de...k
Priformis kasımdan dolayı yürüyemiyordum, 5 seans gibi bir sürede tekrar eski halime geri döndüm , 58 gün gibi bir süre sonra denk geldim ve iyi ki de denk geldim..
pı...r
Her zaman söylemişimdir bir hasta için işin uzmanına denk gelmek hayattaki en büyük şanstır..Donuk omuz tedavimde sevgili Emrah hocamla yollarımız kesişti.Yapım gereği karamsar bir okadarda evhamlıyımdır.Tedavisinin yanı sıra verdiği moral motivasyon benim için en önemlisiydi. işini son derece severek büyük özveri ve profesyonellikle yapan,takibi içinde her daim telefonun ucunda kolaylıkla ulaşabileceğiniz sizden desteğini asla esirgemeyecek son derece pozitif o güveni yansıtabilen bir uzman, birlikte 1ayı gerek zorlanarak gerek gülerek son derecede eğlenceli geçirdik beni sağlığıma kavuşturdu.Tek kelime şiddetle tavsiye ediyorum .İyiki var iyiki tanımışım Allah eksikliklerini göstermesinHakkı büyük ödenemez
Emrah hoca ön çapraz bağ ameliyatımdan sonra kısa sürede iyileşmemi sağladı çok ilgili ve çalışmasında titiz.İyiki karşılaştık özverisi ve tecrübesi sayesinde sağlığıma kavuştum teşekkür ederim.
il...4
Emrah beye donuk omuz şikayetiyle annemi götürdüğümde fizik seansında karşılaştık, annemin diğer hastanelerde fizik tedavi gördüğü için emrah beyin seanslarda kullandığı tekniklerin çok daha faydalı olduğunu kısa sürede kendisini daha iyi hissetmesine ve tedavisini kısa sürede tamamlamasına yardımcı olmuştur. Kesinlikle tavsiye ediyoruz, diğer fizyoterapistlerden farkı olduğu çok açıkça gözükmekte
ya...n
22 yaşındayım. bel ve boyun ağrılarımdan ötürü ders çalışamaz hale gelmiştim. emrah hoca sayesinde ağrılarımdan kurtuldum. hastalara yaklaşımı çok güzel. çok memnun kaldım. herkese tavsiye ediyorum.
Emrah Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrah Özcan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Emrah Özcan adresi nerede?Emrah Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrah Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrah Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emrah Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrah Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emrah Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emrah Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Emrah Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.