İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kardiyoloji Randevusu

Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı +21 daha fazla

Anjiyografi

Aort Kapak Replasmanı

Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi

Kardiyoloji Randevusu

Medical Point İzmir Hastanesi

Uzm. Dr. Emre Ertürk Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.Uzmanlık eğitimini Istanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tamamlamıştır.

Tıbbi İlgi Alanları;
Koruyucu Kardiyoloji
Girişimsel Kardiyoloji
Kardiyak Görüntüleme

Röportaj

Ş
Konum: Medical Point İzmir Hastanesi Kardiyoloji Randevusu

Emre Hoca İki yıldır doktorum.Teşhisleri ve yaklaşımı çok ıyidir.Ayrıca kişi olarak da rahatlatıcıdır.İlk olarak anjiyomu gerçekleştirmiştir.By-pass ameliyatından sonra kendisine güven duyduğum için doktorum olarak onunla devam etmeğe karar verdim. Özet olarak ,bilgili , teşhisleri doğru ve yaklaşımı çok insancil.

Konum: Özel Aksu Göztepe Hastanesi Kardiyoloji Randevusu

Emre Bey'e annemin bağ dokusu hastalığı sebebiyle rutin kalp kontrolü için gittik. Oldukça ilgili, muayeneye dair detayları hasta ile - hastayı rahatlatarak- paylaşan, yan branşlara hakim bir hekim. Tüm hasta ve hasta yakınlarına önerir, sağlıklı günler dilerim.

Uzm. Dr. Emre Ertürk

Çok teşekkürler efendim.

Kalp kontrollerimi yaptırıyordum. Muayenem sırasında şüphe üzerine risk grubuna alındım ve daha anjiyom yapıldı. Kontrollerimi rutin olarak kendisi yapıyor. Emre Bey çok ilgili, samimi ve güleryüzlü bir hekim. Durumumla ilgili düzenli bir şekilde bilgilendiriliyorum. Şu an sağlık durumum gayet iyi. Kendisine de çok teşekkür ediyorum.

Kalp rahatsızlığım vardı ve bu şekilde Emre Bey'e ulaştım. Anjiyo yapıldı. Sakin, açıklayıcı ve rahatlatıcı bir hekim. Ayrıca çok güvenilir. İşlem öncesinde her türlü bilgiyi paylaştı benimle. Memnun kaldığım bir süreç oldu. Kontrollerim devam ediyor ve gayet memnunum.

Babamın acil olarak ameliyata girmesi gerekti. Damarları %99 tıkalıydı ve üç stend takıldı. Ameliyatı Emre Bey yaptı; kendisini daha önce de takip ediyordum ve bir araştırma yapmıştım. Bu şekilde, özellikle tercih ettik kendisini. Emre Bey çok açıklayıcı bir hekim. Hastalarına aile fertlerinden biri gibi yaklaşıyor ve çok rahatlatıcı bir yaklaşımı var. Babamın kontrol ve takibi de düzenli olarak yapıldı. Kontrol sürecimiz hala devam ediyor. Çok memnunuz.

Kalp krizi geçirdim ve hastaneye kaldırıldım. Doktorum Emre Bey tahlillerimi yaptırdı ve anjiyo yapıldı. Daha sonra da anjiyo ve stend takıldı. Kontrollerim kendisi ile, 3 ayda 1 devam ediyor. Sağ olsun doktorum çok güzel ilgileniyor ve gayet memnunum. Kendisine teşekkür ediyorum.

T

Çarpıntıya bağlı kalp ritmi bozukluğu şikayetim ile gittim Emre Bey'e. Dalış yapıyorum ve bu sorunu yaşamaya başladım. Tedavimi başarılı bir şekilde yaptı Emre Bey. İlaç tedavisi başladık ve kontrollerim düzenli olarak yapıldı. Alternatif tedavi yöntemlerini de anlattı ve bilgi verdi. Emre Bey kendisinden emin ve bilgili bir hekim. Özgüveni teşhisinin doğruluğun da inandırıyor. Gayet başarılı bir süreçti.

Konum: Medical Point İzmir Hastanesi Diğer

Geçirmiş olduğum kalp krizine yerinde ve zamannda tanı koyarak sağlığıma kavuşmamı sağlayan,sonrasında ise nazik ve ilgili tutumuyla tedavimi sürdürdüğüm doktorum.

Kalp rahatsızlığım için ve genel muayenelerimin devamı için Emre Bey'e ulaştım. İnsancıl ve hastasıyla ilgili bir hekim. Hastasını anlıyor ve yaklaşımı güzel. İlaç tedavisi alıyorum ve kontrollerim dzüenli olarak yapılıyor. Kendisine teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

İnternetten araştırdım ve Emre Bey'e ait bilgileri inceledim. Arkadaşımın da önerisi ve tavsiyesi ile ulaştım kendisine. Kalbimde çarpıntı oluyordu ve bu nedenle tedavi olmak istedim. 2 yılda 1 kontrol önerildi ve gözlem olarak sürecim devam ediyor. Emre Bey'in hastası ile iletişimi çok güzel. Sorularıma verdiği yanıtlar çok memnun edici ve açıktı. Gerçekten hekimliği çok iyi.