Protetik Diş Tedavisi Randevusu
Özel Antera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
n....k
2-3 yıl önce gitmiştim Emre Bey'e, dişlerimi yaptırdım ve memnunum, başarılı bir şekilde tamamladı işlemleri. Dişçi fobim olmasına rağmen yakın ilgisi ve hastaya yaklaşımı ile korkumu yendim. Belirli aralıklarla yine gidiyorum, kontrol ve temizliğini yaptırıyorum. Kaplama ve kanal tedavisi yapıldı, kendi dişim gibi kullanıyorum. Beni sürekli aydınlattı ve bilgi verdi öncesi ve sonrası ile ilgili. Olabilecek önerilerde de bulundu.
Yapılan tedavilerden çok memnun kaldım, Emre Bey'in tedavisinden.Eşimi de muayene ve tedavi etti,aynı memnuniyetim eşim içinde geçerli.Emre Bey yapılan implant tedavimi sabitledi.Hiçbir şikayetim yok.Kişilik olarak hastasını çok iyi karşılıyor,çok iyi muamele ediyor.Orada kendimizi evimizdeymiş gibi hissettirdi.Biz eşimle yaşlı hastasıyız, oğlumuz kadar kendisini yakın hissettik.Başarılarının devamını diliyorum.
t....ş
İlk olarak eski çalıştığı kurumda tanışmıştım Emre Bey ile. O dönem kendi diş hekimim vardı aslında ama dişim kırıldığında acil bir randevu istedim, ileri bir tarihe verince Emre Bey'in eski çalıştığı kurumdan rastgele randevu almıştım, o şekilde tanıştım kendisiyle. Benimle çok ilgilendi ve çok memnun kaldım. Özel muayene açınca da gitmeye devam ettim, artık ailecek hastasıyız ve ona gidiyoruz. Mesleğinde başarılı bir hekim, kişiliği de öyle. Kliniğinde son teknolojiyi kullanıyor. Dolgu, implant ve daha bir çok işlemi yaptı ve her tedaviden memnun kaldım. Gözüm kapalı tavsiye ederim herkese de. İşinde son derece titiz, ben çok memnunum.
e....s
Daha önce diş çekimi için gittiğim bir hekim dişimi çok kötü bir hale getirmişti. İnternette araştırmalarım sonrasında çalıştığı kuruma gitmiştim. Önce farklı bir hekime 3 adet implant yaptırdım. Sonra da Emre Bey alt ve üst çeneme boydan boya zirkon kaplama yaptı. Yapılan her işlemde bilgi verildi. O kadar memnun kaldım ki kızımı da götürdüm şimdi, o da tel tedavisi alıyor Emre Bey'den.
a....h
Emre Bey bizim aile hekimimiz, kendisinin hem mesleki donanımı, hem de yaklaşımları sayesinde ağız ve diş sağlığımızı gözümüz kapalı emanet edebiliyoruz. Kendisi zaten protez uzmanı, protez işleminden önce dolgu ve kaplama işlemlerimi yapmıştı. İmplant ve diğer işlemler için farklı hekimlere yönlendirdi. Son derece hastasını bilgilendirerek, anlık durumlar hakkında geri bildirimde bulunarak aklımda soru işareti bırakmadan işlemleri tamamladı. Konuya kesinlikle ticari bakmıyor, önceliği her zaman hastanın sağlığı oluyor.
h....̇
Yapılan işlemin her aşamasında çok yardımcı oldu Emre Bey. İşlemlere psikolojik olrak hazırlanma dönemi benim için, kendi açımdan çok önemliydi. Diş ve dişçi fobim olmasına rağmen Emre Bey'in pozitif yaklaşımı ile bunu atlattım. Yapılan işlemlerden de, sonuçlarından da çok memnun kaldım.
s....t
Aldığım tavsiye üzerine gitmiştim kuruma, ilk olarak implantlarımı Esma Hanım yaptı. Daha sonra onların üzerine Emre Bey protez kaplama yaptı. Bunun dışında dolgu ve diş taşı temizliği gibi hizmetler de aldım. Her işlemde de bana bilgi verildi. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
ta...a
Merhaba! Dis agrisi icin aramistim fazla bekletmeden randuvu ayarladilar. Problemi Emre Bey’e anlattim tedaviye basladi, hic aci cekmedim ve baska doktorlarda bekledim surenin yarisi kadar bile surmedi tedavi. Gulerken daha mutlu hissediyorum kendimi ☺️. Cok tesekkur ederim!
k.....
Başta emre bey ve çalışanların ilgisi çok iyiydi temizlik ve hijyen konusunda titiz bi kişi olarak çok memnun kaldım kanal tedavisi korktuğum bir tedavi ama hiç bir acı duymadan kısa sürede bitmesi çok hoşuma gitti emre bey ve antera diş kliniğini gönül rahatlığıyla çevreme tavsiye edebilirim
ta...7
Emre beyin ilgili ve güleryüzlü olması beni çok memnun etti önce yaptırdığın kanal tedavilerine göre çok ağrısız ve kısa sürdü dişimde bir kırık vardı dolgu işlemi yapıldı şu an çok memnunum Antera ve emre beye teşekkürler
Emre Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Öztürk, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Emre Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Diş Protezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Köprüsü, Diş Bakımı, Diş İmplantı, Kısmi Protez(Diş), Diş Protez Bakımı, Ağız Koruyucusu, Lazerli Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi.
Emre Öztürk adresi nerede?Emre Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Falez Caddesi Kemerler Apt. K:1 D:3-4 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emre Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Emre Öztürk ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Emre Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.