İstanbul Beşiktaş’taki günlerimden sonra 2002’de Amerika Birleşik Devletleri, Washington DC’deki National Institutes of Health ve Georgetown Üniversitesi’nde Clinical Cytogenetics Fellowship programına seçildim. Programı başarı ile bitirerek, merkezi sınavla 2004’de ABMG diploması aldım.
Genetik ilgi alanımı kadın doğum klinik branşı ile birleştirme isteği ile 2005 yılında yine Washington DC’de Georgetown Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Departmanına kabul edildim ve 2009 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı oldum.
Yedi yıllık yurtdışı deneyiminden sonra ülkemize geri döndüm. Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde yaklaşık 10 ay denklik süreci geçirdikten sonra Konya’nın Akşehir ilçesinde 3 yıl zorunlu hizmet verdim.
Halen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde 2013’den beri Öğretim Üyesi olarak çalışmaya devam ediyorum.
Aynı zamanda Aydın Efeler, İzmir Bulvarı’ndaki özel ofisimde de hizmet vermekteyim.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi +19 daha fazla
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
Amniyosentez
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Dr. Emre Zafer Muayenehanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Düzensiz Adet Kanamaları
Vajinal Ultrasonografi
Yumurtalık Kistleri
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
ze...
Emre hocama burdan minnetimi iletiyorum. Mart 2023te sezeryan doğumla kızımı bana kavuşturdu. Doğum sonrası Uyguladığı tedaviyle sıfır ağrım oldu. Hemen ayaklandım tekrar doğum yaptığımda gideceğim tek doktor kendisi olacaktır.
Düşük teşhisi koyulan bir hastaydım. Ama birşeylerin doğru olmadığı hissi vardı içimde. Arkadaşlarımdan Emre Bey'in ismini duymuştum. İyi ki gidip görüşmüşüm aklımda var olan tüm soruları şüpheleri giderdi. Çok naif,empati duygusu olan bir doktor kesinlikle çok rahat hissediyorsunuz. Herşeyi konuşup sorabiliyorsunuz ve çok detaylı açıklamalar sunuyor. Emre Bey gibi doktorların varlığı beni çok mutlu ediyor.Kesinlikle tavsiye ederim.
y.....
Adet düzensizliği ve kasık ağrısı nedeniyle başvurdum. Emre Bey, çok detaylı ultrason ve muayene yaptıktan sonra biyopsi ve smear aldı. Çok nazik ve açıklayıcıydı. Şikayetlerimin neden olabileceğini tek tek anlattı. Sonuçlar çıkınca tekrar görüşeceğiz. Kendisine çok teşekkür ederim.
Hasta
Emre hocayla doğum süreci geçirdik ilk doğumumdu.. kendisine çok teşekkür ederim her zaman çok ilgiliydi
Hasta
Hamileliğim boyunca o kadar ilgili o kadar destekçiydi ki. İyi ki yolumuz kesişti hocamızla. Riskli olan gebeliğimde her soruma cevaplar vererek panik olduğum zamanlarda da sakinleştirdi ve yol gösterdi. Muhtemelen başka bir yerde olsam zorlu sürecimi bu denli olumlu şekilde atlamazdım. Bu yüzden yeri geldi fazla yorduk hocamızı.
Uzun lafın kısası iyi ki sabırsız kızım ellerinde doğdu..
h....u
Ne diyebilirim ki :) her gittigimde yuzumde olusan bir memnuniyet var baska bir doktor tavsiyesi uzerine gitmistim iyiki gitmisim. Hastaya karsi ilgi alakasi muayene sirasinda yaptigi detayli aciklamalarla insallah bizim ve ikizlerimizin en sevdigi doktorumuz Tesekkurler herkese tavsiye ediyorum
gü...h
Emre bey gerçekten çok iyi bir doktor gerek insanlığı gerek hekimliği olsun son derece bilgili naif bir doktor. Hamileliğimi öğrendiğim andan beri doktorum. Amniyosentezimide kendisine yaptırdım başarılı bir operasyon sonucunu güzel haberler alarak içimizi rahalattık kendisine sonsuz saygı sevgi ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum iyiki varsınız :)
as...b
Hocamız çok ilgiliydi,çok güzel aydınlattı bizi.Kafamızda herhangibir soru işareti bırakmadı.Gebelere yaklaşımı çok sıcakkanlıydı
mü...
Gayet güzeldi kafama takılan tüm soruları sormuş olduk ilk doğumum emre bey idi ikinci doğumumda inşallah emre bey
Emre Hocayla burada yazılan yorumlara bakarak randevu alıp, hamilelik sürecimi kendisinin kontrolünde takip ettim. 42 yaşında olduğum için riskli gebelik grubundaydım fakat mümkünse normal doğum yapmayı tercih ediyordum. Tüm randevularım gayet rahat ve benim açımdan rahatlatıcı geçti. Beklenen son, doğum zamanı geldi çattı. Doğum sürecime suni sancı ile başladık. Hastaneye girişimden itibaren tam 28,5 saat süren zorlu bir süreçti. Kendisi süreci yakından takip etti ve doğumhaneye sabah 8.30 da girdik. Doğum 14.25'te oldu. Tam 6 saat boyunca doğumhaneden hiç ayrılmadı ve her türlü detayla bizzat ilgilendi. Normal doğumumun epidural anestezi ile yapılmasını sağladı. Kısaca benim ve bebeğimin kahramanı oldu. Acaba mı diye aklından geçirenler varsa belirtmek isterim ki Emre Hoca gibi bir doktor bulmaları çok zor. Emeklerinden dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Minnet, sevgi ve saygıyla...
Emre Zafer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Zafer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Emre Zafer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi, Yumurtalık Kistleri, Rahim ve Yumurtalık Ameliyatları, Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi), Vajinal Ultrasonografi.
Emre Zafer adresi nerede?Emre Zafer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir Bulvarı 43/12 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Zafer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Zafer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Zafer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Zafer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emre Zafer hangi dilleri konuşuyor?Emre Zafer ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Zafer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Zafer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Zafer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Zafer hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Emre Zafer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emre Zafer hangi sigortaları kabul ediyor?Emre Zafer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları