Üçkuyular Mah. İnönü Caddesi, No 867/ A, Karabağlar, İzmir
mu....
Gönül rahatlığı ile dış sağlığımla ile her türlü sorunun tedavisini teslim edebileceğim tek diş polikliniği. İlgi son derece seviyeli. Kendi yeriniz hissini veriyor. Bu çok güzel. Yedi yıl önce yapmış olduğum implant hala yeni gibi. Teşekkür ederim Yalı Diş ve Emrah Bey iyi ki varsınız.
n....y
Sosyal medya aracılığı ile tanıştığım Yalı diş kliniğine gittim iyi ki de gitmişim 7 implant yaptırıyorum halen tedavim devam ediyor alt çenemin dişleri takıldı hiç sorun çıkmadı Emrah Bey'e çok teşekkür ediyorum.
g....b
Diş sağlığı konusunda şanslı biri sayılmam, sıkıntılı dönemlerim oldu Yalı Diş Kliniği ve Emrah Bey ile tanışana kadar, 2 yıl oldu çok sağlam bir alt yapı, iki adet implant ve güzel bir gülüş hediye etti bana diş hekimim. Diş kliniğinin temizliği, personelin güler yüzü ve ilgisi mükemmel. Pandemi nedeniyle alınan tedbirler keza öyle. Kapıda her türlü tedbir alınarak içeriye alınıyorsunuz. Gönül rahatlığıyla kontrolümü yaptırdım.
h....ö
Almanyadan gelerek 12 adet implant, 24 adet zirkonyum diş yaptırdım. çok temiz hijyen uyan tertemiz bir klinik. personeli güler yüzlü ve cana yakın.
Emrah Yellice isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrah Yellice, Diş Hekimi.
Emrah Yellice adresi nerede?Emrah Yellice şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üçkuyular Mah. İnönü Caddesi, No 867/ A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrah Yellice isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrah Yellice online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emrah Yellice isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrah Yellice bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emrah Yellice ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emrah Yellice hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Emrah Yellice hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri