Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Abdominal Laparoskopi

Apandisit Alınması +27 daha fazla

Apendektomi

Da Vinci Robotik Cerrahi

Gastrointestinal Cerrahisi

Koç Üniversitesi Hastanesi

• Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Programı’ndan mezun oldu.
• Uzmanlık eğitimini Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladı.
• Uzmanlık eğitimi sonrasında minimal invaziv (laparoskopik ve robotik) karaciğer ve pankreas cerrahisi alanında klinik gözlemci ve araştırmacı olarak Verona Üniversitesi Pankreas Cerrahisi Kliniği, Fondazione Poliambulanza Hastanesi Minimal İnvaziv Karaciğer, Safra yolu ve Pankreas cerrahisi kliniği ve Amsterdam Üniversitesi, Pankreas Cerrahisi Kliniği’nde bulundu.
• Birçok ulusal ve uluslararası kongre ve kursun düzenleme kurulunda yer aldı ve konuşmacı olarak bulundu.
• Minimal invaziv pankreas ve karaciğer cerrahisi Avrupa rehberlerinin (EGUMIPS, IEGUMILS) oluşturulmasında aktif olarak rol aldı.
• 2013-2022 yılları arasında Karaciğer, Safra yolları, Safra kesesi ve Pankreas cerrahisi alanında birçok uluslararası uygulamalı sertifikalı kursa katıldı. Genel cerrahi alanında 40’tan fazla sertifikaya sahiptir.
• Ulusal-uluslararası dergilerde 70’ten fazla makalesi, 50’nin üzerinde editörlük/yayın hakemliği, 10’dan fazla kitap bölümü ve 1500’ün üzerinde atıfı bulunmaktadır. 2024 yılına ait güncel H-index skoru 16’dır. Halen birçok bilimsel dergide editörlük ve hakemlik görevleri devam etmektedir.
• Türk Hepatopankreatobilier Cerrahi derneği, Avrupa Hepatopankreatobilier Cerrahi derneği, Dünya Hepatopankreatobilier Cerrahi derneği, Türk Cerrahi Derneği ve Ulusal Endoskopik Laparoskopik Cerrahi derneği üyelikleri ve yönetimsel görevleri bulunmaktadır.

Başlıca klinik ilgi alanları;
Karaciğer, Safra yolu, Safra kesesi, Pankreas ve Dalak hastalıklarının minimal invaziv (Laparoskopik ve Robotik) cerrahi yöntemler ile tedavisidir.

Hastaneye aşırı bir ağrı ile gece acile geldim ve çekilen tomografide safra kesesinin alınması gerektiğini söylediler ki Emre Bey nöbetçiymiş o gece. Şansıma kendisi orada tanıdım ve gece üçte ameliyatımı gerçekleştirdi. Bütün yakınlarıma tavsiye de bulundum. Kendisinden doktor olarak çok memnunum.

Emre Bey'den çok memnun kaldık. Kendisi çok ilgili, adanmış bir doktor. Eşimin safra kesesi patlamıştı, diğer hastanelerde fark edilmedi. Emre Bey ve ekibi hızlıca ameliyata aldılar ve ameliyattan sonra da taburcu ettiler. Biz ameliyatımızdan çok memnunuz. Emre Bey çok alçakgönüllü, hastanın yanında olan, doktor-hasta ilişkisi içerisinde çok iyi bağ kuran, çok değerli bir doktor.

T

Öncelikle çok çok ilgili bir hekimdi. Teşhis için çok doğru yönlendirdi. Aldığım hizmetten çok çok memnun kaldım. Kendisi herkese tavsiye ederim. Karaciğerimde kist vardı radyoloji bölümüne yönlendirdi. Kendisi tanı, teşhis noktasında çok yardımcı oldu çünkü çok fazla doktor gezmiştim.

Doktorumuz çok iyi bir doktor. Kasık fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisi ameliyat öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulunarak, yönlendirdi. Ameliyatımdan ve sürecimden memnun kaldım.

Doktorumuz gayet ilgili, bilgili, güler yüzlü ve yardımseverdi. Konuyu bize her seferinde net ve açıklayıcı bir şekilde ifade etti. Güven vericiydi ve bilgisi ile birikimiyle bizi rahatlattı. Kalın bağırsak ameliyatını gerçekleştirdi. Her seferinde yardımcı olmaya çalıştı ve bizi sürekli bilgilendirdi.

Y

Emre Bey safra kesesi ameliyatımı gerçekleştirdi. Çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Ameliyat sonrasında olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Kendisi analitik bir çözümle yaklaştı ve olası sorunları paylaştı. Herhangi bir sorun yaşamadım.

C

Emre Bey göbek fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi. Resmen evimizin çocuğu gibiydi. Güler yüzlü, sevecen bir şekilde davrandı. Ameliyata girerken hiçbir problem yaşamadık elhamdülillah.