Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
d.....
Çocuğumuz olduktan sonraki süreç eşimle ilişkimizi oldukça kötü etkilemişti. Endam beyden o süreçte önce danışmanlık almıştık tek seferlik. Sonra düzenli bir terapi süreci baslattik. Bir yıldır danisanlariyiz. Ve herkese kesinlikle öneriyorum. Yüzyüze olarak alsancaktaki muayenahanesinde görüyor bizi ama bazı şehir dışı iş durumlarimizda online de görüyor. İyi ki kendisiyle yolumuz kesişmis .
z.....
Depresyon tedavisi için uzun süredir kendisiyle görüşüyorum . Çok faydasını gördüm. Alsacak’ta yeni muayenehane açmış olmasına da çok mutlu oldum ayrıca. İhtiyacı olan herkese öneriyorum
de...a
Çocukluğumdan bu yana kalabalık korkusu yaşıyordum. İnsanların yüzüne bakamazdım, konuşmaya kalksam boğazım kururdu. Endam beye bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurmuştum. İlk günden itibaren çok destek oldu, her şikayetim üzerine tek tek çalıştık. Kendimi artık insanların içinde çok daha rahat hissediyorum.
er...y
Majör depresyon tanım var, daha önce de tedaviler aldım. Ama Endam beye ayrı bir güven hissettim, beni anladığını düşünüyorum. Onun tedavisi ile sıkıntılarım büyük oranda azaldı. Herkese tavsiye edebileceğim bir psikiyatrist.
a....
Yaşadığım kötü bir olayın ardından doktor beyle tanıştım. İşin içinden çıkamıyor, hayatımın asla eskisi gibi olmayacağını düşünüyordum. Uyuyamıyordum, yemek yiyemiyordum, sürekli bir iç sıkıntısı yaşıyordum. Görüşmelerimiz boyunca sabrı ve anlayışı ile yanımda oldu. Tedavinin sonunda sıkıntılarım tamamen düzeldi. Kendisine minnettarım.
h....a
Üniversite öğrencisiyken Endam beye başvurmuştum. O dönem yaşadığım sorunlar nedeniyle derslere konsantre olamıyordum, uyuyamıyordum. Kendimi çok mutsuz hissettiğim günlerde doktor beyin çok yardımı oldu. Yaklaşımı ile güven veren bir psikiyatrist, düzenlediği tedavi ile kısa sürede toparladım. Herşey için çok teşekkür ederim.
Endam Bey'e ilişki problemlerimiz için gitmiştik. Sürecimizi çok iyi geçirmemizi sağladı. Hâlâ devam ediyoruz. Yeni yerinde de görüşmeye devam ediyor olacağız. Sakin ve anlayışlı bir doktor. Tavsiye ederim ihtiyaç duyan herkese .
m....p
Doktor Bey'le devlet Hastanesi'nde çalıştığı zaman tesadüfen tanışmıştım. Yaşadığım travmatik bir olay sonucu panik ataklar geçiriyordum. Kendisiyle düzenli bir terapi süreci geçirdik. Sayesinde anksiyetelerim yok denecek kadar azaldı o donem. İki senedir de hiç yaşamadım . Geçirenler bilir panik atak nasıl zor insanın hayatını yaşanmaz hale getirir. Endam beyin ilgisi ve tüm sürecimi takip etmesi bana inanılmaz bir rahatlık hissettirmisti. Kendisine minnettarım . Herkese de tavsiye ederim . Güvenilir ve güven veren bir doktor.
g.....
Endam Bey, gerek tecrübesi gerekse bilgi birikimiyle herkese önerebileceğim bir doktor. Kendisine OKB tedavisi için gitmiştim.. Açıkçası bu hastalıktan kurtulabileceğime ve normal bir hayatım olabileceğine inancım yoktu. Başlarda bunun bir hastalık olduğuna bile ikna olmamıştım, herkesin benim gibi olduğunu ve bunun normal olduğunu düşünüyordum. Verimli bir tedavi süreci sonunda şu an tamamen iyileşmiş durumdayım. Endam bey gerçekten güvenilir, alanında uzman, teşhis ve tedavi de çok başarılı bir doktor.
Endam Köybaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Endam Köybaşı, Psikiyatri. Size Endam Köybaşı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi.
Endam Köybaşı adresi nerede?Endam Köybaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah 1359 sk No:2/21 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Endam Köybaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Endam Köybaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Endam Köybaşı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Endam Köybaşı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Endam Köybaşı hangi dilleri konuşuyor?Endam Köybaşı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Endam Köybaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Endam Köybaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Endam Köybaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Endam Köybaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Endam Köybaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Endam Köybaşı hangi sigortaları kabul ediyor?Endam Köybaşı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler