İnönü Mahallesi ,İstanbul Caddes,Ahmet Oral Apartmanı No:52 Daire:6, Lüleburgaz, Kırklareli
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Emrecan Eren Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
c....g
Emrecan beye diş dolgusu yaptırdım.Gerçekten harika ilgili ve tecrübeliydi kesinlikle memnun kaldım.
mu....
Barkın Ergin Beye Diş bakımı yaptırdım gerçekten harika ilgili ve tecrübeliydi kesinlikle memnun kaldım.
hi...
Çok ilgili Güler yüzlü işini severek yapıyor.Olabilecek en Kısa sürede dolgu işlemini tamamladı.Elleri dert görmesin
Güleryüzlü ve işini çok severek yapıyor tüm tedavi sürecim boyunca güven veren bir yaklaşım sergiledi tedavim için gerekli alternatifleri vurguladı ve benim kararıma göre zirkonyum diş tedavisi uyguladı . tedaviden çok memnun kaldım Emrecan bey ve çalışan ekip arkadaşlarının ellerine sağlık
i.....
Doktor beye 9 yaşındaki oğlumu götürdüm. Mükemmel bir ilgilenme ve detaylı anlatımı ile gerçekten çok yardımcı oldu. Bir kaç doktorun kalıcı dişi çürütmüş kanal olması gerekiyor dediği diş için röntgen filminde detaylı bir anlatım ile aslında süt dişin çürüdüğünü ve zaten bir yıl içinde alttan gelen dişin onu düşüreceğini sadece fırçalama ile devam edebileceğimizi söyledi gerçekten içimiz rahatladı. Bundan sonra Lüleburgazda ki tavsiye edeceğim ve gidebileceğim tek yer oldu.
Barkın Bey tarafından 2 diş çekimi yapıldı. 1 hafta önce ki randevumda ilaç yazdı ve diş çekimi olacağını açıkladı. 1 hafta sonra ağrısız, sıkıntısız diş çekimini yaptık. Gayet ilgili ve sıcak kanlıydı. Tavsiye ederim.
İlgi ve alakadan memnunum, içimiz rahat bir şekilde implant tedavisine başladık.
oz...n
Diş dolgum için gittim nezaket içinde yaklaşımın güleryüzlü olası elinin hafifliği üst düzeyde çevremi herkse tavsiye edebileceğim bir diş hekimi
p....
Güler yüzlü bir ekip herşey olması gerekenin de üzerinde ben çok memnun kaldım yapılan işlem 20lik diş çekimi hiç anlamadım çekim sonrası ne ağrı nede morluk oldu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ailemizin diş hekimi Emrecan Eren iyiki seni tanıdık
y....k
İmplant yaptırdım ve çok memnunum. Tedavi süreci sıkıntısız geçti. Eli hafif ve güleryüzlü. Randevu saati uygun. İletişim ve ilgi harika. Tekrar tercih ederim.
Emrecan Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrecan Eren, Diş Hekimi. Size Emrecan Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Pembe Estetik, Diş Beyazlatma.
Emrecan Eren adresi nerede?Emrecan Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mahallesi ,İstanbul Caddes,Ahmet Oral Apartmanı No:52 Daire:6 Kırklareli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrecan Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrecan Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emrecan Eren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emrecan Eren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Emrecan Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrecan Eren tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emrecan Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 65 hasta / danışan, Emrecan Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.