Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde başladığı Diş Hekimliği eğitimi sonrasında, Kurucu kadroda yer almak üzere Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak çalışmıştır.
“Kemik Grefti Uygulanan Üst Çenede İmplant Destekli Porselen Dişlerde Kuvvet İletiminin Üç Boyutlu Sonlu Elemanlar Yöntemi İle İncelenmesi” konulu doktora tezini tamamlayarak bu kürsüden “Bilim Doktoru” ve Sağlık Bakanlığı’ndan “Protez Uzmanı” ünvanlarını almıştır. 2012 yılında yine kuruluş aşamasında görev almak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Yrd. Doç. kadrosuna atanmış burada 5 yıl süreyle Lisans ve Lisansüstü seviyede Klinik ve Örgün Eğitim-Öğretim Üyesi görevlerinde bulunmuştur. 2017 yılında girdiği Doçentlik Sınavında Doçentlik ünvanını almış ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Doçentlik Kadrosuna atanmıştır. 2018 de Üniversitedeki görevinden istifa ederek DENTARMA Dental Estetik ve İmplantoloji Kliniğini kurmuş, klinik çalışmalarına kendi kliniğinde devam etmiştir. Temmuz 2021 tarihinde İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Doçent kadrosuna atanarak Akademiye geri dönen Emre ŞEKER, Nisan 2022 tarihinde Profesör Kadrosuna atanmıştır.
Yerli ve yabancı dergilerde 30’dan fazla makalesi, ulusal ve uluslararası kongrelerde 50’den fazla bildirisi bulunmaktadır. Mesleki ilgi alanları arasında implant üstü protezler, Tomografi destekli 3 boyutlu implant planlaması, CADCAM protez sistemleri, zirkonyum-laminate porselenler ve gülüş tasarımı bulunmaktadır.
İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Lisans ve Yüksek Lisans eğitimlerini veren Prof. Dr. Emre ŞEKER Klinik Çalışmalarına Eskişehir'de 2018 yılında kurduğu "DENTARMA Dental Estetik ve İmplantoloji Kliniği"nde devam etmektedir. İngilizce bilmektedir. Diş Eti ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim. Üyesi Başak ŞEKER ile evli ve bir erkek, bir kız çocuk babasıdır.
DENTARMA Dental Estetik ve İmplantoloji Kliniği Doktorlar Caddesi Venedik Pastanesi Üzeri 1.Kat D.2 (, Eskişehir
DENTARMA Dental Estetik ve İmplantoloji Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Tam Diş Protezi
X-Ray
İmplant
DENTARMA Dental Estetik ve İmplantoloji Kliniği
I had traveled to Eskişehir, Turkey, to reunite with family after a long time spent in the U.S. During my visit, I had the privilege of seeking dental care from a true professional, Dentist Prof. Dr. Emre ŞEKER, renowned for his expertise in Prosthesis. His practice extends both in Antalya and Eskişehir.
My experience with him was transformative. He undertook the task of rejuvenating my smile, working meticulously on a remarkable total of 24 teeth. he took my dental aesthetics to new heights.
His dual presence in Antalya and Eskişehir is a testament to his commitment to providing top-tier dental care across regions. DENTARMA Dental Aesthetic & Implant Center, under his guidance, is a haven of excellence in dental care.
My experience left me utterly renewed, as I left DENTARMA with a smile that I can proudly showcase. I extend my deepest gratitude to Dr. Emre for his exceptional skills, dedication, and positive impact on my dental health and overall confidence. Thank you.
Dişeti hassasiyeti şikayetim vardı. Ilkdefa gittim. Tedavim devam ediyor. İlk izlenimlerim, dr Emre bey çok ilgili , çalışanlar Güler yüzlü. 2. Randevuda sonrada görüşlerimi yazarım.
ne...t
Emre hocama implant tedavisi için gittim , oldukça ilgili işinin uzmanı, ilk aşamamız tamamlandı iki adet implat yerleştirildi, bir hafta sonra dikişler alındı, iki ay bekyip son aşama olan protezin takılması kaldı, şu aşamaya kadar gayet başarılı geçti, işinin ehli bu konuda uzman bir diş hekimi, ilgi alaka güler yüz... Kesinlikle Eskişehir"de tavsiye edecegim tek yerdir.Çok teşekkür ederim
m ...ç
Emre Bey güler yüzlü ve işinde gerçekten uzman olan bir diş hekimidir.3 tane yirmi yaş dişi çektirdik.Çok memnun kaldık.İşinin ehli olan bir diş hekimidir.Diş hekimine gitmek isteyen herkese öneririm.Teşekkür ederim.
ha...a
Emre Bey güler yüzlü ve samimi bir şekilde benimle ilgilendi. Ön diş eksikliği için zirkonyum kaplama köprü yaptırdım.Sonuçtan çok memnunum .Tavsiye ederim
oğ...n
İmplant protezimin yapıştırılması gerçekleşti.Emre hocamı Eskişehirde tek geçerim,soyadı gibi şeker birisidir.Dişlerini yaptırmak isteyen biri Emre Şeker e görünmeden karar vermesin.Kendisine teşekkürlerimi sumuyorum....
fe...z
Dişim kırılmıştı. Gidince çürüklerim olduğunu da öğrendim. Çok iyi ilgilendiler, kesinlikle tavsiye ediyorum, çok teşekkürler.
e....s
Emre beye cok teşekkür ediyorum eline ve emeğine saglik sabırla aylarca uğraştı ve sonuç mükemmel oldu. ımpilant , gülüş estetiği ve protez dişte en iyisi
a....g
Emre hocam güleryüzlü mütevazi bir hekim. Diş köprüsü yapımı bitmek üzere şimdi daha kullanışlı oldular inş dahada iyi olacak tekrar tesekkur Emre hocama ve ekip arkadaşlarına.
me...a
Cok kisitli zamanim oldugu icin 2 gun icinde zirkonyum kaplama disimin tedavisini hatasiz bir sekilde bitirdi.Ayrica ortodonti tedavim icin yol gosterici oldu. Guleryuzlu ve isinde cok basarili bir hekim. Implant tedavilerim icin de kendisiyle calismaya devam edicem.Herkese tavsiye ediyorum.
Emre Şeker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Şeker, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Emre Şeker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş İmplantı, Diş Bakımı, Lokal Anestezi, Ağız Koruyucusu, Diş Protez Bakımı, Lazerli Diş Bakımı, Diş Köprüsü, Dental Anestezi, Kısmi Protez(Diş), Tam Diş Protezi.
Emre Şeker adresi nerede?Emre Şeker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- DENTARMA Dental Estetik ve İmplantoloji Kliniği Doktorlar Caddesi Venedik Pastanesi Üzeri 1.Kat D.2 ( Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Şeker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Şeker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Şeker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Şeker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emre Şeker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Şeker tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emre Şeker hakkında ne düşünüyor?Toplam 87 hasta / danışan, Emre Şeker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri