Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
EĞİTİM VE SERTİFİKALAR:
Müzik Terapi Semineri-2017
II. Dil – Beyin Sempozyumu (2018)
Dil Bozukluklarında Değerlendirme ve Terapi Semineri (2018)
Dünya Ses Günü “Sesiniz Sizsiniz” Paneli (2018)
DIR Floortime (101) Başlangıç Düzeyi, Çiğdem Ergül, ICDL (2020)
Ergen & Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve Exposure, Veysel Kızılboğa (2021)
Çocuklarla Kekemelik Terapisi Eğitimi, Veysel Kızılboğa (2022)
PROMPT,Nida Şanlı (2022)
p....k
Emre Hocama oğlumun r sesini söyleyemiyor olmasından dolayı terapilere başladık. İlk seanstan itibaren iletişimi , ilgisi , sıcaklığı ve özverisine hayran kaldım. Birinci seanstan itibaren o kadar etkili oldu ki r sesini kolaylıkla çıkarıyordu. Terapilerimiz devam ediyor, iyi ki Emre Hocamla yollarımız kesişmiş diyorum. Harika bir dil ve konuşma terapisti.
ö.....
Emre bey yıllar önce bir psikolog tarafından tavsiye edilmişti. Daha sonrada birkaç uzman tavsiye etti. Oğlumun çıkaramadığı seslerden dolayı başvurdum. Emre bey çok güleryüzlü ve gerçekçi yaklaştı. Oğlum ile kolay iletişime geçti ve sorunu değerlendirip çok hızlı müdahale etti. İşini severek yaptığını hissettiriyor ve konuya hakim olduğunu fark ettim. İlk günden tavsiye etmeye başladım bile.
Emre Bey harika bir dil ve konuşma terapisti. Kendisinin ilgisi, sorumluluğu karşıdaki danışanına her daim dinleyen birisi. Ben yaptığı çalışmalardan birçok faydasını gördüm. 5 seans ders aldık, şu anda son 1 seansımız kaldı. Seanslarımızdan sonra herkesle daha sakinim, daha çok sosyal ortama girmeye başladım. Kendisinden aldığım seanslardan memnunum.
d....
Oğlum 9 yaşında dil ve konuşma terapisti için gittiğimizde rehabilitasyon merkezinde Emre Bey'le tanıştık. Kendisi çok sevecen, çocukların dilinden anlayabilen birisi. Oyunlarla şakalarla çocukla çocuk olabiliyor. Kendisi işini süper yapan bir insan. Merkezden ayrıldığı için bayağı üzüldük. 4 ay görüşme sağladık. Oğlum, Emre Bey'le çok iyi ilerliyordu başka bir hoca geldi onu istemiyor. Kendisi oğlumun dilinden çok iyi anlıyordu. Oğlumda kekemelik vardı kendisi ilk başta özgüven kazandırdı. Ben çok yanlış şeyler yapıyormuşum ilk başta onlar için uyardı yapmamamı söyledi sonrasında da büyük özgüven kazandırdı. Emre Bey'in uyguladığı tekniklerle kekemeliği azaldı. Yüzde 80 kekemeliği varsa yüzde 40'a kadar indirdik. Ben Adana'nın ilçesindeyim kendisi merkezinde hizmet veriyor.
g....
Emre Bey'den çok memnunduk. Kendisi çok iyi hocaydı. Çocuğuma çok faydası oldu. Çocuğumun konuşma sorunu vardı çoğu harfi çıkaramıyordu. 3-4 ay Emre Bey'den terapi aldık. Terapilerimizden sonra harfleri daha güzel çıkarmaya başladı, güzel konuşuyordu. Kurum değiştirdiğimiz için şu anda farklı uzmanla devam ediyoruz. Emre Bey'in derslerine çok severek gitiği için daha güzel verim alıyorduk.
l....
Kızım ilk olarak Emre Hocayla tanıştı. Kendisi 4-4'lük bir sıkıntımız yoktu. Her şey yolundaydı iyiydi. Çocuğum okula ilk gttiği zaman ağlıyordu ama Emre Hocanın dersine girdiği zaman ağlamıyor, seviniyordu. İlk başladığımızda kelime eksikliği vardı terapilerden sonra etkisini, faydasını gördük. Kelimeleri fazlalaştı. Yavaş ilerliyoruz ama sonuçta kelimeleri gitgide artıyor. Dil terapistlerin rehabilitasyon merkezlerinde dersleri, saatlerinin fazla olması bizim için daha iyi olacak.
Emre Çoban isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Çoban, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Emre Çoban tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Emre Çoban adresi nerede?Emre Çoban şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şinasi Efendi Cad. No:20/A Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Çoban isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Çoban online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Çoban isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Çoban, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emre Çoban isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Çoban bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Çoban ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Çoban hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Emre Çoban hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emre Çoban hangi sigortaları kabul ediyor?Emre Çoban tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.