al...l
safra kesemde taş varmış.3 gün agrı çektim. üçüncü gün DR emrullah çuhadara muayene oldum. gece evine gittik. eli ile muayene yaptıktan sonra bende safrada tas var dedi. ertesi gün utrasona girmemi istedi. ancak sabah kalktıgımda ıdrarım kan gibi koyu çıktı. sarılık gibi.telefonla sordum bana acil durumum oldugunu tasın sasradan çıkarak safra yolunu tıkadıgını ve açilen ameliyat olmam gerektigi söyledi acil ankaraya yuksek ihtisasa gittik ve orada ameliyat oldum. Oradaki doktor. durumumun çok kıritik oldugunu ve iyi teşhis konuldugunu döyledi. DOktor Emrullah ÇUhADARA TESEKKURLER...
Emrullah Çuhadar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrullah Çuhadar, İç Hastalıkları.
Emrullah Çuhadar adresi nerede?Emrullah Çuhadar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zübeyde Hanım Cad.No:21 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrullah Çuhadar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrullah Çuhadar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emrullah Çuhadar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrullah Çuhadar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emrullah Çuhadar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emrullah Çuhadar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Emrullah Çuhadar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kahramanmaraş Mide Hastalıkları
Kahramanmaraş Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Kahramanmaraş Karaciğer Hastalıkları
Kahramanmaraş Tiroid Hastalıkları
Kahramanmaraş Diyabet (Şeker Hastalığı)
Kahramanmaraş Anüri (İdrar Çıkaramama)
Kahramanmaraş Vitamin Eksikliği
Kahramanmaraş Kan Şekeri Yüksekliği