Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Astım
Çocukta gelişimi izleme
se....
Oğlumun yeni doğan doktoru Emrullah Beydi. Kesinlikle evladınızı gözü kapalı teslim edebileceğiniz bir hekim kendisi. Oğlum doğar doğmaz zatürre tanısı ile yoğun bakıma alındı. Süreç 10 gün sürdü. 10 gün boyunca her gün son 24 saat hakkında bize detaylı bilgi verdi. Oğlum 3. günde fenalaştı ve Emrullah bey çok realist bir tavırla bize olan biteni dürüstçe ve detaylı anlattı. Oğlumun gelecekte ciğer problemleri yaşamaması için en doğru tedavi yöntemini uyguladı. Kendisinden çok memnunduk. Artık oğlum 4 aylık. Ve normal bir bebekten farkı yok. Emrullah beyin tedavideki yaklaşımı bugün oğlumun ciğerlerinde herhangi bir hasar bırakmadı. Fakat kendisine randevu bulmak biraz zor olabiliyordu. Ve maalesef medicana çocuk bölümü çok yoğun olduğu için kendisini üzülerek bıraktık. Ama hekim olarak çok güvendiğim, sözünün arkasında duran değerli bir hekim. Oğlumun üzerinde emeği çoktur.
f....a
Oğlumun düşmeyen ateşi nedeniyle gece acil doktor ararken hocamıza denk geldik. Çok güzel ilgilendi benim her soruma sabırla cevap verdi. Cana yakın içten ve hastalarını gerçekten evladı gibi gören bir doktor. İyi ki yollarımız kesişti. Bunlar sonra oğlumun sürekli doktoru olacak.
ad...a
Hüseyin Kayranın doktoru. Doğumu medicanada yaptım , bu vesile ile tanıştım. Güler yüzü, sabrı , haftasonu gece farketmeksizin ulaşabilmek ve detaylı açıklamaları ile tüm alkışları topluyor . Gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz.
p.....
Oğluma bakan başka bir dr kontrol için Emrullah beye yönlendirdi,ve bu vesile ile tanıştık.Kapısının önü hasta ile dolu ve buna rağmen öyle ilgili ,öyle içten bakıyor ki hastalarına gerçekten takdire şayan..oğlumu muayene ettikten sonra her aradığımda ulaştığım gibi bizi hatırlaması çok güzeldi .işini layıkı ile yapıyor hocam,Ahmet çağan derelier desem hocam hatırlar..yolunuz açık olsun sevgili hocam ,bizim için çok değerlisiniz
ra...a
Merhabalar efendim tekirdagdan basaksehire bebeğimi geçiriyordum laringomalazi ameliyatı olmuştu maalesef oradaki hastaneden ayrilmişsınız hiç bir doktor bebeğime iyi gelmedi sizden hariç gerçekten ilgi alakanız çok iyiydi
an...k
Emrullah hocamla Medicana hastanesinde premature olarak dünyaya gelen çocuğum sayesinde tanıştık. Bu zorlu süreçteki sabrı , herseye teker teker anlatıp ifade etmesi , gece mesai dışıda olsa her soruya alabildiğimiz sabırla verdiği cevap, ve gösterdiği ilgi için çok teşekkür ederim. Şimdi diğer 4 yaşındaki oğlumuzunda doktoru. Empati yapabilen her sorduğunuz soruya cevap alabildiğiniz çok nadir doktorlardan.
11 yaşındaki oğlumun, 11 yıllık öksürüğünu gideren doktor. Mucizemiz oldunuz. Berke artık öksürmeden koşuyor ve yüzüyor. Iyiki varsınız, ilginiz, bilginiz ve çalışkanlığıniz daim olsun. Sağlıcakla kalın. Berkenin annesi Münire
Öncelikle Emrullah hocam kadar işini severek ve benimseyerek yapan bir doktor görmedim..Biz şans eseri Emrullah hocamla tanıştık ve iyi ki de tanıştık kızıma olan ilgisi her detayını hatırlaması bizim için çok çok önemliydi. Kızım yarik damaklı olarak doğmuştu ameliyattan sonra 1 ay sonra gitmemize rağmen unutmayıp sorması bilgi alması bizden çok kiymetliydi bizim için hep var olun hocam iyi ki varsınız...
g....a
Bebeğimizi bronşiolit şikayeti ile acil götürdüğümüz hastanede bizimle kendisi ilgilendi. Tedavi, ilaçlar, ilgi konusunda çok iyiydi. Daha sonrasında rutin kontrol için muayeneye gittik ilgisi aynı şekilde devam etti. Biz akademisyen anne babayız. Fazla hassas olduğumuz için kılı kırk yarıp, çok sayıda doktora gösterdik rutin muayenelerde ancak istediğimiz özen, bilgi ve ilgiyi Emrullah hocaya kadar görememiştik. Gönül rahatlığıyla bebeğimizi götürüyoruz. İşini böyle yapan insanlar iyi ki var.
kb...u
Rutin kontrol muayenesi için gitmiştik. İletişiminden ilgi ve alakasından çok memnun ayrıldık. Bundan sonra kızımın doktoru o, teşekkür ederiz
Emrullah Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrullah Yüksel, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Emrullah Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocukta gelişimi izleme, Crp(C-Reaktif Protein Testi), Hasta çocuk muayenesi, Apgar Skoru, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuk beslenme, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Çocuklarda Astım.
Emrullah Yüksel adresi nerede?Emrullah Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrullah Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrullah Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emrullah Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emrullah Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emrullah Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Emrullah Yüksel ile Türkçe, Kürtçe dilinde konuşabilirsiniz.
Emrullah Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrullah Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emrullah Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emrullah Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Emrullah Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emrullah Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Emrullah Yüksel, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Emrullah Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beykoz Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla