Kışla Mahallesi 4522. Sokak No:1, Yüreğir, Adana

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Ağrı Pompası

Baklofen Pompası Tedavisi +11 daha fazla

Beyin Anevrizması Onarımı

Diskektomi

Epilepsi Cerrahisi

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
2004 - 2010 TIP FAKÜLTESİ/ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ/ BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI
LİSANS
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
2000 - 2002 TIP FAKÜLTESİ/ TIP PR

Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler
1 . Türk Nöroşirürji Derneği, Üye, 2014

Z
Konum: SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

Emre hocamla tavsiye üzerine ulaştık.Anemin bel amaliyatini yaptı.Gitdigim çoğu doktorlar amaliyatin riskli olduğunu söyledi.felc kalma riski çok yüksek dediler.amaliyata fazla yanasmadilar.ancak emre hocam.Annemin amaliyatini ekibini topladı ve başarılı bir amaliyatla annemi sağlığına kavuşturdu.kesinlikle tavsiye ederim.Kendisinden Allah razı olsun.

Konum: SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

EMRE HOCAM İLGİSİ SAMİMİYETİ NEŞELİ TAVIRLARIYLA ANNEME DESTEK OLDU.TAVSİYE EDEBİEMRE HOCAM ANNEMİN BEYİN AMELİYATINI GERÇEKLEŞTİRDİ. ANNEM ÇOK FAZLA KORKUYORDU AMA LECEĞİM BİR UZMAN DOKTOR KENDİSİ.

Konum: SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

7 yaşındaki oğlumuzun anlinda tesadüfen bir kemik yıkımı ( kemik tümörü)olduğunu öğrendik. Tavsiyeler üzerine Sayın Doc. Dr. Emre Bilgin hocamızla yollarımız kesişti. Ve dar alanlarda çok başarılı olduğu öğrendik.Hocamizla görüştüğümüz de BT ve MR lari kontrol ettiğinde bize bu ameliyatı gerceklestirebileceğinin bilgisini ayrıntılı ve aşamalı bir şekilde anlattı. Ardından 27/09/2024 cuma günü oğlumuzu ameliyat etti. Ameliyatin çok başarılı geçtiğini oradaki kemik yıkımını temizlediğini yerine küçük bir parça attiginin bilgisini bizimle paylasti. 3 saat gözlem amaçlı yoğun bakıma alındı. Daha sonra servise alındı. Her sabah ve akşam Emre hocamiz ve ekibi çocuğumun durumunu kontrol etti. 6. Gün taburcu olduk. Emre hocam oğlumun kahramini oldu. Göstermiş olduğu ilgi ve emeklerinden dolayı kendisine minetlerimi ve saygılarımı sunarım. Rabbim böyle merhametli ,bilgili ,başarılı ve güler yüzlü Dr larimizi başımızdan eksik etmesin

Ö
Konum: SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baklofen Pompası Tedavisi

Harika bir dr emre bey benım babam yürüyemiyordu ve 3 yıl cok fazla dr gezdirdim tedavi bulamadım ama emre hocam tavsiye üzerine geldik harika bir doçdr emre bey sayesinde babama yürüyor Emre hocam dan Allah razı olsun

L
Konum: SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hidrosefali Şant Uygulaması

Merhabalar eşimi hastaneye goturdugumuzde durumu çok kötüydü bilinç kapalıydı beyninde oluşan su toplanmasi sonucu emre bey amaliyata aldi 6gun yoğun bakımda kaldı kendisi ve ekibini tebrik ediyorum Allah emre hocamdan razı olsun her şekilde güler yüzlü olmaları yeterli emre hocamın ve ekibinin emeğine saglik

Konum: SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

Merhabalar yıllardır çok ağrılı geçen boyun fıtığım ve kollarımda uyuşma vardı emre hocam sayesinde artık kurtuldum ameliyattan çıktından sonra bütün ağrılarım dan ve kol uyuşmamdan kurtuldum Allah herkesi iyi samimi güler yüzlü doktorlarla karşılaştırsın ilginizden ötürü ve beni sağlığıma kavuşturdunuz için çok mutluyum.Allah sizden ve ekibinizden razı olsun.

Konum: SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroonkolojik Cerrahi

17/07/2024 tarihinde 8 yaşında olan çocuğumuzun beyinde 4×3 cm büyüklüğünde tümörü doktorumuz Emre bey başarılı bir şekilde cerrahi müdahale ile temizledi 5 gün yoğun bakım ve ardından 5 gün serviste yattıktan sonra taburcu etti. Doktorumuzun ellerine sağlık Beyazıt kınalı.

Konum: SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları

Mayıs ayının sonunda geçirdiğim bi kaza sonucu belimde kırık vardı.Ameliyatımı Emre Bey gerçekleştirdi.Olası risk ve durumları anlattı kendisi ve ameliyatım gayet güzel ve başarılı geçti.Belimde platin var şu an ve ameliyattan sonra çok çabuk toparlandım Emre Bey çok iyi bir doktor İyi ki tanışmışım kendisiyle sayesinde çok daha iyiyim.

C

Merhabalar benim boyun fıtığım vardı emre hocam sayesinde artık kurtuldum ameliyattan çıktından sonra bütün ağrılarım dan kurtuldum bunu söylediğim de herkes çok şaşırıyor. Allah herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın ben hiç duymadım doktorun ameliyat önce hastayı yanına çağırıp kendisine nasıl bir ameliyat yapacağını anlatanı ilginizden ötürü ve beni sağlığıma kavuşturdunuz için çok mutluyum.Allah razı olsun.

Y
Konum: SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu

Nisan ayında baş ağrısı şikayetinden dolayı çekildiğim MR dan sonra kendisini ziyaret ettim. Kendisiyle olan görüşmemizde koyduğu teşhis omur ilik tümörü yeri itibari ile çok tehlikeli ve riskli bir ameliyat olduğu konusunda beni bilgilendirdi. süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklamasından memnun kaldım. Profesyonel bir tutumu var. Daha sonra bana ameliyat olmam gerektiği bilgisini verdi. Her şeyi objektif ve açık bir şekilde anlattığından aklımızda hiçbir soru işareti kalmamıştı. Ameliyat olduk ve çok şükür ameliyatımız başarılı geçti. Şu anda takip aşamasındayız. Kendisi çok başarılı bir hekim herkese gönülden tavsiye ederim