Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması
Tümünü gösterHizmetler
Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Mahall Ankara İş Merkezi No:274/7 B Blok D:46, Ankara
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Emre Uslu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Emre Uslu Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
Emre Uslu Muayenehanesi
Mezuniyetinden bu tarihe kadar kamu ve özel kliniklerde çalışmış olan Uslu; evli ve bir kız babasıdır.
g....g
Güler yüzlü, ilgisi ve bilgi aktarımı harika. Emre hocam ağrısız ve kolayca dişlerimi çekti. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
di...
Dolgu ve eksik dişlerim için gittim Emre beye. Gayet güzel ve etkili ilgileniyor. Dolgu, kanal ve implant... Hepsini yaptırdım ve yaptırıyorum. Ve tedavilerden gayet memnunum.Tedavi sırasında stresimi azaltmak için gereken yardımı yapıyor. Kaliteli bir doktor.
ye...
Ben inanılmaz derece de memnun kaldım impilant ve kaplama yapıldı her şey çok iyi bir şekilde ilerledi herkese tavsiye ediyorum
Emre bey cok anlayışlı,tecrübeli ve karşısındaki kişinin korku veya heyecanini cok iyi yonetebilen bir dis hekimi.20 lik disimi cektirdim ve kendisinden cok memnun kaldim.
de...
Çok ilgili ve işinde çok titiz bir doktor. Kuzenimin tavsiyesi üzerine gittim. 2 adet köprü yaptı ve çok memnun kaldım. Eli çok hafif benim diş hassasiyetime rağmen özenli ve sabırla tedavimi yaptı. İmplantı da pazartesi yapacak. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktor. Çalışanları da çok güler yüzlü ilgili kesinlikle tavsiye ederim.
ay...n
Emre bey ve Gökhan bey son derece samimi ve işini güzel yapan hekimler.. kendilerini internetten araştırıp bulup gittim. Ve iyi ki de tanışmışım. Samimi, içten duygular benim için çok önemlidir bu sebeple kendini kasmayan bir ekip ile karşılaşmış olduğum için mutluyum. Şeffaf plak tedavisi için kendilerine ulaştım. Dolgu işlemleri için de bütün tedaviyi onlar ile sürdürüyorum şuan. Her şey için teşekkür ederim.
gö....
Kendisi ile apse yapan dişim için pandeminin tam ortasında tanıştım covid stresi dişçi korkusundan eser bırakmadı kanal tedavim sürecinde çok büyük emeği var mesleğini layıkıyle yapan harika bir doktor harika bir insan. Gönül rahatlığıyla koltuğuna oturabileceğiniz harika bir doktor.
sm...t
Kanal tedavisi ve diş dolgusu için gitmiştim gerçekten çok güzel ilgileniyor alakadar oluyorlar teşekkür ederim
gü...h
Diş ağrım için gittim . İkinci kez tercih ettim hep memnun ayrılıyorum alanında basarılı ve hastayla son derece ilgili tesekkürler
g ...b
Kanal ve ön diş dahil dolgu işlemlerim hakkında kolaylıkla ve estetik kaygılarımı giderecek çözümler buldu Emre Hoca. Uzmanlığına, elinin hafifliğine ve estetik anlayışına tereddütsüz güveneceğim tek diş hekimi.
Üstelik güler yüzü ve hoş sohbeti sayesinde dişçi koltuğu fobim yok artık.
Emre Uslu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Uslu, Diş Hekimi. Size Emre Uslu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Apikal Rezeksiyon, Çene Eklemleri Tedavisi, Cep Derinliği Azaltma, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu.
Emre Uslu adresi nerede?Emre Uslu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Mahall Ankara İş Merkezi No:274/7 B Blok D:46 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Uslu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Uslu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Uslu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Uslu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emre Uslu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Uslu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Uslu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Uslu hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Emre Uslu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri