Online Randevu Takvimi
Mimar Sinan Mahallesi 1399. Sokak No:25 Alsancak, Konak
Özel Sağlık Hastanesi
Görüşler içerisinde ara
es...d
Emre hocayla yolumuz amh düşüklüğümden(0.78) hamilelik elde edemediğim yerde kesişti. Kapısını çaldım sevecen ve güvenilirliği ile bir kez aşılama denemek istediğimi söyledim başarılı bir şekilde gerçekleşti aşılamamız ve o güzel haberi aldık. Sürecimize gebelik takibiyle devam ediyoruz.
me...ç
Emre beyLe yollarımız benim tüp bebek için içime sincek bir doktor arayışına girdiğimde kesişti. Güler yüzü ilgisi deneyimi ile bize en güzel mutluluğu yaşattı. İlk denememizde pozitif sonuç aldık. İyiki emre beyi bulduk çok çok iyi bir doktor kendisi şuan da rutin kontrollerini devam ediyor. Kendisini çok seviyoruz
b....e
Tüp bebek için hastane ve doktor arayışındayken Emre Hocama rastladık. Çok güzel bir tedavi süreci geçirdik. İlk denemede olumlu sonuç aldık. Şu an gebelik kontrollerime devam ediyorum. Doktorumun ve ekibinin ilgi, alaka ,bilgilendirmeleri destek olmaları çok iyiydi. Çok memnun kaldık düşünenlere de kesinlikle tavsiye ediyorum.
şa...ş
Gebelik istemi ile tanıştığımız canım doktorum Emre bey sayesinde aşılama işlemi sonrasında kısa sürede hamile kaldım. Pozitif enerjisi ve güler yüzlü oluşu sayesinde çok güzel bir süreç geçiriyoruz. İyi ki Emre Başer
b....s
Gebeliğimin en başından itibaren Emre Hocam'a gittik öncesinde yaşanılan bir durumdan dolayı ona ağlayarak derdimi anlatırken beni o kadar rahatlattı ve bilgilendirdi ki biz o gün o odadan gülerek çıktık, çok şükür, her zaman bize olan ilgisini eksik etmedi 6.aydan sonra farkedilecek şeyi 3.ayda farkedip erken önlem aldık. Ve çok güzel, sağlıklı bir gebelik geçirip, doğumumu gerçekleştirdi. Emeklerine sağlık,asla unutamayacağım biri.. Çevremde ki herkese tavsiye etmeden duramadığım tek doktor...
ec...m
Gebeliği ilk öğrendiğimiz an tüm süreçte Emre hoca ile devam etmek istemiştik, öyle de oldu ve iyi ki öyle olmuş Kendisi işinde duayen. Çok keyifli bir o kadar da zorlu sürecimizde bizi hiç yalnız bırakmadı, saat kaç olursa olsun hiçbir aramamız ve mesajımız cevapsız kalmadı ki bence gebelik sürecinde en önemli şeylerden biri bu. Emre hoca riskli durumlarda bile durumun ciddiyetini koruyarak ve sizi korkutmayarak tüm süreci yönetiyor. Size de arkanıza yaslanıp Emre hocaya güvenmek kalıyor. Bizi çok şükür oğlumuza sağ salim kavuşturdu :) bir daha bebeğimiz olursa eğer Emre hocadan başkasına gitmeyi düşünmüyoruz bile..
Ben geçen yıl iki tane kayıbım sonrası ,Emre hocam ile tanıştık bizi bilgisi güler yüzü anlayışı ve çözüm odaklı davranışı ile uyguladıgı farklı bir tedavi ile Allah’a şükür şuan beş aylık hamileyim bize gösterdi yol uyguladıgı tedavi emeklerinin hakkını ödeyemeyiz iyi ki tanımışız Emre hocamı bizim gibi bekleyen herkese umut olması dileğiyle…
me...m
Emre hoca ile bir arkadaşımızın vesilesiyle tanıştık.. iyi ki yollarımız kesişmiş tüp bebek gözümüzü korkuturken bu yolda bize hep umut verdi. İlk transferim tuttu ama düşükle sonuclandı tekrar ufak bi tedaviyle yeniden transfer için hazırlandık. Çok güzel bir gebelik süreci geçirdik. Her Muayne öncesi kaygılarımda sakinleştirdi ve kızımızı saglıkla kucagımıza aldık.
ce...n
Öncelikle Allah'ın sevgili kuluyuz ki karşımıza emre hocayı çıkardı hastasıyla o kadar güzel ilgilenen bir doktor olamaz bizim için çok çok değerli anne baba özlemi çekenlerin tek adresi kanatsız meleğimiz Emre Başer hocam önce Allah ve sonra Emre hoca'nın tedavisi sayesinde çocuğumuzu kucağımıza hayırlısıyla alacağız kendisine ve ekibine minnettarız çocuk sahibi olmak isteyenlere gözü kapalı Emre başer'i tavsiye ederim
ha...a
Emre Bey'le hamilelik öncesi bir öğrencimin annesinin yönlendirmesiyle tanıştım. Hamilelik öncesi, hamilelik süreci ve hatta doğum sonrasında da her zaman çok ilgiliydi. İletişimi çok güzel, her adımda açıklayıcı ve hassas yaklaşımıyla gerek muayenede gerekse kontrollerde kendimi hep çok rahat ve güvende hissettim. Her zaman ulaşılabilir olması da benim için çok önemliydi, henüz hamile değilken bile süreçle ilgili sorularımı yanıtladı, endişelerimi giderdi. En başından sonuna kadar çok sağlıklı bir süreç geçirip kızımıza sağlıkla kavuştuk şükür. Bir gün ikinci bebişi yapmaya karar verirsek hiç düşünmeden tekrar Emre beyle bu yolculuğa çıkmak isterim.
Emre Başer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Başer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Emre Başer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Emre Başer adresi nerede?Emre Başer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi 1399. Sokak No:25 Alsancak Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Başer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Başer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emre Başer hangi dilleri konuşuyor?Emre Başer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Başer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Başer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Başer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Başer hakkında ne düşünüyor?Toplam 82 hasta / danışan, Emre Başer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları