Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ed....
Telefon numarası doğrulandı
Bodrum da iyi bir diş hekimi bulmak için epey zorlandım. Emre bey e tavsiye üzerine gittim ve çok şükür arayışım son buldu çünkü kendisi mükemmel bir diş hekimi. Ben dişçi koltuğuna oturduğum an bayilacak gibi olurum sansima hep te gitmek zorunda kalırım emre bey sayesinde korkum kalmadı. kendisi hem ilgili hem kibar hem guvenilir hem de işinde çok iyi.
Emre Esmer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Esmer, Diş Hekimi.
Emre Esmer adresi nerede?Emre Esmer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevat Şakir Mahallesi,Gediz Sokak.No: 4 Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Esmer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Esmer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emre Esmer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Esmer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Esmer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Esmer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Emre Esmer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bodrum civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar