n....t
Bugune kadar oldugunuz muayeneleri unutturan hem kadin dogum uzmani hem psikolog hem arkadas bir dost ariyorsaniz tek isim emre bey sizin sormaniza bile gerek birakmadan sanki biliyormus gibi butun sorularinizi cevapliyor kaygili ve stresli girdiginiz odadan huzurla ayriliyorsunuz
Tesekkurler emre bey bana kattiklariniz icin
.....
22 haftalık hamileyim ve bugüne kadar geçirdiğim doktor görüşmelerinin hiç biri bu kadar ilgili ve faydalı bir şekilde geçmedi. Emre Bey yaşadığımız bir gebelik sorunuyla ilgili bizi öyle güzel aydınlattı ki adeta hem kadın doğum doktoruna hemde bir psikoloğa görünmüşüz edasıyla ayrıldık yanından. Hamilelik hem fiziksel hemde psikolojik bir süreç, anlayışı, derin bilgisi ve tecrübesini bizimle en içten şekilde paylaştığı için minnettarız hocamıza Bütün anne adaylarına gözü kapalı önerebileceğimiz doktorumuz Emre Beye teşekkür ederiz..
şu...e
emre bey gerçekten çok çok iyi bir doktor, hastalarıyla oldukça ilgili, bi o kadar da güley yüzlüdür. biz ilk defa muayene olduk ve gerçekten çook memnun kaldık. emre beye ve yanındaki hemşire hanıma çook teşekkür ederiz.
Emre Erdoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Erdoğdu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Emre Erdoğdu adresi nerede?Emre Erdoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barboras Mah. Sütçü Yolu Cad. No:85/2. Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Erdoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Erdoğdu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emre Erdoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Erdoğdu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Erdoğdu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Erdoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Emre Erdoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları