Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Paşakent Mahallesi Şehit Hakan Palabıyık caddesi Saltanatlı konakları işyeri, Bandırma, Balıkesir
4 Boyutlu Ultrason
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
öz....
Emre bey iletişimi gerçekten çok iyi bir doktor. Her kontrolden sonra eşim ve ben gönül rahatlığıyla ayrılıyoruz. Sorularımıza detaylı yanıtlar veriyor ve hamilelik sürecini güzel geçirmemize sebep oluyor bu anlamda. Sevgiler
z....k
önerilerine içtenlikle güvendiğim her kontrolde ben ve bebegin gelisimiyle ilgili her seyi noktasına kadar açıklayan harika bi kadın doğum uzmanı
d.....
Gebeliğim başladığını öğrendiğim andan itibaren düzenli aralıklar ile muayeneye gidiyorum. Hekimimiz güler yüzlü nazik ve içtenlikle karşılayarak yardımcı oluyor.İlk aylarımızda aşırı bulantı kusmalarım ve ikiz gebeliğin teke düşmesi sonucu yaşadığım psikolojik ve fiziksel çöküş sürecinde gerek tedavisi gerek detayli ve sakince yapmış olduğu bilgilendirmeler konusmalar ile tüm tedirginliklerimizden arınarak muayeneden çıkmış oluyoruz.Şuan artık normal çok şükür normal süreçte seyrediyor takiplerimiz ve iyi ki Emre beyi tercih etmişiz.
s....e
Emre hocaya hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan beri geliyoruz hiç başka bir doktor araştırmayı bile düşünmedim aklımızda hiç şüphe bırakmadan ayrıntılı açıklamaları güleryüzlü ve sıcak tavırlarıyla herkese kesinlikle tavsiye edeceğim mükemmel bir hekim
g....b
Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. İletişimi,içtenliği,herşeyi detaylı anlatması özellikle ilk gebelik deneyiminizde içinizi rahatlatıyor. İşini severek ve isteyerek içtenlikle yapan bir doktor . Herkese tavsiye ediyorum
şe...k
Emre bey, ilgisi ve detaylı bilgilendirmeleriyle rahatça sorular sorabildiğim, gebelik takibinde güvendiğim bir doktor. Öncesinde o kadar fazla doktora gittim ki son umudum Emre bey oldu çok şükür doktorumu bulabildim. Kesinlikle öneriyorum.
ö....d
Merhaba
Kürtaj sonrası yeni gebelik soz konusuyla doktor degişikliğine karar verdim. Yeni Gebelik başlangicımdan bu yana gidiyorum ve çok memnun kaldım emre beyden. herseyi ince detayına kadar anlatıyor bilgilendiriyor bi önceki doktorum boyle yapmamişti mesela o yuzden iyiki emre beyi tanımışım. Ve sizlere de tavsiye ediyorum.
i̇...z
Emre beye bugün ilk kez gittik. İlgi ve alakası üst düzeydeydi. Kendisi bu ilgi ve alakayı gösterirken gerçekten çok samimiydi. Biz sormandan tüm merak ettiklerimizi fazlasıyla, detayıyla anlattı. Umarım hamilelik sürecimizi emre beyin kontrol ve gözlemi altında sağlıklı bir şekilde devam ettiririz. Kendisine çok teşekkür ederiz.
(28.07.2023): Ve oğlumuzu Metehan’ımızı çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık. Emre hocamıza hamileliğimizin ilk anından tüm süreç boyunca ve son olarak doğum sürecinde gösterdiği ilgi ve alakası için çok çok teşekkür ederiz. O sadece bir hoca değil hastaları ile bir arkadaş ve samimi bir dost. Böyle insanların değerini iyi bilmek gerekir.
el....
Gebelerin dostu, inanılmaz pozitif bir uzman. İyi ki diyorum hep
el...
Samimiyeti ve bebeğim hakkında verilmesi gereken tüm ayrıntıları güzelce anlatması paha biçilemez bir doktor. Güven verici ve iletişimi çok iyi.
Emre Merter Mart isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Merter Mart, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Emre Merter Mart tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi.
Emre Merter Mart adresi nerede?Emre Merter Mart şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşakent Mahallesi Şehit Hakan Palabıyık caddesi Saltanatlı konakları işyeri, Bandırma Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Merter Mart isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Merter Mart online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Merter Mart isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Merter Mart, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emre Merter Mart isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Merter Mart tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emre Merter Mart hakkında ne düşünüyor?Toplam 72 hasta / danışan, Emre Merter Mart hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları