Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği
Alsancak mah.Kıbrıs Şehitleri Caddesi 1440 sokak Çetindağ Apartmanı No:3 Kat:1 Daire:5, Konak, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +45 daha fazla

Bonding

Botoks

Cerrahi İmplant

Diş Hekimi Randevusu

Alsancak mah.Kıbrıs Şehitleri Caddesi 1440 sokak Çetindağ Apartmanı No:3 Kat:1 Daire:5, İzmir

Diş Hekimi Emre Özbay
Ege üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra Multidisipliner Diş Hekimi olarak mesleğime devam etmekteyim .
Estetik ve kozmetik diş hekimliğinden Gülüş tasarımı ve implantolojiye birçok yaklaşımla tedavileri planlamaktayım.
Şeffaf plakla ortodonti tedavisi , zirkonyum ve e-max kaplamalar , kompozit laminalar , kanal tedavileri ve cerrahi olarak implant ve gömük diş operasyonları yapmaktayım
Alsancak'ta bulunan kendi kliniğimde mesleki çalışmalarımı sürdürmekteyim.

R
Konum: Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Diş Dolgusu

Emre beyde estetik diş dolgularım yapıldı . Çürük olan dişimi kurtarıp zirkonyum kaplamamı da yaptı . Dişlerim eski sağlığına kavuştu ve çok profesyonel hızlı güvenilir tedaviler yapıldı Çok memnunum

Konum: Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Diş Dolgusu

Kendim de bir hekim olarak üç adet dolgu yaptırmıştım Emre beye , gerçekten öncesinde iki ay doktor gezdim dişim ağrıyordu
Kendisi çok hızlı bir şekilde üç dişimi yaptı ve hiçbir problemim yok

Konum: Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Ortodontik Tedavi

Araştırmalarım sonrasında Emre Bey'in yorumlarına baktım ve başka bir hekim araştırmamaya karar verdim.İlgili ve profesyonel yaklaşımı ve doğru tedavi planlamasıyla çok konforlu ve ağrısız diş işlemlerim yapıldı.Diş dolgularım kendi dişlerim gibi oldu,yirmi yaş diş çekimlerimde hiç ağrı yaşamadım sonrasındaki ortodontik tedavim ile gülüşüm ve dişlerim çok güzelleşti ,hiçbir sıkıntı yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim.

Ş
Konum: Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Kanal Tedavisi

Öncelikle ben kanal tedavisinden çok korkan biriyim,emre bey sizi işlem esnasında rahat hissettirmek için elinden geleni yapıyor bu yüzden pek korkmadım.
Her adımı açıklayarak ilerlemesi de çok güzel bir davranış.
3 seansle cidden ağrısından duramadığım dişin kanal ve dolgusunu tamamladı ve oldukça titiz ilerledi.
Çok güleryüzlü ve anlayışlı bir doktor,ilk kez geldim ama bundan sonra hep tercih edeceğim.

Konum: Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri

Hem gülüşümde hem dişlerimde ciddi sorunlar yaşamaktaydım . Emre Beye alt üst çene All on Four implant tedavilerimi ve gülüş tasarımıyla porselen dişlerimi yaptırdım . Bu süreçte yaklaşımları , tavrı , disiplinli çalışmaları çok iyiydi Artık rahatça gülebiliyorum

Konum: Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Diş Beyazlatma

dis beyazlatma isleminin ilk seansindan ciktim ve simdiden bile sonuctan cok memnunum Emre Bey cok ilgili her seyden once hasta memnuniyetini dusunuyor

Konum: Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Gülüş Tasarımı

araştırmalarım sonrasında emre beye gitmeye karar verdim. Gülüş estetiği Implant tedavileri dolgu ve diş kanal tedavilerim yapıldı. Ne konuşmamda ne yeme içmemde en ufak problem yaşamadım. Çok memnunum cok iyi dislerim yapildi

Konum: Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği 20'lik Diş Çekimi

Emre beyde gömük 20 yaş dişi operasyonum yapıldı , İşlem sırasında asla ağrı hissetmedim Çok kolay ve güvenilir bir çekim işlemi yapıldı Ortam son derece steril ve hijyenikti Kesinlikle konforlu hissedeceğiniz bir klinik Emre bey son derece profesyonel çalışan bir hekim .

Konum: Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları

Diş ve diş eti sağlığım için araştırmalarım sonrasında Emre'yi buldum bu süreçte emre beyin detaylı açıklamalari profesyonel yaklaşımları ve iş tecrübesiyle tedavi sürecim çok güzel sonuçlandı. Diş eti tedavisi estetik gülüş tasarımlarım zirkonyum kaplamam sorunsuz bir şekilde yapıldı. Aldığım hizmetten son derece memnunum

Dişimin kırılması sonucunda internetten ulaştım kendisine, aynı gün içerisinde muayene oldum ve tedavime hızlı bir şekilde başladık. Önce dişimi kurtarmaya çalıştık, ama daha sonra implanta karar verdik ve çok bekletmeden işlemi gerçekleştirdik. İşlem sırasında sık sık yapılacak olan işlemleri anlatarak bilgilendirdi, paniklediğimde sakinleşmem için yardımcı oldu. İmplant dışında yine kaplama ve farklı işlemler de yapıldı. Hepsinden çok memnunum, kaplamalarım kendi dişlerimden ayırt edilemiyor ve dişlerimle ilgili tedavim öncesinde yaşadığım sıkıntıların hiçbiri kalmadı. Gönül rahatlığıyla çevreme tavsiye ediyorum.