- Bayılma
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Kalp çarpıntısı
- Kalp Çarpıntısı
- Kalp Kapağı Problemleri
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi
Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Biventriküler Pacemarker
Cox-Maze Prosedürü
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Efor Treadmil Testi
Holter Izlemi
Homogreft Kapak
Homosistein
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Kapakçığı Tamiri
Lipoprotein Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Mekanik Protez Kapak
Mikrovasküler Kırpma
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Miyokardiyal Biyopsi
Perikardiyosentez
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Perkütan Komissürotomi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Platelet Sitaferezi(Hemaferezis)
Plazmaferez(Hemaferezis)
Radyal Anjiyografi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Sol Ventriküler Destek Aygıtı (Lvad)
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Stres Ekokardiyografi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer
Tilt Testi (Tt) (Eğik Masa Testi)
Transmiyokardiyal Lazer Revaskülarizasyonu(Tmr)
Yüzeyel Ekokardiyografi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer 34470
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Emrah Usta adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Emrah Usta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrah Usta, Kardiyoloji. Size Emrah Usta tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ablasyon, Tilt Testi (Tt) (Eğik Masa Testi), Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Ekg, Kardiyak Stent, Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti), Eforlu Ekg, Pacemarker Implantasyonu, Stres Ekokardiyografi, Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi).
Emrah Usta adresi nerede?Emrah Usta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrah Usta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrah Usta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emrah Usta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrah Usta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emrah Usta ile iletişime geçmenizi öneririz.