Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Konuşma Terapisi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
DSM Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Ön Görüşme
s....
Hocamla 3. seansımızı yaptık. Her anlattıgım şeye kıymet vermesi, asıl sorunun kaynağını bulmak için küçük seçeneklerle yumuşak bir yol izlemesi benim için dönüm noktası oldu. Uzun bir süreç olacak ama başlangıcım çok güzel oldu. Beni anlayan, kıymet veren, derdimi küçümsemeyen, gerçekten iyileşmem için sahip olduğu donanımı kullanan kıymetli bir psikolog. Umarım şifası kendisinde olan tüm insanlar geç olmadan bulur.
de...a
Su gibi geçen bir görüşme idi bir çırpıda hayat özetimi çıkardım belki ama Emrah bey oradan cımbızla neleri görmesi gerektiğini çok güzel fark etti gerçekten bana iyi geleceğinize inanıyorum bir sonraki seansı sabırsızlıkla bekliyorum
Emrah Hocamla iş dolayısıyla tanışmıştık. Daha önceki olumsuz psikolog deneyimimden sonra bir daha destek almayı düşünmüyordum ta ki Emrah hocamla tanışana kadar. Kendisi hem çok profesyonel hem de çok pozitif bir insan. Panik atak ve anksiyete için Emdr tedavisi uygulandı. Herkesin yolu farklı önemli olan sürece ve psikoloğunuza güvenmeniz. Emrah hocam bu sürece başladığımızda bir sözü vardı “bir yolculuğa çıkıyoruz direksiyonda siz varsınız ben sağ koltukla oturuyorum vakti geldiğinde ben ineceğim siz devam edeceksiniz” demişti. Yani demem o ki direksiyonda siz varsınız ve üstesinden gelebilirsiniz yeter ki kendinizi inanın. Bu yorumu okuyan güzel insan unutma; geçecek..
a....n
Yıllarca psikolog görüşmelerine ön yargı ile yaklamıştım ancak sorunları dinledikten sonra bilimsel yöntemlerle iyileşme sağlanacağını belirten Emrah Bey, gerçekten güven teşkil etti. Bence herkes, iyi olsa dahi bir klinik psikolog ile görüşmeli çünkü çok iyi hissettiriyor. Kimseyle paylaşamadığım sıkıntılarımı anlatırken buldum kendimi. İyi olacağıma, yıllardır süren panik atak rahatsızlığımı atlatacağıma inancım tam. İyi ki hocamızı tanımışım.
fa...
Korkularım, endişelerim ve öfke kontrolümü yenmeye karar verdiğim anda tesadüfen sosyal medyada Emrah Bey'e rastladım ve gitmeye karar verdim. Tereddüt ile başladığım bu yolda hiç pişman olmadım. Kısa zamanda olumlu güzel değişimler hissediyorum kendimde, güler yüzü, samimi içten yaklaşımı, ilgisi ve saygısı beni güvende hissettiriyor. İyi ki yollarımız kesişti sayesinde kendimi daha rahat hissediyorum. Kendisine minnettarım.
er...n
Sevgili emrah bey çok harika ve işinin ehli tecrübeli bir uzman 20 yıldır gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kallamıştı ki herşeyden ümüdimi kesmişken tavsiye üzerine emrah beyi tanıdım ve daha üçüncü seansta kendimde hayata bakış açım değişti dahada iyi olacağım kanaatine vardım saygılar.
t.....
Sosyal anksiyete ile başa çıkmak için Emrah Bey ile tanıştım ve bu süreçteki yardımı gerçekten büyük bir fark yarattı. Beni anlaması, desteklemesi ve sağladığı stratejiler sayesinde daha özgüvenli bir insan haline geldim. EMRAH Bey sayesinde sosyal ilişkilerimde olumlu değişiklikler görmeye başladım. Onunla çalışmak, kendi potansiyelimi keşfetmemde büyük bir etken oldu ve minnettarım.
Kendiniz için yapabileceğiniz en özel şeylerden birisi terapi görmek olabilir. Emrah beyle kişisel gelişim, farkındalık, iç dünyanınızın farkına varma, kendinizi daha iyi anlayabilme, sıkıntılarınız için çözüm yolları arama süreçlerine rahatlıkla girebilirsiniz. Kendisine katkıları dolayısıyla bir kez daha teşekkür ederim.
y....g
Emrah hocamla iyiki yollarımız kesişmiş. Her seansta kendimi biraz daha pozitif hissediyorum. Güleryüzü ve sakinleştirici yapısı ile bana pozitiflik katıyor. Sorunlara çözüm odaklı ilerliyoruz buda beni kendinden daha emin bi insan yapıyor. İyiki varsınız hocam
Emrah Yakut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrah Yakut, Psikoloji. Size Emrah Yakut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi.
Emrah Yakut adresi nerede?Emrah Yakut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hunat Mahallesi Yeni Su Sokak Dünya İş Merkezi B Blok Kat:12 No:45 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrah Yakut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emrah Yakut uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emrah Yakut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emrah Yakut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emrah Yakut hangi dilleri konuşuyor?Emrah Yakut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emrah Yakut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrah Yakut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emrah Yakut hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Emrah Yakut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.