ta...b
26 haftalık gebeyim. Kendi doktorum şeker yüklemesi öncesi kan tahlili istediği için evime yakın olduğundan Medistanbul Hastanesi'ne Ender Bey'e gittim. Takipli hastası olmamama rağmen çok güzel ilgilendi. Hasta iletişimi çok güçlü, bir şey sormanıza gerek kalmadan detaylı açıklama yapıyor. Bu civarda doktor arayışı olanlara tavsiye ederim.
d.....
Kendisi muhteşem bir kadım doğumcudur. Hamileliğimin başından beri çok ilgiliydi, ben zorlu bir hamilelik geçirdim ve bu süreçte koyduğu teşhis ve tedavi yöntemleriyle tam olarak nokta atışı yaptı diyebilirim. Doğumu da hiç sorunsuz gerçekleştirdik. Gönül rahatlığıyla tercih edilecek bir hekim. İyi ki kendisiyle yürütmüşüz bu süreci.
Ender Güven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ender Güven, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ender Güven adresi nerede?Ender Güven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çarşı Mah. Hürriyet Cad. Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ender Güven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ender Güven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ender Güven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ender Güven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ender Güven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ender Güven hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ender Güven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları