1976 yılında Sivas'ta doğdum. İlk ve ortaöğretimini Sivas'ta tamamladıktan sonra 1995 yılında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimime başladım. 2001 yılında Tıp eğitimini tamamladıktan sonra yine aynı yıl aynı Üniversite Psikiyatri AD da Psikiyatri uzmanlık eğitimine başladım. 2006-2023 yılları arasında eski ismi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi şimdiki ismi ile Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesinde hem Psikiyatrist hem İdari sorumlu olarak çalıştım. Ekim 2022'de Doçent Doktor unvanı aldım. 2023 Eylül ayında devlette olan görevinden ayrıldıktan sonra kendi muayenehanemde danışanlarıma hizmet vermekteyim.
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığı eğitimi sırasında ve sonrasında psikiyatri alanında çeşitli eğitimler aldım. Bilişsel terapi, EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) eğitimi aldım. Duygudurum Bozuklukları (Depresif Bozukluk, Bipolar Bozukluk..), Anksiyete Bozuklukları, Psikotik Bozuklukların ayırıcı tanısı ve tedavisini yapmaktayım. Bununla beraber Yas terapisi ve Kumar Bağımlılığı tedavisi ilgi alanlarımın başında bulunmaktadır.

Doç. Dr. Ender Kaya
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çoban Çeşme E-5 Yan Yol Cad. No:12. İç Kapı No: 151. Bakırköy/İstanbul, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Randevu +35 daha fazla

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Psikiyatri Randevusu

Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çoban Çeşme E-5 Yan Yol Cad. No:12. İç Kapı No: 151. Bakırköy/İstanbul, İstanbul

Konum: Doç. Dr. Ender Kaya Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Ender Beyle tanışmam tesadüf eseriydi, yoğun bi depresyon sürecinde tanıştım kendisiyle...Beni 2 aylık çok kısa sürede resmen yıllardır sırtımda taşıdığım yüklerimden kurtardı.38 yaşından sonra hayata farklı yönde bakabilmemi ve en önemlisi benim bile bilmediğim yönlerimi gün yüzüne çıkardı...Tanıdıklarımı artık Ender Beye yönlendiriyorum.Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim...

I
Konum: Doç. Dr. Ender Kaya Psikiyatri Randevusu

Ender beyle tanışana kadar hayatım çok zordu. Dışarı çıkmaktan korkan, aktivite yapamayan, sosyal hayatı olmayan biriydim. İyice kendimi eve kapatmıştım. Ender beyle tanışana kadar aslında bir çok terapiye gittim ama hiçbir şekilde yol katedemedim. Sonra ailemin tavsiyesiyle Ender beyle tanıştım. Çok gariptir ki hayatım o kadar değişti ki.. Yapmaya korktuğum şeyleri yapmaya başladım. Ataklarım yok denilecek şekilde azaldı, hele emdr terapisinden sonra travmalarımın acısı bitti. Birinin bana bu denli iyi gelebileceğine olan inancım bitmişken kendisiyle tanıştım ve iyiki de tanıştım. Çok iyi bir doktor ve çokta iyi biri.

Konum: Doç. Dr. Ender Kaya Psikiyatri Randevusu

Her Söylediğiniz her yaptığınız çıkarım nasıl da değindi bana benim karakterime yaşadıklarıma iyi ki yolumuz kesişmiş

Konum: Doç. Dr. Ender Kaya Randevu

Ender bey gerçekten alanında çok başarılı bir doktor. Yıllardır farklı doktorlara gittim ve yanlış tedavilerle bir türlü düzelemiyordum. Ender beyin nokta atışı yapmasıyla birlikte 1 ay gibi bir süreçte kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım.
İyi ki varsınız hocam!

Konum: Doç. Dr. Ender Kaya Psikiyatri Randevusu

Ender Bey ile çok ciddi yol aldım. Derinlemesine her konuya değindik. Başladığım günkü ben ile bugünkü ben arasındaki uçurum var.
İyi ki tanıştık kendisiyle.

Konum: Doç. Dr. Ender Kaya Psikiyatri Randevusu

Ender Hocamın çok iyi bir hekimlik ahlaki var .
Kendisinden EMDR tedavisi aldım,gerçekten çok faydasını gördüm.

Konum: Doç. Dr. Ender Kaya Panik Bozukluğu Tedavisi

Ender Hocomanın iletişim yetenekleri ve sorun çözme becerileri mükemmel. Panik atak tedavimde doğru tedavi yöntemlerini bulup uygulamasıyla büyük ilerleme kaydettim. Her zaman sabırlı, anlayışlı ve destekleyici oldu…

Telefon numarası doğrulandı

Ender Hocam'ın iletişim yetenekleri ve sorun çözme becerileri mükemmel. Panik atak tedavim de doğru tedavi yöntemlerini bulup uygulamasıyla büyük ilerleme kaydettim. Her zaman sabırlı, anlayışlı ve destekleyici oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Doç. Dr. Ender Kaya Normal Randevu

Empati ve hoşgörüsü yüksek çok kıymetli hocam
Tedavi sürecinde probleme ve sebep olabilecek negatif düşünceleri tamamen parçalayıp yok edip sonsuzluğa uğurluyor. Seanslar çok keyifli sohbet tadında ve nasıl geçip gittiğini anlamıyorsunuz bile sizi ciddiyetle dinleyen, anlayan çok sıradan bir duruma bile sizin için en iyi çözümü üreten harika bir Doktor.

Konum: Doç. Dr. Ender Kaya Yetişkin Terapisi

Seanslarda hikayemi dikkatli bir şekilde dinleyip sonlara doğru üzerinde yoğunlaştığı konularla kendimle hesaplaşamadığım acılarımı keşf etmemi sağladı. Bazen olayın içine öyle girer ki zihin olayın kendisini unutturur. Uzman yaklaşımı bu hususta çok önemlidir.