2010 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2011 yılında aynı üniversitede Kulak Burun ve Boğaz ihtisasına başladım. İhtisasıma 2013 yılında İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam edip, 2015 yılında Kulak Burun ve Boğaz alanında uzmanlık hakkı kazandım. Bu tarihten itibaren bazı devlet hastanelerinde çalıştıktan sonra 2023 yılı Şubat ayı itibarıyla kendime ait muayenehanemde hizmet vermeye başladım. Bir çok KBB ameliyatını yapmakla birlikte özellikle burun estetiği özel ilgi alanımı oluşturmaktadır.

Yenişehir Mahallesi, Konak Sokak, No:19/15, İzmit, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +19 daha fazla

Adenoidektomi

Bademcik Ameliyatı

Burun Estetik Cerrahisi

Röportaj

Konum: Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Burun Estetik Cerrahisi

Burnumda kemik eğriliği ve burun eti şişmesinden kaynaklı bir sorunum vardı ve birazda burnumun şekil yamukluğunu düzelttirmek istemiştim. Bu yüzden dolayı ameliyat oldum. Ameliyat olmadan önce ilk görüşmemizde Emrah hocam aklımızdaki bütün soruları cevapladı ve hiçbir soru kalmadı. Ameliyat süreci sorunsuz bir şekilde geçti. Herhangi bir şekilde yüzümün hiçbir bölgesinde morarma ve sararma olmadı. Güler yüzlü çalışanlarıyla birlikte muhteşem bir ekip :)

Konum: Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Burun Estetiği

Çok anlayışlı ve nazik olmasının yanında çok başarılı bir doktor. Ameliyattan önceki görüşmelerde kendisine gerçekten güvenmiştim, her ayrıntıya dikkat edip içime sinmeyen bir şey kalmamasına özen gösterdi. Ameliyattan sonra da hiç pişman olmadım. Her şeyiyle bizzat kendisi ilgilendi. Ayrıca yüzümde morarma vs. da olmadı.

Ç
Konum: Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Rinoplasti

Emrah bey kesinlikle işini iyi yapan, ilgili, samimi, mütevazi ve güven veren bir doktor. 2 hafta önce rinoplasti ameliyatı oldum. Ameliyat sonrasında morarma olmadı, ağrısız şahane bir süreç geçirdim. Henüz 2 hafta olmasına rağmen burnum harika durumda. Çok memnun ve mutluyum :) Kesinlikle tavsiyemdir.

Konum: Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Doktor beye burun ameliyatımın 2. kontrolüne gittim, zaten mükemmel bir ekip mükemmel bir doktor.

Konum: Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Burun Estetiği

Emrah Beye 06.08.2024 tarihinde burun ameliyatı oldum.Kendisi ön görüşmeden itibaren her detayla çok ilgili,süreç hakkında aklımızda hiçbir soru kalmadı tamamen kendisine güvendik çünkü işinde mükemmel.Ameliyat sonrası hiçbir şekilde ağrı,morarıklık olmadı süreç çok güzel ilerledi.8. gün kontrolümde ödemli olmasına rağmen burnumu çok beğendim.Aşırı eğrilik olan burnumu çok güzel yaptı.Kendisi ve ekibi gerçekten inanılmaz ilgililer.Doktor arayışındaysanız Emrah Beye ve ekibine gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.

Konum: Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Burun Estetiği

Emrah hocama 02.08.2024 tarihinde ameliyat oldum. Ameliyat sürecim çok rahat ve konforlu geçti. Hiç bir şekilde ağrım, acim, ödem ve morarmam olmadı. Ameliyattan 5 gün sonra tamponlarim alınınca dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum. Ellerine sağlık diyorum. Bu konuda benim gibi korkusu ve endişesi olanlar zaman kaybetmeden Emrah hocamla görüşmeye gidebilirler. Çünkü korkularimin Emrah bey sayesinde ne kadar yersiz olduğunu anlamış oldum.

Konum: Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Burun Estetiği

Yıllardır olmak istediğim burun estetiği ameliyatı için Emrah Bey’i tercih ettim.Ameliyat öncesi ve sonrasında hem kendisi hem ekibi çok güleryüzlü ve ilgililerdi. Hiçbir morluk şişlik ve ağrı hissetmediğim kolay bir ameliyat sürecim oldu ve şimdi de doğal bütün beklentilerimi karşılayan bir burnum var. Bir daha ameliyat olacak olsam yine Emrah Bey’i tercih ederdim. Ameliyat konusunda tedirgin olanlar gözü kapalı Emrah Beye güvenebilirlerr.

Konum: Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Revizyon Burun Estetiği

27 haziranda yapılan Revizyon burun ameliyatı ve harika bir sonuç..kibar, açıklayıcı, ilgili muhteşem donanımlı doktor, işini severek yaptığını odasına girince anlıyorsunuz zaten, tereddüt etmeden tavsiye etmeye başladım bile, revizyon ameliyatında ki muhteşem başarısı böyleyse ilk ameliyatı olacak olanlar tereddüt etmeden gidebilirler, yanında çalışan kızlar ayrı ilgili, güler yüzlüler, keşke ilk ameliyatımda sizinle tanışmış olsaydım, elinize sağlık hocam ve ekibi

Z
Konum: Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Burun Estetiği

İlk gittiğim günden itibaren gerek güler yüzüyle gerek verdiği güvenle sürece pozitif başlamamı sağladı. Gerçekten çok ilgiliydi ve bana süreç hakkındaki tüm bilgileri verdi ve içimin rahat etmesini sağladı. Doktor beyin hassas çalışması ve verdiği önerilerle hiçbir ağrı, şişlik , morluk yaşamadım. Bu sayede ameliyat dönemini çok rahat geçirdim. En önemlisi de ameliyata kafamda soru işareti kalmadan girmem oldu. Ameliyat öncesinde simülasyon yapmıştık ve beraber belirlemiştik . Ameliyat sonrasında da burnuma her baktığımda iyi ki diyorum bu yüzden çok mutluyum. Herkese şiddetle öneririm .

Konum: Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Revizyon Burun Estetiği

Merhabalar benim amaliyattım revizyon oldum Emrah beye sonuçtan çok memnunum çok şey yazmak istiyorum ama kelimeler yetmez tek kelimeyle harika bir doktor