Op. Dr. Emre Sübay, Trakya Üniversitesi Göz Hastalıkları (2011-2015)'nden mezun olmuştur. Şuan Acıbadem Sağlık Grubu'nda hizmet vermektedir.

Dikilitaş, Yeşilçimen Sok. No:23,, Beşiktaş, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Göz Hastalıkları Randevusu

Randevu +43 daha fazla

Ameliyat Randevusu

Crosslinking

Diyabetli hastalarda katarakt cerrahisi

Göz Hastalıkları Randevusu

Röportaj

Dr. Emre Sübay’a birçok kez hem kendim muayene oldum hem de aile üyelerim ve arkadaşlarımı yönlendirdim. Titizliği, pratikliği, kendinden emin oluşu, hasta ve hasta yakınına yaklaşım ve bilgilendirmedeki özeni, profesyonelliği ile harika bir hekim. Kendi göz numaramın belirlenmesi, göz kuruluğum ve arpacık sebebiyle kendisine olduğum muayenelerden aşırı memnun kalıp tüm yakınlarımı da ihtiyaç duyduklarında yönlendirdim. Her zaman da kendisini tavsiye etmeye devam edeceğim.

Emre Bey'e öncesinde operasyon geçiren bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Miyop ve hipermetropi nedeniyle lens ve gözlük kullanıyordum. Refraktif cerrahi/lazer tedavisi için Emre Bey'e başvurdum. Doktor Bey tedavi süreci hakkında ayrıntılı şekilde bilgi verdi ve her aşamada destek oldu. Ameliyat günü ve sonrasındaki takiplerde de birebir ilgilendi. Çevremde benzer tedaviyi planlayan birçok arkadaşıma önerdim.

Dr. Emre Bey gözlerime lazer tedavisi yaptı, çok memnun kaldım. Kendisi son derece profesyonel, sabırlı ve anlayışlı bir hekim. Muayene sürecinde ameliyat ile ilgili tüm endişelerimi giderdi ve en ince ayrıntılara kadar beni bilgilendirdi. Tedavi sürecim de çok başarılı geçti, gözlüklerden kurtuldum. Doktor Bey’i herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

O

Emre Bey'e hastane internet sitesi üzerinden ulaştım ve randevu aldım. Muayene esnasında çok açıklayıcı ve yardımcı oldu. Yaşadığım göz bozukluğunu bana bütün detaylarıyla anlattı ve gözlük hakkında detaylı bilgiler verdi. Gerek güler yüzlü yaklaşımı gerekse rahatsızlığım ve tedavi hakkında beni detaylı bir şekilde bilgilendirmesi sebebiyle bütün çevreme tavsiye ederim. Görüşmeyi düşünenler gönül rahatlığıyla randevu alıp muayene olabilirler, memnun kalacaklarından eminim.

Ö

Dr. Emre Sübay'a öncelikle gözümde oluşan üveit tedavisi için başvurdum. Kendisi beni çok detaylı muayene etti ve ayrıntılı şekilde bilgilendirdi, akabinde de gerekli tedaviyi uygulayarak çok hızlı şekilde çözüme kavuşturdu. Hemen sonrasında da kontroller ile sürecin takibini sağladı. Dr. Emre Bey hiçbir soruna mahal vermeden son derece ilgili ve özenli şekilde tedavimi gerçekleştirdi, bu sebeple çok memnun kaldım. Hatta daha sonra gözümde oluşan arpacık tedavisi için de yine kendisine başvurdum ve aynı şekilde sorunumu hızlıca çözüme ulaştırarak tedavimi sağladı. Her zaman son derece özenli ve ilgili olan doktorumu tüm çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Emre Bey'e arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Gözlerimde miyop vardı ve onu çizdirmek amacıyla başvurdum. Emre Bey ve bütün ekibi gayet ilgili ve kibarlar. Emre Bey operasyon süreci ile ilgili uzun uzun açıklamalarda bulundu ve sorularımızı sabırla cevapladı. Operasyon olduktan sonra da herhangi bir sorun olmadı. Kendisini birçok arkadaşıma da tavsiye ettim.

Ö

Doktorum Emre Bey'e lasik işlemi oldum. Uzun yıllardır kontakt lens kullanıcısıydım ve artık lens ve gözlük kullanımını bırakmak istiyordum. İşlemle ilgili korku ve endişelerim vardı. Her yıl korktuğum için ertelediğim işlemi doktorum Emre Bey'in süreci güvenilir ve destekleyici hale getirmesiyle cesaretlenerek yaptırmaya karar verdim ve iyi ki yaptırmışım. İşlem öncesi ve işlem sonrası tüm aşamalarda bilgilendirici, destekleyici ve takipli olması hep güven vericiydi. Doktorum sayesinde işlem sırasında ve sonrasında hiç zorluk, acı yaşamadım. Çok memnun kaldığım işlemimi gönül rahatlığıyla yakınlarıma da tavsiye ettim.

Ö

Doktor Emre Bey'e tavsiye üzerine ulaştım. Kendisi rutin göz muayenemi gerçekleştirdi. Son derece ilgili ve güleryüzlü. Ayrıntılı şekilde tetkikleri yaparak her aşamada bilgilendiriyor ve her sorunuzu cevaplıyor. Tüm arkadaşlarım ve ailemi de kendisine gönül rahatlığıyla yönlendiriyorum.

Gözlerimi lazer ile çizdirmek için kendisiyle iletişime geçmiştim. Baştan sona çok güzel bir süreç oldu benim için. Her şeyi anlattı kafamda herhangi bir sorun olmadan işlemi gerçekleştirdim ve çok mutlu kaldım sonuçtan. Kesinlikle gözlerini çizdirmek isteyenlere tavsiye ederim.

Doktoruma tavsiye üzerine ulaştım, Lasik Lazer Göz Ameliyatı yaptırmak istiyordum. Hem hastanedeki cihazın yeni olduğunu da duymuştum. Randevu oluşturduk, gerekli test ve kontrolleri yaptı. Gözlerimin bu ameliyat için uygun olduğu görüldü ve ameliyata karar verdik. Doktor çok açık ve bilgilendiriciydi. Ameliyat esnası ve sonrası içerisinde çok faydalı bilgiler verdi. Ameliyattan korkuyordum, fakat doktorun açıklamaları sayesinde rahatladım. Ameliyat sonrası hiç komplikasyon yaşamadım. İki yıl oldu ameliyat olalı ve gözlerimde hiç sorun yaşamadım o zamandan beri. Doktoru kardeşime de tavsiye ettim. Bilimsel ve objektif değerlendirmeleri, konu hakkındaki uzmanlık bilgisi sebebiyle Emre Bey'i herkese tavsiye ediyorum.