Üngüt Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı Doğa Sitesi A Blok K:3 D:6 Bahçeşehir Koleji Karşısı, Onikişubat, Kahramanmaraş
Üngüt Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı Doğa Sitesi A Blok K:3 D:6 Bahçeşehir Koleji Karşısı, Kahramanmaraş
Ağaç Testi
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
r....y
Hem bireysel terapi hemde çift terapisi olarak Emre beye başvurduk çok güzel gelişmeler yaşadık hem ilişkimiz için hemde bireysel sorunlarımızı çözmemiz için bize çok yardımcı oldu kendisinden çok memnun kaldık.
Kızımın panik atak şikayetiyle ulaştık Emre Bey'e. Yaklaşık 1 aydır devam ediyoruz. Atakları azaldı. Emre Bey ilgili bir uzman. Kızım çok severek ve isteyerek gidiyor. Seans dışındada ulaşılabilir olması güven veriyor. Memnunuz.
Ergenlik dönemindeki çocuğumun genel psikolojik sorunları sebebiyle ulaştık Emre Bey'e. Yaklaşık 1 aydır devam ediyoruz. Öfke kontrol sorunu vardı. Şuan eskiye göre azaldı. Genel durumunda düzelmeler var. Emre Bey çok ilgili bir uzman. Çocuğa nasıl yaklaşması gerektiğini biliyor. Genel gidişattan memnunuz.
z.....
Emre Bey çok ilgili bir psikolog. Ben kendisinden çok memnunum. İnternetten araştırma üzerine görüşme sağladım. 5. seansımı aldım 6. seansıma gideceğim. Seanslarımızdan sonra çok daha iyi ve özgüvenliyim. Önceki sürecimle hiçbir alakam yok bayağı değiştirdi. Emre Bey'den aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum.
Emre Bey bana göre diğer psikologlara göre danışanıyla daha fazla ilgilenen, daha farklı yaklaşan, çözüm odaklı, danışana göre kararlar veren bir uzman. Diğer uzmanlar bu kadar etkili olmamıştı. Kendisi aldığım kararlarda daha destekçi oldu. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım ve şu anda seanslarımızı sonlandırdık. Seanslardan önce keskin kararlar alamıyordum kendisi bana bu açından çok yardımcı oldu. Şu anda kararlarımdan eminim. 2. düşünceye, farklı bir şeyler olur mu acaba diye düşünmeden çok netim. Emre Bey benim için çok başarılı. Kendisinden aldığım seanslardan memnunum.
İlgileri ve alakalı iyi düzeydi. Sürekli yardıma elverişli bir insan. Kendisiyle girdiğimiz süreçte bana bayağı destek sağladı. Gerek kurumun yapısı gerekse Emre Bey'in kişiliği gayet yardımseverdi. 3 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Bu durumlarda bana kattığı iç görüyle hayatımdaki bazı şeyleri daha farkındalıklı bir şekilde bakmaya odaklandım. Daha iyi olacağını düşünüyorum. Emre Bey kendisi geliştiren sürekli ileriye dönük etik bir insan. Bundan dolayı kendisini diğer kişilere tavsiye ederim.
Öncelikle güzel karşılandım. Güler yüzlü, kaliteli bir işletme. Hizmette sınır yoktu. Psikolog Emre Bey gayet iyi bir dinleyici oldu. Problemlerimi anlattıktan sonra çözüm noktasında gayet iyi sonuçlar elde ettik. Kendisini bu konuda tebrik ederim. Daha öncesinde de farklı uzmanlarla çalıştım ama kendisi kadar sonuç alamamıştım. Seanslardan sonra daha çok rahatladığım oldu. Problemlerimi aştığımı hissediyorum. Çözüm odaklıyım ve ileriye doğru gelişme gösterdiğimi gördüm. Emre Bey'le sürecime devam edeceğim. Kendisini tanıdıklarıma öneriyorum.
Emre Bey'le 2 ay önce tesadüf eseri tabelasını görerek konuşma fırsatım oldu. 3 seans görüşme sağladım. Kendisi çözüm odaklı, güzel bir şekilde dinledi. Düşüncelerime yol vererek yardımcı oldu. Kendisi çok kibar birisi. İçeriye girdiğimde rahat hissediyorum. Normalde çekinerek giderdim ama öyle olmadı. Bazı insanlar soğuk olur ama Emre Bey soğuk değil, sıcakkanlı birisiydi. Seanslardan sonra daha sakin oldum, fevri hareketlerim azaldı. Problemlerimi daha çözüm odaklı yönetebiliyorum. Kaygılarımı kendim kontrol edebiliyorum. Öfke problemlerim oluyordu, geçti. Kaygımı stresimi yendim. İçimden attıkça rahatladım. Seanslarıma devam etmeyi düşünüyorum, şehir dışından dönünce devam edeceğim.
Emre Bey'den gayet memnun kaldım. Tekrar kendisiyle görüşme sağlamayı düşünüyorum. Kendisine arkadaşımın tavsiye üzerine görüşme sağlamıştım. 2 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam etmek istiyorum. Uykudan dolayı gitmiştim daha sakin ve rahat hareket ediyorum. Emre Bey diksiyonu güzel, sakinleştirici tonlaması güzel ve insanı rahatlatan bir uzman.
Emre Adam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Adam, Psikoloji. Size Emre Adam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Emre Adam adresi nerede?Emre Adam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üngüt Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı Doğa Sitesi A Blok K:3 D:6 Bahçeşehir Koleji Karşısı Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Adam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emre Adam uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emre Adam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Adam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emre Adam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Adam tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emre Adam hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Emre Adam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emre Adam hangi sigortaları kabul ediyor?Emre Adam tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kahramanmaraş Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kahramanmaraş Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kahramanmaraş Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kahramanmaraş Aile İçi İletişim Sorunları