Fizik öğretmeni bir baba ve matematik öğretmeni bir annenin oğlu. Çocukluk yılları Zonguldak’ta geçti. Ortaokul yıllarında iken gittiği diş hekiminden etkilenip bu mesleği seçmeye karar verdi. 1997 yılında ilk tercihi olan Hacettepe
Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne başladı ve 2004 yılında mezun oldu. Bir sure Ortaköy Tıp Merkezi’nde görev
yaptıktan sonra Acıbadem Sağlık Grubu’na geçti. Mayıs 2018 den itibaren kurucusu olduğu Emrah Güvenenler Diş Muayenehanesi nde hizmet veriyor. Düzenli olarak eğitim ve seminerlere katılarak mesleki gelişmeleri yakından takip ediyor ve tedavi pratiğine uyguluyor. Bu eğitimlerden bazıları:

*Lumineers Prepless Laminate Veneer Course (2012)
*3M Diastema Kapatma Eğitimi (2012)
*2. Ve 3. Dijital Diş Hekimliği Sempozyumu (2013,2014)
*Sirona Cad/Cam Tasarım Eğitimi (2015)
*Galip Gürel Aesthetic EXcellenceHands On Course (2016)
*Digital Smile Design (DSD) Course (2016)
*Planlamadan Tedaviye Laminate Veneer Kursu (2016)
*İmplant Üstü Protez Eğitimi (2016)
*Uygulamalı Okluzyon Yükseltme Seminer-Workshop (2017)

Evli, bir kız ve bir erkek babası, ailesine tutkuyla bağlı. Bir ulaşım aracı olarak kullanacak kadar bisiklet tutkunu. Okumayı en çok sevdiği konular; tarih, futurism, uzay-zaman. Klinikten sonra çalışmaktan en çok keyif aldığı yer evinin mutfağı .☺

Suadiye Mah.Müzeyyen Sokak No : 2 D: 6, Kadıköy, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Ak Sigorta

HDI Sigorta + 2 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +13 daha fazla

Estetik Porselen

Lamina Uygulamaları

İmplant

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Estetik Porselen

Lamina Uygulamaları

İmplant

Makaleler
Röportaj

Ö
Konum: Emrah Güvenenler Dental Klinik İmplant

Emrah Bey, alt üst tam çene implant tedavimi planlama aşamasından uygulama sürecine ve sonucuna kadar son derece profesyonel bir yaklaşımla gerçekleştirdi. Süreç boyunca detaylı açıklamaları, hasta hekim ilişkisinde çok önem taşıyan güven verici yaklaşımı ile sorunsuz bir tedavi süreci yaşamamı sağladı. Hem tedavi sürecinden hem de ailemizin diş hekimini bulduğumuzdan dolayı çok mutlu oldum.

Dt. Emrah Güvenenler

Ben teşekkür ederim, görüşmek dileğiyle. Sevgiler.

Konum: Emrah Güvenenler Dental Klinik Randevu

Emrah bey, ortodontik tedavim bittikten 2 yıl sonra öne gelen dişim için retainer uygulamasına oldukça emek verdi ve dişimi ilk olduğundan daha dümdüz bir hale getirdi. Kendisine özenli ve titiz bir şekilde tedavimi yapmıştır.

Dt. Emrah Güvenenler

Teşekkürler, geçmiş olsun tekrar.

Konum: Emrah Güvenenler Dental Klinik Kök Kanal Tedavisi

Emrah Bey ile yıllar önce gömülü 20 lik diş tedavim için tanışmış ve çok memnun ayrılmıştım.Diş sağlığıma yeterli özeni maalesef gösteremediğim bir süre sonunda çürük ve kanal işlerim tekrar gündeme geldi.Hiç riske atmadan yine Emrah Bey i tercih ettim.Tedavi süreci,tedavi aşaması ve sonrası için yeteri kadar bilgi verdi.Verdiği bilgilerle uyumlu olarak uygulamaları yaptı.Bir sürprizle karşılaşmadan, ne dendiyse o oldu.Çok memnun ayrıldık.Aslında ayrılmadık,düzenli diş sağlığı takibimizde ve olası tedavilerde hem benim hem eşimin tercihi Emrah Bey ile yine görüşmeye devam edeceğiz. Kendisi gerçekten başarılı bir diş hekimi.Asistanı hanımefendide işinde çok başarılı ve güleryüzle işlerini yapan bir ekip diyebilirim. İşini iyi yapan insanları destekleyin, işini iyi yapan insanları tercih edin, işini iyi yapan insanları tavsiye edin.

Dt. Emrah Güvenenler

Çok naziksiniz, çok teşekkür ederiz.

Konum: Emrah Güvenenler Dental Klinik 20'lik Diş Çekimi

Seneler önce 1 saat süren sonrasında günlerce kendime gelemediği 20lik diş çekiminden sonra diş kontrolü çekimi en büyük fobim haline gelmişti ama Emrah bey sağolsun hepsi geçti yarım saat içinde hem dişlerim tertemiz oldu hemde aylardır ağrısını çektiğim 20lik dişimden ağrısız sancısız dikişsiz kurtuldum...

Dt. Emrah Güvenenler

teşekkür ederim, çok geçmiş olsun

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Emrah Güvenenler Dental Klinik Diş Beyazlatma

Diş taşı temizliği için gitmiştim. Oldukça detaylı ve itinalı temizledi. Eksik dişim için için implant öncesi kemik tozu önerdi ve implant ihtiyacımın hangi aşamada olduğunu, tedavi sürecini ayrıntılı açıkladı. Teşekkür ederim.

ben teşekkür ederim

Konum: Emrah Güvenenler Dental Klinik İmplant

Yaptırmış olduğum implantlardan ve dolgulardan çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Kontrollerime geliyorum.
Çok nazik, kibar ve işini en iyi şekilde yapan bir ekip var.
Dişlerinizi Emrah Hocaya teslim edin ağzınız güvende olsun.

görüşmek dileğiyle, teşekkürler.

Ö
Randevu doğrulandı
Konum: Emrah Güvenenler Dental Klinik Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Emrah bey düzenli aralıklarla diş temizliği işlemimi hem tecrübesi hem de samimi güzel yaklaşımıyla harika bir şekilde gerçekleştiriyor. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum

ben teşekkür ederim

Ş
Konum: Emrah Güvenenler Dental Klinik Randevu

Çektirmeden önce çok kaygılandığım yarı gömülü yirmilik dişimi ve çıkmış yirmilik dişimi çektirdim . İlk operasyon zor olmasına rağmen , şiddetli ağrım olmadı her ihtimale karşı ağrı kesici içtim tabii ki etkisi olmuştur , dikişleri aldırmaya gittiğimde ikinci tam çıkmış yirmilik dişim 1 dakikada çekildi nasıl olduğunu anlamadım bile . Çok memnun kaldım .Muayenehaneye yakın uzak mesafe farketmeksizin çevremdekilere tavsiye edeceğim inşallah . Böyle işini seven , meslek içerisinde yerinde saymadan kendini geliştiren doktorların artmasını Allah nasip etsin .

geçmiş olsun, görüşmek dileğiyle

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Emrah Güvenenler Dental Klinik Estetik Porselen

Diş kaplama ve dolgu yaptırma amacıyla gittiğim Emrah bey, yapılabilecek kaplama ve dolgu çeşitleri ile ilgili detaylı bilgi verdi. Sonrasında porselen diş kaplamada karar kıldık ve bir haftalık süre içinde seramik kaplama dişim ve gerekli olan dolgular yapıldı. Temizlik, hijyen, donanımsal yenilik, el hafifliği, tedaviden önce ve tedavi suresince verilen detaylı bilgiler, randevuya tam saatinde alınmam, hem bekleme salonunun hem de muayene odasının ferahlığı gibi faktörler bir sonraki diş muayenemde tekrardan Emrah bey'i tercih etme ve daima tavsiye etme sebebim olacaktır.

Dt. Emrah Güvenenler

teşekkür ederim, geçmiş olsun tekrar

K
Konum: Emrah Güvenenler Dental Klinik İmplant

Temiz tedavi ortamı, kaliteli ve doğru hekimlik ki bu kısmı çok önemli bir an önce is bitsin diye hızlıca tedavi etmiyor; Gerçekten sonuçtan emin olana kadar yapması gerekeni bunalmadan zevkle yapıyor. Ayrıca kişilik olarak da rahat hissedeceğiniz bir hekim. İlk olarak eşim gidiyordu ben biraz daha on yargı ile gitmistim fakat çok memnun kaldım. Uzun Bi tedavi süreci atlattık ve şimdi ağız sağlığı olarak gayet iyi durumdayım.

Dt. Emrah Güvenenler

çok teşekkür ederim, geçmiş olsun