er...i
Sn.Emrah Uludağ'a bir yağ bezesi işin muayene oldum.Tanı sonrası çok kısa süre sonraya operasyon randevusu verdi. Emrah hocama uzmanlığı, insan ilişkileri ve müdahale ekibine çok minnettarım, emeğinize sağlık.
ya...7
Mayis 2017 de emrah bey kil donmesi ameliyatimi yapti. Cok guleryuzlu samimi bir doktor. Tavsiye ederim.
se...i
çok güleryüzlü içten samimi bir doktor hayatımda ilk defa gördüm herkezin emrah beyi tercih etmesini tavsiye ederim morel verip hastalıgı bile unutturuyo çok teşekkür ederim başarıların devamını dilerim
se...i
n....z
EMRAH BEYLE TANIŞMAMIZ TAVSİYE ÜZERİNE OLDU MİDEMDE BİR KİTLE VARDI SAGOLSUN İLGİLENDİ AMELİYATIMI YAPTI ÇOK MEMNUN KALDIK ŞİMDİ RAHATIM ALLAH RAZI OLSUN GÜLERYÜZLÜ VE İÇTEN OLMASI BIZE ÇOK MORAL VERDİ.
ne...r
merhaba, son derece işinde başarılı, ilgili, güler yüzlü ve candan bir doktor. istanbulda yaşıyoruz ama annem tatilde muayene olup çok sevdiği Emrah beyde ameliyat olmaya karar verdi. ameliyat öncesinde de sonrasında çok alakalıydı, işine gösterdiği özene çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum...
ce...e
dünyanın en iyi doktorlardan biri. bütün yakılarıma tefsiye ederim çok ilgili ve başarılı.başarısının devamını dilerim.tavsiye üzerine gittim çoook memnun kaldım
se...ü
çok mütevazı çok candan hasta ayrımı yapmayan ender doktorlardan birisi başarilari bir ömür sürsün çok teşekkür ederiz saygılarımızla. görümcem ameliyat oldu .
se...ü
Emrah Uludağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrah Uludağ, Genel Cerrahi.
Emrah Uludağ adresi nerede?Emrah Uludağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cedit Mah. Turan Güneş Cad. Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrah Uludağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrah Uludağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emrah Uludağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrah Uludağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emrah Uludağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emrah Uludağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Emrah Uludağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar