Karaağaç Konarlı Mahallesi Ortayol Caddesi No:199 Casariva 2 Apt. D:1 İskenderun, Hatay
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Uzm Diş Hekimi Emre Sönmezateş Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
be...n
"Son dişçi deneyimim harikaydı. Dolgu işlemi için gittim ve süreç başından sonuna kadar çok rahat geçti. Doktorum hem çok nazik hem de işinde oldukça profesyoneldi. Hiç acı hissetmedim ve tüm işlem beklediğimden kısa sürdü. Klinik temiz ve modern. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum!"
Detaylı diş taşı temizliği ile ilgili aldığım hizmette doktorumun el hafifliğinden ötürü dişçi koltuğunda anestezisiz uykuya dalabilirdim. Yapılan diş taşı temizliği ve genel kontrol ise mükemmel.
sa...
Emre hocamıza dolgu ve detaylı diş taşı temizliği için geldim. Çok memnun kaldım. İşlem sırasınca bilgilendirme yaptı. Eli oldukça hafifti. Gelmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
me...n
Tam üç dolgu tartar temizliği ve beyazlatma işlemi yaptırdım.Eli çok hafif ve her müdahelesinde sürekli hasta ile konuşarak bilgilendiriyor.Klinik modern ferah ve ter temiz.Hiyjene çok önem veriyor.Çalışanlar güler yüzlü.
on...
Muazzam personellere sahip pozitif enerji dolu ve Emre beyin hızlı tedavileri mükemmel sonuçlar estetik dolgu tedavisi yaptırdım gerçekle ayrıt edilemicek kadar mükemmel şiddetle tavsiye ediyorum
me...i
Genel diş muayenesi ve diş beyazlatma için geldim. İlk seansta dişlerim bembeyaz oldu. Konumu çok rahat, ekibi çok ilgili. Klinik çok hijyenik herkes çok güler yüzlü. Gelmek isteyen herkese tavsiye ediyorum
se...
Diş çekimi için tavsiye üzerine geldiğim çok memnun kaldım hiç ağrı hisetmedim doktorun elli çok hafifti çok ilgililer ve başlangıçtan çıkışa kadar çok iyi ilgilendiler Emre hocama ve ekibine minnettarım
mu...r
20 seneden fazla süredir arkadaşım olan değerli Diş Hekimi Emre Sönmezateş’e şiddetli diş ağrısı için gittim, dişimin çok kötü durumda olduğunu, normalde çekilmesi gerektiğini söyledi ama çok detaylı ve titiz bir şekilde kanal tedavisi yaparak dişimi kurtardı. Muayenesinin temizliği, yardımcılarının güler yüzlü bir şekilde işlerini yapmaları da gerçekten muazzam. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
er...
emre hocama dolgu ve diş temizliği ıcın geldım işlem harıkaydı dişlerım tertemız oldu klinik cok guzel hıjyenık cok tskr ediyorum hersey ıcın
Emre bey'e arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Daha önce yapılan yanlış tedaviler yüzünden dişimi kaybetmek üzereydim. Şiddetli diş ağrıma kanal tedavisi yaparak dişimi kurtardı. Kesinlikle bilgisine çok güvendiğim bir doktor.İlgisine ve özenine çok teşekkür ediyorumm.
Emre Sönmezateş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Sönmezateş, Diş Hekimi, Restoratif Diş Tedavisi. Size Emre Sönmezateş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, 20'lik Diş Çekimi.
Emre Sönmezateş adresi nerede?Emre Sönmezateş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaağaç Konarlı Mahallesi Ortayol Caddesi No:199 Casariva 2 Apt. D:1 İskenderun Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Sönmezateş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Sönmezateş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Sönmezateş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Sönmezateş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emre Sönmezateş hangi dilleri konuşuyor?Emre Sönmezateş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Sönmezateş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Sönmezateş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emre Sönmezateş hakkında ne düşünüyor?Toplam 68 hasta / danışan, Emre Sönmezateş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.