*Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Anesteziyoloji ve Reanimasyon (Yoğun Bakım) ihtisasını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamladı.

*Yeditepe Üniversitesi’nde Tıbbi Hipnoz, Hipnoterapi ve Psikoterapi eğitimlerine katıldı.

*OMNİ Hipnoz Akademisinde İleri Hipnoz Eğitimleri aldı.

*CİSED’de Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi eğitimleri aldı.

*Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı onaylı ''Aile Danışmanlığı'' eğitimi ile '' Aile Danışmanı'' oldu.

*Psikoterapi Enstitüsü’nde ''Bütüncül Psikoterapi'' eğitimini tamamladı.

*Esenyurt Üniversitesi'nde ''Klinik Psikoloji'' eğitimi aldı.

*Hipnoz Derneği Yönetim Kurulu'nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ender VARDAR, evli ve bir çocuk babasıdır.

Valikonağı Cad.Pulcu Apt.No:88 D.2 Nişantaşı, Şişli, İstanbul

Hipnoterapi

Makaleler

K
Konum: Dr.Ender Vardar Muayenehanesi Hipnoterapi

Ender hocam anksiyete ve sigarayı bırakmam konusunda bana büyük katkıları olmuştur şöyle ki kendisiyle anksiyete bozukluğuyla alakalı 2 ay hipnoterapi sürecinin devamında sigarayı bırakma kararı aldım ve sigara bırakma seanslarıyla devam ettik 3 seans sigara bırakma seansları bana çok katkı sağladı sigara içmek istemiyorum yaklaşık 15 yıldır günde 1 paket sigara içen biriydim, hipnoterapiden etraftan gördüklerim duyduklarımla biraz tedirgin gittim fakat hiç öyle değil kaygılarımı ve sigarayı bırakmamda Ender hocamın sakin ve huzurlu yaklaşımlarıyla hipnoterapiden çok fayda gördüm kendisini bu konuda deneyimli ve çok fayda sağlayan bir hekim tavsiye ederim.

Konum: Dr.Ender Vardar Muayenehanesi Hipnoterapi

Yaklaşık 2 aydır tedavi almaktayım. Takıntılarim, anksiyetem ve kaygılarım vardı. Mutsuz bir insan haline gelmiştim. Eski neşemden, enerjimden eser yoktu. Ender Beyle tedaviye başladıktan sonra başta ailem ve arkadaşlarım olmak üzere herkes yaydığım pozitif enerjinin farkına varıyor. Nasıl olduğunu bile anlamadığım bir şekilde çok daha mutlu, enerjik bir insan haline geliyorum. Ayrıca Ender Bey'in asistanı hanımefendi de her hafta çok içten ve güler yüzlü davranıyor.

Konum: Dr.Ender Vardar Muayenehanesi Psikoterapi

Ender Bey ile yolum 6 ay önce kesişti, iyi ki kesişti ki bu süreçte kendimi buldum. Yıllardır terapi deneyimi yaşadım, fakat Ender Bey ile tanıştıktan sonra hayatımda ilk kez tedavimin işe yaradığını gördüm, hem de çok kısa süre içerisinde. Ayrıca benim için Ender Bey’in sadece terapi değil bütünsel tıp yaklaşımı konusunda da uzmanlığı hayatımı ve hayata bakış açımı düzene soktu.

Konum: Dr.Ender Vardar Muayenehanesi Sigarayı Bırakmak

Sigara bırakma terapi sonrasında annem kendini çok iyi hissettiğini söyledi. Psikolojik olarak da rahatladi, hala sigara kullanmıyor. Ender beyden çok daha öncesinde hipnoterapi alan bir yakınım da pozitif olarak dönüş yapmıştı.

Konum: Dr.Ender Vardar Muayenehanesi Hipnoterapi

Hipnoz inanılmaz bir deneyim. İnsan beyninin gücünü görmek müthiş.
Dr. Ender Vardar bey ile online olarak yaptığımız hipnoterapi seanslarına aklımda soru işaretleri ile başlamıştım ancak çok faydasını görüyorum.
Kendim de dişhekimiyim ve bu tedavi süreci beni şaşırtmaya devam ediyor.
Eğer hipnoz ile tedaviyi düşünüyorsanız etmeden başlayın derim.

K
Konum: Dr.Ender Vardar Muayenehanesi Diğer

Ender Bey'den aldığım psikoterapi ve hipnoterapi seanslarından oldukça memnunum. Kendisi, alanında son derece yetkin ve güven veren bir uzman. Özellikle hipnoterapi benim için çok faydalı oldu. Kararsızlık yaşayanlar için belirtmek isterim ki, bu seanslar kesinlikle güvenli ve etkili; yoğunlaştırılmış bir terapi deneyimi gibi değerlendirilebilir. Ender Bey’in iletişim becerileri güçlü, bu nedenle süreçte hızlı bir şekilde ilerleme kaydedilebiliyor.

Konum: Dr.Ender Vardar Muayenehanesi Cinsel Terapi

Ender hocaya internet aracılığı ile ulaştım. Başta endişelerim vardı, ancak ilk günden itibaren konusuna hakim, samimi ve insanı konuşturmasını bilen bir kişi olduğunu anladım. Sizin profilinizi hemen çözebilecek bir insan. Çok iyi bir gözlemci. Tedavi sürecinde
Ender hocam Hipnoterapi tedavisini de uyguladı. İlk iki seansta sorunum ile alakalı bilgi ve yapılması gerekenleri çok güzel bir anlatımla yaptı. Daha sonra hipnoterapi süreci başladı. İlk hipnoterapide belki de kafamdaki algıdan dolayı negatif bir tutumum vardi Ancak sonrasında bir sonraki seansı iple çektim. İnsanın bilinçaltındaki yolculuğu gerçekten çok farklı imiş. Son iki aydır Ender hoca ile tedavi sürecim. Eşim, çocuklarım ve çevremdeki insanlar ile ilişkilerimi çok değiştirdi. Hatta bazen keşke daha önce gelseydim dediğim olmuyor değil. Mutlaka Ender Hocam ile tanışmanızı ve hipnoterapi almanızı tavsiye ederim. Hayatınızda pozitif değişiklere sebep alacağına inanabilirsiniz.

Konum: Dr.Ender Vardar Muayenehanesi Cinsel Terapi

Hayata gelen iki dünya güzeli varlığımın sebebi önce Allah sonra sizsiniz ender bey, yardımlarınız ,tedaviniz, iyiliğiniz,anlayışınız, bilginiz sayesinde dünyamıza kattigimiz en önemli varliklarimizin sebebi oldunuz ,iyiki sizin gibi işinde uzman bir hekimle taniştik, bize destek oldunuz, tedavi sürecimizde hep yanımızda oldunuz, size ve ekibinize minnettariz.. sevgiler ..

Konum: Dr.Ender Vardar Muayenehanesi Hipnoterapi

Ender Bey'den psikoterapi ve hipnoterapi desteği alıyorum. Süreçten çok memnunum, alanında uzman ve güven veren bir kişi. Özellikle hipnoterapi benim için önemli bir terapi oldu. Merak eden ve ikilemde olanları aydınlatmak isterim çekinilecek veya güvenilmeyecek bir seans değil, sıkıştırılmış bir psikoterapi gibi denebilir. İletişimi kuvvetli ve hızlı ilerleme sağlayabileceğiniz biri. Yardımlarından dolayı kendisine teşekkür ederim.

Konum: Dr.Ender Vardar Muayenehanesi Hipnoterapi

Hipnoteramı sayesinde hayatımdan çıkarmak zorunda kaldığım aktivitelere geri döndüm teşekkürler Ender Bey