Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Doppler Ultrason
Doğum
Doğum Kontrol
Özel Medifema Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Dörtlü Tarama Testi
Genital Kanser
Genital PRP
Gerilimsiz Vajinal Bant Işlemi
gü...r
Hamileliğimde tüm süreçlerde Emrah hocayla ilerledik, çok rahat keyifli bir süreç geçirdik aklımızdaki soruları biz sormadan bizi hep bilgilendirdi.Bilgisi deneyimi iletişimi süreci rahat geçirmemizi sağladı kendisine minnettarız
m....
Doktor bey gayet kibar ve ilgili ve bilgili. Mardin'den İzmir'e tayinimiz çıktı,doğum öncesi iyi bir doktor arayışımız vardi,Emrah beyle bu arayış bitti. Muayneleri aceleye getirmiyor, detaylara önem veriyor,sizi dinliyor,sorulara doyurucu cevaplar veriyor,umarım doğum sürecini de güzel geçiririz.
g....a
Doktor bey laparaskopik ameliyatımı başarılı bir sekilde gercekleştirdi.Alanında çok basarılı.Hastasına yaklaşımı son derece saygılı ve güleryüzlü. Bilgisini çok net ve anlasilir bir şekilde aktarıyor.Tüm detayları siz sormadan anlatıyor.Kendisini geç tanıdığım için üzgünüm ancak beni sağlığıma kavuşturduğu için de çok mutluyum ve de minnettarım, iyi ki varsınız hocam.
na...
2 yıl önce hamilelik kanamasından dolayı gitmiştim kendisine ve hala gitmeye devam ediyorum.Güler yüzlü , detaylı muayene eden ve açıklamalar yapan bir doktor.Gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.
ga...ş
Emrah beyle gebeliğimin başında tanıştım düzenli kontrollerime gidip doğumumuzu gerçekleştirdik. Emrah beyin açıklayıcı anlatımı sayesinde kafanızda soru işareti kalmıyor çok memnun kaldım gözüm açık tavsiye ederim
b....ç
Hamilelik sürecimin başından beri doktor beyin gösterdiği ilgi alaka ve detaylı açıklamaları bizleri çok memnun etti. Güler yüzlü, cok sakin ve özellikle alanının en iyilerinden. Mutlaka yolunuz Emrah Bey ile kesişmeli
ha...u
İzmir'deki şansım diyorum kendisi için. Harika bir doktor harika bir insan. Güler yüzlü ve sizi rahatlatan bir yapısı var. Siz soru sormadan tüm açıklamayı fazlasıyla yapan bir doktor. Dört aylık hamileyim bu süreç içerisinde hem telefon hem yüz yüze tüm yardımı sağladı. İyi ki varsınız hocam.
s....k
O kadar çok memnun kaldık ki eşimle beraber hamileliğim, bebeğimizin gelişimi sürecimiz hakkında çok açıklayıcı detaylı bilgi verdiki kendisinden çok memnun kaldık.
m ...a
Hamilelik ve doğum sürecinde vermiş olduğu destek ve emek paha biçilemez. Mesleki bilgisi, güler yüzü ve sakinliği, iletişim gücünün yüksekliği, süreçlerle ilgili çok açıklayıcı bilgiler aktarması ve bir psikoloğu da aratmayacak destekleri ile mutlu bir şekilde çıktık her defasında odasından. Bu süreçteki en büyük şansımız diyebilirim.
g....b
Riskli gebelik yüzünden kendisini tercih etmiştim. Ve o kadar doktor gezdikten sonra içimin sindiği gerçekten ilgisini sevdiğim tek doktor oldu.
Emrah Beyan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrah Beyan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Emrah Beyan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi, 4 Boyutlu Ultrason, Abdominal Ultrasonografi, Amniosentez, Anormal Kanamalar Tedavisi, Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi, Aşılama Yöntemi, Bilateral Ooferektomi, Burch Laparoskopik İdrar Kaçırma Ameliyatı.
Emrah Beyan adresi nerede?Emrah Beyan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayrancılar Mah, Kocatepe Cd. No.1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrah Beyan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrah Beyan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emrah Beyan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emrah Beyan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emrah Beyan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrah Beyan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emrah Beyan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emrah Beyan hakkında ne düşünüyor?Toplam 118 hasta / danışan, Emrah Beyan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emrah Beyan hangi sigortaları kabul ediyor?Emrah Beyan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları