Varyap Meridian Grandtower Barbaros mah. alzambak sokak. A Blok Kat 2 /Daire 27, İstanbul
Blefaroplasti
Horlama Cerrahisi
Kulak Estetiği
Rinoplasti
Emrah Çelik Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Çene Estetiği
Emrah Çelik Muayenehanesi
Kesinlikle çok memnunum kendisinden.Çok sıcakkanlı, ilgili birisi.İletişim kurup güvenebileceğimiz biri.Nefes alma problemim vardı. Hemde estetik amaçlı geldim.Uzun zamandır istediğim bir ameliyattı.Hiçbir zaman ilgisini eksiltmedi. 3 ay geçti.Ameliyattan sonra bile her dakika cevap veriyor.Samimi davranması, her an ulaşılabilir olması benim çok önemliydi.Kesinlikle herkese tavsiye ederim kendisini.Ben doktor konusunda çok pimpirikli biriyim ama gözleri kapalı Emrah Bey'e güvenebilirler.
Kendisi çok ilgili,işinde profesyonel ve operasyon bittikten sonra da hastalarını asla bırakmayan,hastasının durumunu,nasıl olduğunu gün ve gün soran biridir.Ben deviasyon şikayetiyle gelmiştim. Nefes almakta zorluk çekiyordum, burun kemiğim yamuktu.Burun estetiği ameliyatı oldum.Şimdi rahat nefes alabiliyorum.Operasyonla ilgili bilgilendirdi. Gayet iyiydi.Çok iyi bir operasyondu. Sizi asla yalnız bırakmıyor ve her anlamda yanınızda olmaya çalışıyor.Kontrole gitmediğinizde bile ihmal etmemenizi söylüyor.İlgili bir doktor.
Ben Emrah Bey'den çok memnundum.Ameliyatım boyunca çok ilgilendi.Ameliyat sürecinde ne istediğimle ilgili çok güzel ilgilendi. Benim burnumun içinde büyüyen etler vardı.Nefes almakta zorluk çekiyordum.Kemik eğriliği vardı.Düşük burun deniyor.Şu an çok güzel nefes alıyorum.Çok mutluyum.Ne istediğime çok önem verdi. Birebir dinledi.Dış görünüş olarak da benim istediğim gibi oldu.En ufak birşeyde bile aradığımda direkt arayıp yardımcı oldu.Şehir dışında olmama rağmen her türlü ilgilendi.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum kendisini.
Ben kendisine burun ameliyatı olmuştum.Çok ilgili ve alakalı, hastasına ameliyat sonrasında da destek veren biri.Ameliyatımla ilgili yeterli olarak bilgilendirdi.Ben ameliyatımı estetik amaçlı olmamıştım.Burun kemiğimde kırık olduğu için ameliyat olundu ve biraz da kemiğe dokunulduğu için estetik açıdan oldu.Şimdi rahat nefes alabiliyorum.Emrah Bey pozitif ve prezentabl biri.Burun ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ederim kendisini.
Doktor beyi çok seviyorum.Hastalar devamlı soru sorar, merak eder ama Emrah Bey'in kendisi daha çok merak eder sizi.Nasıl olduğumuzu soran,sürekli fotoğraf isteyen biri.Hastasına karşı daha ilgilidir.İletişim kurduğumda gece saat 00:00 bile olsa aradığımda hemen dönüp yardımcı olmaya çalışan biri. O samimiyeti hissediyorsunuz.Güven veriyor.Ben burun estetiği ameliyatı oldum.İstediğim şekli aldı. Bu iyileşme sürecinde çok yardımcı oldu, çok ilgiliydi.Ameliyat öncesinde de ameliyatın her aşamasını detaylı bir şekilde bana anlattı.Hep iletişim halindeydik kendisiyle.Başka hastalara da tavsiye ederim kendisini.
Emrah Bey'i internetten araştırarak buldum ve bir yakınım aracılığıyla geldim kendisine.Emrah Bey ile 1 yıldır tanışıyoruz.Her şey ile ilgileniyor.Muhteşem bir bir doktor. Sihirli parmakları var.Burnumda kemik eğriliği vardı ve estetik amaçlı gittim.Burun ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. O süreçte bana çok yardımcı oldu.Ameliyat sonrasında özgüvenim çok değişti. Yüzümün ifadesi tamamen değişti.Kendisi hastalarıyla çok ilgili, her attığım mesajda,her aradığımda bana geri döndü. Aramalarıma cevap verdi. Aklıma takılan her şeyi sorabildim kendisine.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum kendisini.Hem ilgisi olarak, hem hekim olarak muhteşem bir doktor.Emrah Bey'e bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.Parmaklarıyla her dokunduğu yer muhteşem oluyor.
k.....
Emrah Hoca işinde profesyonel, işinin ehli ve işini severek yapan,hastalarıyla arkadaş gibi olan ve her zaman hastalarının yanında olan, hastalarını cesaretlendiren, tüm soruları cevaplandıran muhteşem bir insan.Emrah Bey'in hizmet verdiği hastaneye gitmiştim.O zaman tanışma imkanımız olmuştu.Ameliyat süreçlerine Emrah Hoca sayesinde karar verdim. Sadece görüşmeye gitmiştim ama beni bilgileriyle aydınlattı. Süreç başından süreç sonuna kadar bana neler olacağını anlattı.Açıkladığı için de ameliyata karar verdim.Ben rinoplasti ameliyatı oldum ve kendime güvenim geldi. Kendimle barışık oldum. Herhangi bir problem yaşamadım.Ne zaman mesaj attıysam hemen cevap verdi. Müsait değilim demedi. Hiçbir zaman olumsuz cevap almadım. Her zaman destekçim oldu.Arkadaş gibi kendisi. O yüzden herkese tavsiye edebilirim kendisini.Emrah Hoca'yı çok seviyorum.
İlgili ve alakalı, çok iyi,işinde gayet başarılı biri. Ben çok memnunum.Ameliyat sonrası morarma vs. olabildiğince çok çok az oldu.İşiyle ilgili de, kendisi de çok iyi bir insan.Ben rinoplasti ameliyatı oldum.Burun eğriliğim vardı. Et ve kemik vardı.Nefes alışım değişti.Burun şekli de çok güzel oldu.İstediğim gibi oldu.Yapay durmuyor. Her şeyiyle çok güzeldi süreç.Yaklaşımı sevecen ve samimi, gayet güzeldi.
Ben Emrah Bey'i sosyal medyadan görmüştüm ve çok memnun kaldım.Emrah Bey'e burun estetiği ameliyatı ile ilgili geldim.Nefes alma problemim de vardı.Ameliyat sonrasında estetik olarak güzel oldu. Nefes alma problemim de kalmadı.Güvenilir bir doktor.Arkadaşıma da tavsiye ettim.Arkadaşım da ameliyat oldu.
tu....
Hiç tereddüt etmeden, sonsuz güvenebileceğiniz nadir doktorlardan. Hastalarıyla arkadaş gibi ve oldukça rahatlatan bit doktor. Ameliyat sonrasında söz konusu edilen ve herkesin bahsettiği hiç bir sıkıntıyı yaşamadım. Ameliyatımdan 1 ay sonra gözlük kullanmaya başladım, güneşe çıktım hiç bir sorun olmadı ve kimse ameliyat olduğumu anlamadı, sadece yüzümde güzel bir değişiklik olduğunu söylediler. Şimdi arasa bir daha ameliyat olacaksın dese gözüm kapalı güvenir ameliyat olurum, bilirim ki ortaya çıkan sonuç çok güzel olacak. Kısacası aldığı parayı her bir zerresine kadar fazlasıyla hakeden bir doktor.
Emrah Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrah Çelik, Kulak Burun Boğaz. Size Emrah Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Yüz Gençleştirme, Göz Kapağı Estetiği, Horlama Cerrahisi, Blefaroplasti, Yüz Dolgusu, Dudak Dolgusu, Botoks, Çene Estetiği.
Emrah Çelik adresi nerede?Emrah Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varyap Meridian Grandtower Barbaros mah. alzambak sokak. A Blok Kat 2 /Daire 27 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrah Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrah Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emrah Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emrah Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emrah Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrah Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emrah Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emrah Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Emrah Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları