Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
bü....
Akciğer kanseri tedavisi gören babamın ışın tedavisini Emre Bey gerçekleştirdi. İşinde çok başarılı,güleryüzlü bir doktor. Biz kendisinden çok memnun kaldık,herkese de tavsiye ediyorum.
al...k
Telefon numarası doğrulandı
Dr Emre Bey çok güleryüzlü, herkese karşı saygı ve sevgi dolu , Eskişehir ve hastane için büyük bir şans bence. Konusunda bilgili bir doktor. herkese tavsiye ediyorum.
sa...n
Telefon numarası doğrulandı
dr. emre tahberer çok başarılı, çok ilgili bir doktordur.meme kanseri olan annemi bana bağışlayan doktordur kendisi. insan gibi insan, adam gibi adamdır.kendisini çok seviyoruz.allah(c.c) seni korusun hocam..
Emre Tahberer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Tahberer, Radyasyon Onkolojisi.
Emre Tahberer adresi nerede?Emre Tahberer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sok. No.19 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Tahberer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Tahberer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emre Tahberer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Tahberer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Tahberer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Tahberer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Emre Tahberer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar