ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Ön Görüşme
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
s ...t
Emre bey sayesinde kendimle yuzlesiyorum ve bugüne kadar kilitli sandıkta ne varsa gün yüzüne çıkarmayı öğrendim yuklerimden bir bir kurtuluyorum panik atak nobetlrini daha rahat atlatiyorum
i̇...m
Bana sıkıntı veren yaşadığım bazı olayları acaba nasıl tepki alırım yanlış anlaşılır mıyım düşüncesi ile kimseye anlatamıyordum ve bu sorun giderek büyümeye başladı, içinden çıkılamayacak bir hal almaya başladı. Terapiye başladığım ilk görüşmemde de Emre hocama çok fazla anlatamamıştım çünkü hala korkuyordum. Ama Emre hocamın bana verdiği güvenden dolayı sonraki seanslarımızda kendimi daha iyi ifade etmeye başladım. Emre hocam yargılamıyor ve gerçekten çok iyi bir dinleyici. Her seansımızın sonunda o kadar rahatlıyorum ki bir sonraki seansımızı iple çekiyorum. Seanslarımız devam ediyor ve ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
em...r
Düşüncelerimle çok fazla uğraşıyordum ve bu da beni mahvediyordu evimde işimde sürekli sorun yaşıyordum, yaptığım hiçbir şeyden tat alamıyordum. Emre hocam sayesinde hayatım daha anlamlı olmaya başladı, yaşantım değişti. Bunu sadece ben hissetmiyorum çevremdekilerde aynı şeyleri söylüyor. Daha mutluyum, yüzüm daha çok gülüyor, yaptığım şeyleri artık zevk alarak yapıyorum. Emre hocam pozitif, çok anlayışlı ve ilgili birisi.
fa...a
Panik atak tedavisi görüyorum. 2 buçuk yıldır ilaç kullanıyordum. İyileştiğimi düşünerek ilaçları bıraktım ama bir süre sonra tekrar aynı şeyleri yaşamaya başladım. İlaç olmadan adım atamaz hale geldim midemi bulandırıyorlardı ve bu beni çok yoruyordu. Üniversitede çok sevdiğim hocamın tavsiyesi üzerine Emre hocam ile tanıştım. Artık seanslarımızın sonlarına doğru yaklaştık. İlk başlarda ilaçlarla beraber ilerledik sonrasında ilaçları tamamen bıraktım. Ara ara geliyor ama bir nöbet gibi değil rahatsız etmeyecek kadar hafif. İnanıyorum ki zamanla daha da iyi olacaktır. Geçekten çok pozitif ve anlayışlı biri Emre hocam mesleğini çok seviyor ve hakkını veriyor. Aslında çok inancım yoktu ama Emre hocam sayesinde neredeyse kurtuldum diyebilirim. İyi ki tanımışım hocam sizi.
se...z
Her seansta olduğu gibi bu seans da çok etkili ve verimli geçti benim için düşüncelerimin karmaşıklığına bi çözüm ararken sizin desteğinizle daha kolay çözüm buluyorum sizin sayenizde düşüncelerimi size söyleyip sizinle birlikte yorumlayınca sizin yorumlarınızı dinleyince kendimi çok iyi hissediyorum
z.....
Emre hocamdan bir buçuk aydır terapi alıyorum. İlk görüşme dahil çok memnunum. Çok olumlu ve pozitif düşünen, samimi, ilgili ve çok sevecen bir psikolog. Emre hocam benim ilk psikolog deneyimim oldu. Daha önce birçok psikiyatri doktoruna gitmiştim ve yaygın anksiyete bozukluğu tanısı almıştım. İlaç kullanmıştım ama hiçbir ilaç terapi kadar etkili olmadı. Bence alanında başarılı bir psikolog, herkeste aynı etkiyi yaratır mı bilmiyorum ama bana çok faydası oldu. İnsan değişimden korkmadığı, değişimi istediği sürece ve mücadeleyi bırakmadıkça bence başarılı olabilir. Herkese tavsiye ederim.
b....d
Sosyal hayatı olmayan, iş haricinde evden çıkmak istemeyen, içe kapanık ve özgüven eksikliği olan bir insandım. Profesyonel destek almak bana çok uzak geliyordu, böyle geldim böyle gidiyorum düşüncesi vardı bende. Bu yüzden çevremdekiler benden uzak durmayı tercih ediyorlardı. Çok bir umudum olmadan bir kez olsun destek almayı denemek istedim ve Emre hocamdan randevu aldım. Gerçekten beni anlayan, bana değer veren, samimi çok iyi biri ve benim için en önemlisi diğer insanlar gibi beni yargılamıyor. 11. Seansımız bitti ve kesinlikle devam etmek istiyorum. Terapi öncesi ve sonrası diye resmini çizsem o kadar farklı ki insan inanamıyor, iyi ki destek almak istemişim hayatım çok değişti. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
k.....
Emre hocam ile bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. 3 yıldır sorunlarımla boğuşuyorum ama artık baş edemediğim için Emre hocam ile görüşme yapmak istedim. Gerçekten harika bir dinleyici 28 yaşındayım hayatım boyunca ilk defa bir insan karşısında bu kadar rahat konuşabiliyorum. Yıllardır kimseyle konuşmadığım sorunlarımı Emre hocamla paylaşmak çözüm odaklı ilerlemek çok iyi hissettiriyor bana. Seanlarımız çok verimli ve çok güzel geçiyor, hayatımda da farklar olmaya başladı, tabi ki Emre hocam sayesinde. Ben çok memnunum. Mesleğini gerçekten seven ve hakkını veren biri Emre hocam.
Uzun zamanlardır cinsel yaşantım ile ilgili sorunlarım vardı. Daha önce terapi aldım ama çok fazla bir fayda göremedim. Kadın olarak bir erkek psikolog ile görüşmekten biraz çekincem vardı açıkçası ama ısrarla Emre bey tavsiye edildi çevremden. İlk seanstan itibaren çekincemin ne kadar yersiz olduğunu anladım. Emre bey anlayışlı yargılamayan samimi biri. Şu an 6. Seansımızdayız ve değişim var mı evet fazlasıyla. Devam ettikçe daha fazla fayda göreceğime eminim. Emre beyi tavsiye ederim özellikle böyle sorunlar için kesinlikle çekinmenize gerek yok.
bu...n
Her gittiğim seansta mutlaka bana birşeyler kattığını hissediyordum. Kısa sürede iyi yol almıştık. Devam edebilseydim güzel şeyler başaracaktık fakat bazı özel sebepler yüzünden ara vermek zorunda kaldım. İnşallah tekrar görüşürüz.
Emre Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Cengiz, Psikoloji. Size Emre Cengiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi.
Emre Cengiz adresi nerede?Emre Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenigün mah. Yenicami sok. Palmiye İş Merkezi No: 8 İç Kapı No : 105 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emre Cengiz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emre Cengiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Cengiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emre Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Cengiz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emre Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Emre Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emre Cengiz hangi sigortaları kabul ediyor?Emre Cengiz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.