Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Çınarlı Mahallesi Fatih Terim Sokak Bulvar İş Merkezi No:17 Kat:2 Daire:5, Seyhan/Adana, Adana
Bilimsel ve Mesleki Kuruluşlara Üyelikler:
Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Derneği
Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği
TEMD Çalışma Grubu Üyeliği
p...
Doktoruma arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Tip 1 diyabet hastasıyım. Emre Hoca'ya başladığımda 5 haftalık hamileydim. Tüm hamilelik sürecimi birlikte yönettik, hala da devam ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim çünkü tedavi sürecimde doğru yönlendirmelerle birlikte, ilgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldım.
l...
Prof. Dr. Emre Bozkırlı Bey ile babamın diyabet kaynaklı hastalıkları sebebiyle yollarımız kesişti. Babam diyabet, kalp ve tansiyon hastası. Emre Bey son derece ilgili bir doktor. Onun yakın ilgisi ve güven veren yaklaşımı ile babam sıkıntısız bir şekilde hayatına devam ediyor. Uyguladığı her tedaviyi yakından takip ediyor. Arayıp soruyor, sorularımızı yanıtlıyor. Saat kaç olursa olsun kendisine ulaşabiliyoruz. Hastalarına ve hasta yakınlarına olan insani yaklaşımı ile süreç içerisinde bizler için ailemizin bir ferdi gibi oldu. Özellikle uzun vadeli tedavi süreçlerinde doktorunuzla böyle bir bağ kurabilmek çok önemli.
m...
Hastanede check-up yaptırdıktan sonra Emre Bey ile tanıştım. İnsülin direncim vardı, tiroid nodüllerim küçüktü ve obezite sorunum vardı. Tedavi ve kontroller konusunda çok ilgiliydi. Düzenli kontrollerle sürekli ilaçlarımda değişiklikler yaparak, maksimum fayda almamı sağladı.
m....ö
Tıp 1 diyabet hastasıyım. Tavsiye üzerine kendisine başvurdum. Ne yaparsam yapayım şekerim dengelenmiyordu. Emre Hoca sayesinde bunun üstesinden geldik. Aynı zamanda gebeyim. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Ne zaman yazsam anında cevap veriyor. Çok iyi bir doktor. Süreci çok güzel yönetiyor. Ben kendisinden çok memnunum. Adana'da Endokrinoloji üzerine işi düşecek bir hasta varsa gidilecek tek kişi Emre Hoca olmalı. Çok doktor gezdim. İşinin ehli. Bence Adana'nın en iyi doktoru.
ez...i
Annemle beraber tiroid için gittik emre beye insülin problemim varmış ilaçları kullandıktan 3 ay sonra tekrar kontrole gidicez çok ilgili alakalı bir doktor teşekkür ediyorum kendisine.
d.....
22 yıllık diyabet hastasıyım ve hamile olduğumu öğrendikten sonra kendisine muayene oldum. Şu anda takiplerime kendisine devam ediyorum. Başka bir doktorla görüşme sağlamayı düşünmüyorum çünkü kendisinden çok çok memnunum. Çok ilgili bir doktor. Şekerden dolayı bir şey olacak korkusuyla psikolojim bozulmuştu. Emre Bey hem psikolojimi hem şekerimi düzenledi. Kendisine ailecek dua ediyoruz. İlaçlarımı düzenledi. Perinatoloji'ye gitmiştim ilaç kullanmamı istediğinde de kendisine sordum çünkü şekerim çok dengesiz ilerliyordu. Yoğurt bile yesem yükselip düşüyordu. Emre Bey sağ olsun her an whatsapp üzerinden konuştuk. Kendisi bana yardımcı oldu.
ç.....
Emre Bey'in verdiği ilaç tedavisi, ilgilenmesi, takibi ve her konuda gayet memnunum. Kendisine kilo vermek amaçlı muayene oldum. 30'un üzerinden kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum. Kendisi yememen gereken şeyleri belirtti ona göre devam ettim.
Eşim yaklaşık 9 yıldır Emre Bey'in hastası. Hem insan olarak hem doktor olarak harika bir insan. İşinin hakkını tamimiyle veren tam bir insan olarak karşımızda. Kendisi bizlerle her türlü ilgileniyor. Diyarbakır'da oturuyorum tahlil yaptırıp attığımda 1 saat sonrasında geri dönüş sağlayıp ilacımızın dozunu ayarlayıp, tamamıyla ilgilenip işinin hakkını veriyor. Eşimin 8-9 yıl öncesinde zehirli guatr vardı Emre Bey'in tedavisi ve cerrah doktorumuzun ameliyatıyla sıhhati çok iyi kendindi, dinç, güzel. Şimdi kendisinin talimatıyla günlük ilaç kullanıyor.
di...n
Emre hocama tip1 diyabet ve hipotiroidi icin takipli hastasiyim tedavimin yani sira hamile olduğumu oğrendim ve emre hocam iletişimimiz daha da sıklaştı ve kendisi dalinda uzman olduğu için ben emre hocamdan başkasi ile bu takibi surdurmeyeceğimi belirttim ve kendisinden allah razi olsun o kadar mukemmel takip etti ki hem bebeğimin sağliği hemde kendi sağliğimi duşunerek beni yonetti ve kendisi kongrede olmasina rağmen beni aradi durumumla yakindan ilgilendi iyi ki emre hocamla yollarimiz kesişmiş iyi ki hamileliğim boyunca hem psikolojik destek hemde sağlik yonunden destekleri için kendisine ne kadar teşekkur etsem azdir turkiye sartlarinda emre hocam gibi hekimler az bulunur iyi ki iyi ki varlar hamileliğim boyunca her hafta ve yeri her gün şeker takibimi istedi, her ay tiroid testlerimle ilgilendi bikmadan usanmadan kadin doğum doktorumla ayrica iletişim kurdu. Doktorluğu dişinda abilikte yepti yeri geldi benim psikolojimi rahatlatti her zaman ve her dakika desteğini, iletişimini esirgemediği için minnettarim. Sizin gibi hekimlerimiz ve sevgili emre hocam iyi ki varsiniz.
f.....
Ben çok memnunum doktorumuzdan, ilgisinden dolayı teşekkür ederim.Birebir kendisi de görüşüyor, mesaj olarak cevap veriyor.Ben guatr ve tiroid hastasıyım.O rahatsızlık için gittim.Kontrollerime gidiyorum ve kendisinden çok memnunum.
Emre Bozkırlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Bozkırlı, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Emre Bozkırlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu.
Emre Bozkırlı adresi nerede?Emre Bozkırlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı Mahallesi Fatih Terim Sokak Bulvar İş Merkezi No:17 Kat:2 Daire:5, Seyhan/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Bozkırlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Bozkırlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Bozkırlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Bozkırlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Emre Bozkırlı hangi dilleri konuşuyor?Emre Bozkırlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Bozkırlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Bozkırlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Bozkırlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Bozkırlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Emre Bozkırlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emre Bozkırlı hangi sigortaları kabul ediyor?Emre Bozkırlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Adana bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla