Sosyal Bilimler alanında çalışmaktan her zaman keyif aldım ve bu nedenle üç ayrı lisans programından mezun oldum;
Ege Üniversitesi Tarih bölümünde eğitim alırken göstermiş olduğum başarı sonrası aynı üniversitede Psikoloji bölümü yan dal programından kabul aldım. Aynı anda eğitim aldığım her iki bölümden yüksek onur derecesiyle mezun oldum. Psikoloji yan dal programı mezuniyeti sonrası üniversite sınavına girip, Psikoloji bölümünü kazandım ve Psikoloji lisans programında yüksek onur derecesiyle mezun oldum. Akademik yaşamda disiplinler arası çalışmaların önemli olduğuna inandığım için Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünü kazandım ve onur derecesiyle mezun oldum.
Lisans eğitimlerim sonrası alan bilgimi arttırmak, akademik ve saha deneyimini birleştirmek amacıyla üç ayrı yüksek lisans eğitiminden başarıyla mezun oldum;
İlk yüksek lisans eğitimimi Psikoloji branşında önemli bir yere sahip olan iletişim alanında Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesinde gerçekleştirdim. Daha sonra ikinci yüksek lisansımı Aile eğitimi ve danışmanlığı alanında Dokuz Eylül Üniversitesinde yaptım. Psikoloji alanının en önemli yapı taşı olan Klinik Psikoloji Yüksek lisansımı ise %100 Bursla kazandığım İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden yüksek onur öğrencisi derecesiyle mezun olarak gerçekleştirdim.
Üniversite yaşamım ve sonrasında çeşitli psikoterapi eğitimleri almış ve birçok kurumda alan deneyimi elde ettim. Mesleki kazanımlarımı çeşitli alanlarda uygulama fırsatı buldum. Yalnızca akademik yaşamda değil meslek hayatında yaklaşık dokuz yıldır çalışmaktayım. Reklam ajanslarında ikna psikolojisi alanında pazarlama yöneticisi, Eğitim Danışmanlık firmalarında eğitim yöneticisi, Psikolojik danışmanlık merkezlerinde Uzman psikolog ve eğitim kurumlarında okul Psikoloğu ve Eğitim yöneticisi olarak hizmet ettim.
Çeşitli firmalarda pek çok Psikoloji eğitimleri verdim. Çalışmalarıma yetişkin, çocuk ve ergen danışmanlığının yanı sıra çift ve aile danışmanlığı alanında da devam etmekteyim. Birçok Eğitim Kurumunda “Psiko-Eğitim Aile Atölyesi”’nin kuruculuğunu ve yöneticiliğini üstleniyorum. Psikoloji alanındaki çalışmalarıma kurucusu olduğum “Uzman Klinik Psikolog Emre Turan Danışmanlık ve Eğitim Merkezi” nde devam etmekteyim.
Bilime ve birlikteliği katkı sonsuz olsun.
Uzm. Kl. Psk. Emre TURAN
Biorezonans
Madde Bağımlılığı
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Afirmatif Terapi
Tümünü gösterHizmetler
Kültür Mahallesi Meksika Sokak No:3/3 Yayla Apartmanı A Blok Daire 3 Kat 2 Alsancak / İzmir, İzmir
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Afirmatif Terapi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile Dizimi
Psk. Emre Turan
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Alexander Pratik Yetenek Testi
Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk. Emre Turan
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
Nörodinamik Değişim
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Psk. Emre Turan
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Otojenik Gevşeme Tekniği
Psk. Emre Turan
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Peri Masalları Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Terapötik Kartlar Terapisi
Theraplay Oyun Terapisi
Psk. Emre Turan
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Transaksiyonel Analiz
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Psk. Emre Turan
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
İmago Çift Terapisi
İz Sürme Testi
Şema Terapi
Psk. Emre Turan
Karanlık bir tünelde yürürken elime çok güzel bir fener almama yardımcı oldu ve o yolda cesaretle yürümem için iyi bir yoldas oldu. Emre Bey beni sabırla dinleyen ve farklı bakış açıları yakalamama yardımcı olan çok başarılı bir psikolog.
u....t
Bugün 4.seansımızı tamamladık. Yaklaşık 1 aydır Emre Bey'e terapi için geliyorum ve seansların faydasını gün geçtikçe daha çok görüyorum. Sorunların üzerine giderek aşmak ve sırtında taşıdığın yükleri her geçen gün daha fazla azaltmak güzel bir duygu...
s....e
Hayatımda her şey yolundaydı ama hiçbir şey de yolunda gitmiyordu. Terapiye başlayacaksam terapistim alanında iyi biri olmalıydı ki maksimum verimi almalıydım. Aldığım seanslarda mükemmeliyetçi bir yanım olduğunun farkında olmamı sağladı Emre Bey. Bu düşüncem de mükemmeliyetçiliğimden geliyordu belkide. Hayatımın çoğu döneminde bana zorluk çıkaran bu yanım, Emre Bey ile tanışmam açısından benim için şanstı. Sürecin inişli çıkışlı olacağını bana tüm ayrıntılarıyla anlattı. Karmakarışık bir halde geldiğim ilk seansta ne yapacağımı bilemezken, dün dördüncü seansımdan çıktım ve asıl korkumun apayrı bir duygu olduğunun farkına varmamı sağladı.Duygularıma hiç odaklanmadığımı, kendimi tanımadığımı, sevmediğimi farkettim.Bağımlı kişiliğe doğru yol aldığım beynimde şimşek çakarcasına büyük bir gürültü oluşturdu, doğruydu.Doğru zaman ve doğru terapist olarak nitelendiriyorum ben bu durumu.Hayatım için doğru bir adım attım ve Emre Bey ile bu süreci en iyi şekilde yöneteceğimize kesinlikle eminim.
es...z
Emre hocaya yaklaşık 1 senedir Duygu durum ve depresif hal nedenleri ile gitmekteyim. Güleryüzü anlatımı ve yüksek farkındalığı sayesinde içinde bulunduğum durumları farklı bakış açılarıyla görmemi sağlayıp farkındalığımı çok daha iyi bir seviyeye taşıdığı için iyi ki gitmişim dediğim nadir insanlardan.
Ben çok memnunum kendisinden seanslarımız da çok güzel ve rahat gidiyor. Kendimi rahat hissederek konuşma yapıyorum yaklaşımı bilgisi eğitimi ve donanımdan çok memnunum. Kendisini tavsiye ettim farkındalıklarım arttı daha mutlu hissediyorum kendim çok içime kapanıktım artık düşüncemi söyleyebiliyorum. Kendisini çok seviyoruz çok sıcak ve samimi işin de uzman birisi kırmadan üzmeden bize yanlış düşündüğümüz de rahatlıkla söylüyor kızım da gidiyor kendisinden da çok memnunum.
1 yıldan fazla oldu gidiyorum baya yararlı oldu başka arkadaşlarıma da söyledim. İçine dönük insandım onu baya aştım daha önce cesaret edemediğim şeylere cesaret ediyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Bazen anlamadığım şeyleri bile nokta atışı yapıyor o beni etkiledi.
y.....
Kendisinin danışanı olmaktan memnunum 6-7 aydır gidiyorum fazlasıyla beraber yol kat ettik. Kendimi psikolojik olarak daha güçlü hissediyorum. Sosyal medya üzerinden ulaştım. Fayda sağladığı fark ettiğim ve enerjisini beğendiğim için devam ettim iletişimi de sağlıklı süreç içerisinde ki desteğinin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Emre Bey çok iyi analiz eden birisi sorunlarımızı çok iyi anlayıp yol gösterdi çok memnunum. Kendisine, araştırarak doktortakvimi.com sitesinden bulup gittim. Yönlendirmesi gayet güzeldi.
Emre Bey'den çok memnunum güzel ilerliyoruz farkındalık sağlıyor. Bir referans alarak gittim anlaşılır karşılıklı iletişimimiz başarılıydı. Benim ve kendisinin yorumlarına zamanımız yetiyor tek taraflı ilerlemiyor. Desteğinin yeterli olduğunu düşüyorum.
Görüşemelerimiz yaklaşık iki buçuk senedir sürüyor kaygı bozukluğu ve sosyal anksiyetem üzerine gitmeye karar vermiştim şu anda kaygı bozukluğumun gözle görülür bir derecede iyileştiğini düşünüyorum aynı zamanda sosyal endişem de aynı derecede azaldı ve emre bey ile olan seanslarımızı düşünürsem kendisnin tutumunu çoğunlukla samimi gereken yerlerde sert ve benim fikrimce profesyonel buluyorum
Emre Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Turan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Emre Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi.
Emre Turan adresi nerede?Emre Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi Meksika Sokak No:3/3 Yayla Apartmanı A Blok Daire 3 Kat 2 Alsancak / İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emre Turan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emre Turan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Turan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emre Turan hangi dilleri konuşuyor?Emre Turan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Turan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emre Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Emre Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emre Turan hangi sigortaları kabul ediyor?Emre Turan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar