hep bilgilendirdi.Bilgisi deneyimi iletişimi süreci rahat geçirmemizi sağladı kendisine minnettarız

Konum: Özel Medifema Hastanesi Normal Randevu

Doktor bey gayet kibar ve ilgili ve bilgili. Mardin'den İzmir'e tayinimiz çıktı,doğum öncesi iyi bir doktor arayışımız vardi,Emrah beyle bu arayış bitti. Muayneleri aceleye getirmiyor, detaylara önem veriyor,sizi dinliyor,sorulara doyurucu cevaplar veriyor,umarım doğum sürecini de güzel geçiririz.

Konum: Özel Medifema Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Doktor bey laparaskopik ameliyatımı başarılı bir sekilde gercekleştirdi.Alanında çok basarılı.Hastasına yaklaşımı son derece saygılı ve güleryüzlü. Bilgisini çok net ve anlasilir bir şekilde aktarıyor.Tüm detayları siz sormadan anlatıyor.Kendisini geç tanıdığım için üzgünüm ancak beni sağlığıma kavuşturduğu için de çok mutluyum ve de minnettarım, iyi ki varsınız hocam.

Konum: Özel Medifema Hastanesi Normal Randevu

2 yıl önce hamilelik kanamasından dolayı gitmiştim kendisine ve hala gitmeye devam ediyorum.Güler yüzlü , detaylı muayene eden ve açıklamalar yapan bir doktor.Gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.

Konum: Özel Medifema Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Emrah beyle gebeliğimin başında tanıştım düzenli kontrollerime gidip doğumumuzu gerçekleştirdik. Emrah beyin açıklayıcı anlatımı sayesinde kafanızda soru işareti kalmıyor çok memnun kaldım gözüm açık tavsiye ederim

Konum: Özel Medifema Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hamilelik sürecimin başından beri doktor beyin gösterdiği ilgi alaka ve detaylı açıklamaları bizleri çok memnun etti. Güler yüzlü, cok sakin ve özellikle alanının en iyilerinden. Mutlaka yolunuz Emrah Bey ile kesişmeli

Konum: Özel Medifema Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İzmir'deki şansım diyorum kendisi için. Harika bir doktor harika bir insan. Güler yüzlü ve sizi rahatlatan bir yapısı var. Siz soru sormadan tüm açıklamayı fazlasıyla yapan bir doktor. Dört aylık hamileyim bu süreç içerisinde hem telefon hem yüz yüze tüm yardımı sağladı. İyi ki varsınız hocam.

Konum: Özel Medifema Hastanesi Doğum Kontrol

O kadar çok memnun kaldık ki eşimle beraber hamileliğim, bebeğimizin gelişimi sürecimiz hakkında çok açıklayıcı detaylı bilgi verdiki kendisinden çok memnun kaldık.

Konum: Özel Medifema Hastanesi Normal Randevu

Hamilelik ve doğum sürecinde vermiş olduğu destek ve emek paha biçilemez. Mesleki bilgisi, güler yüzü ve sakinliği, iletişim gücünün yüksekliği, süreçlerle ilgili çok açıklayıcı bilgiler aktarması ve bir psikoloğu da aratmayacak destekleri ile mutlu bir şekilde çıktık her defasında odasından. Bu süreçteki en büyük şansımız diyebilirim.

Konum: Özel Medifema Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Riskli gebelik yüzünden kendisini tercih etmiştim. Ve o kadar doktor gezdikten sonra içimin sindiği gerçekten ilgisini sevdiğim tek doktor oldu.