Kardiyoloji Randevusu
Farmakolojik Stres Testi
Geçici Kalp Pili
Holter Izlemi
Bossan Hospital
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Kapak Hastalıkları Takip ve Tedavisi
Yüzeyel Ekokardiyografi
İnce Damar Hastalığı Tedavisi
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
ca...k
Kalp krizi ile ilk başka bir hastaneye gittiğimde anjiyoda stent atamadılar riskli bir hasta olduğum için yakınlarım beni boşsan hastanesi kardiyoloji bölümüne getirdiler Emre bey bu şartlar altında hastanın bypass olamayacağını riski göze alıp stent atılmasına karar verdi. Başarılı bir operasyon ile kalp damarcıklarımı stent ile açtı diğer hastanenin direkt bypass dedi gi ameliyata gerek kalmadan mükemmel ve başarılı bir operasyon ile yaşam kalitem eski Halime döndü kendisini tebrik eder mesleki hayatında. başarılar dilerim.
5 yıldız az 10 üzerinden 10 kendisine güvenip tedavinizi yaptırabilirsiniz tavsiye edebileceğim yeni tanıştığım bir doktordur.
Hasta
Çok ilgili mükemmel bir doktor biz çok kaygılı olmamamıza rağmen dayım biraz yalnış konuşmasına ragmen Emre beyin yaklaşımı karşısında utandım gerçekten çok anlayışlı davrandı tek tek bizimle konuştu dedemi hayata tekrar döndürdü gözü kapalı teslim olunacak bir doktor.
m....k
Annemin sürekli kalp ve ayak ağrılarından şikayeti vardı ,Gaziantepde götürmediğim Doktor Kalmadı Gerek Özel Gerek Devlet Hastaneleri , Tahlihsiz olay başıma geldi annem çok riskli bir hastaydı Kalp Kapaklarında pıhtılaşma oluştuğu için ve kalp yetmezliğinden kalbininin zayıf oldugunu öğrendım her ay kontrollerını yaptırmama ragmen hıc bır doktor pıhtılaşma oldugunu söylemedı kalp kapaklarında sıkıntı oldugunu soylemedı . Kalp kapaklarının Başka Hastaned
e değişip orada işlem görmesine rağmen… annemın böyle problemı oldugunu soylememe rağmen kardiyoloji ve cerrahlar hastasına sahıp cıkmadı yogun bakımımızda yerımız yok denildi . kabul etmemelerının tek sebebı riskli bir hasta olmasıydı . Bossan Hastanesi Doç.Dr Emre AKKAYA'dan tanıştık riskli olmasına rağmen annem için yogun bakımında yer açtı ilgilendi kontrollerını yaptı küçük dozlarla ilaçlarını ayarladı . ve pıhtıyı eritti, ilaçlarını duzenledı ve yıllardır kalp yetmezlıgı oranını soyledı ve kalp pilinin takılması lazım denıldı daha onceden teşhis koysalardı belkı bu kadar zorlanmıycaktık ama bu teşhisi emre bey yaptı .bizimle ilgilendi, ilgisi ve bilgiisinden dolayı annem sağlık konusunda kendını toparladı . Doç.Dr Emre AKKAYA'ya uyguladıgınız tedavi, hastalarınıza yakın yaklaşımınız için size çok tşk ederim önerebileceğim kardiyolojı dalında harika bir doktor iyiki sizi tanıdık .
u.....
Bir yakınımın başka merkezlerde ameliyat olması gerektiği önerildi. Bir yakın tavsiyesi üzerine Doç.Dr. Emre Akkaya’ya muayene olduk.
Hastam hocamızın düzenlediği ilaç tedavisi ile şu an tüm çarpıntı şikayetlerinden kurtuldu.
Sanırım işi ehline bırakmak böyle birşey.
Tüm okuyucu ve kardiyoloji sıkıntısı bulunan herkese tavsiye ederim.
y....g
Kardiyoloji bölümünde Emre bey’e kontrol amaçlı muayene oldum. Bir çok yakınım erken yaşta kalp krizine bağlı vefat ettiği için bende risk düzeyim için bilgi almak istedim. Kalp açısından genetik testler dahil gerekli testleri yaptıktan sonra durumum hakkında ayrıntılı bilgi verdi ve ne yapmam gerektiği hakkında önerilerde bulundu. bugüne kadar alanında gördüğüm en donanımlı doktor diyebilirim. Teşhis ve tanı konusuna net konuşuyor Güler yüzü ve yardımcılığı konusunda teşekkür ederim
e....k
Çarpıntı şikayeti ile Emre beye başvurdum güler yüzü ve ilgi alakasından çok memnun kaldım çok tesekkür ederim
m....t
Emre bey’e uzun süredir çare bulamadığım çarpıntı şikayeti ile gittim. Muayene ve tetkikler sonrası yaşadığım çarpıntı ataklarının ne olduğunu bana ayrıntısıyla anlattı. Sadece nedenini bilmek bile çarpıntımı ilaç kullanmadan belirgin oranda azalttı. Kendisine çok teşekkür ediyorum
Allah razı olsun Emre Bey'den her konuda çok memnunum. İlgili, becerikli bir doktor. Hiçbir konuda kendisinden şüphe duymadım aksine çok memnun kaldım. Kalp krizi geçirdiğim süreçte kendisine danışmış ve bir operasyon (anjiyo) geçirmiştim. İlaç tedavisiyle sürecime devam ediyorum şimdi. Sayesinde çok daha iyi olduğumu da ayrıca söyleyebilirim.
Akciğerimin su toplaması üzerine danıştığım bir doktor bu suyu aldıktan sonra acil olarak Emre Bey'le görüşmem gerektiğini söylemişti. Ben de Emre Bey'e başvurduğum zaman akciğerimdeki bu su tekrar nüksetmiş ve tekrar toplanmıştı. Kendisi bir operasyonla bu suyu alarak bana kalp koruyuculuğuyla ilgili ilaç tedavisi uyguladı. İlaçlarımı kullanmaya hala daha devam ediyorum ve çok da memnunum. Bence doktorum 4-4lük bir doktor ve ayrıca süper de bir insan. Allah razı olsun her gittiğimde benimle gayet güzel ilgileniyor.
o.....
Hocamla kalp yetmezliğiyle ilgili görüşme sağladık. Kendisi hastalarını gerekli şekilde gayet açık bir biçimde aydınlatan ve net olarak da bilgilendiren bir hekimdir. Çok da güzel ilgileniyor sizinle. Gayet ilgili ve alakalı olduğunu söyleyebilirim. Ben çok memnunum kendisinden.
Emre Akkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Akkaya, Kardiyoloji. Size Emre Akkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu, Anjiyografi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Eko(Ekokardiyografi), Holter Izlemi, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Koroner Anjiyogram, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Efor Treadmil Testi, Eforlu Ekg.
Emre Akkaya adresi nerede?Emre Akkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mahallesi, 2015. Cd. No:8, Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Akkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Akkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Akkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Akkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emre Akkaya hangi dilleri konuşuyor?Emre Akkaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Akkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Akkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Akkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Akkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Emre Akkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emre Akkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Emre Akkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Anadolu Sigorta, Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kardiyologlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar