Samsun, Endodonti
Cumhuriyet, 76. Sk. No:5/A, Samsun • Harita
Çiçek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Güler Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Oral i̇mplantoloji Daha fazlaMimarsinan Mahallesi Atatürk Bulvarı No:266/A, Atakum • Harita
Özel Güler Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Dr. Dt. Melek Gürel
Endodonti, Diş hekimi
19 Mayıs Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:42, İlkadım • Harita
Nevadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Dentamarin Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Ağız diş ve çene radyolojisi
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaKörfez Mahallesi Adnan Menderes 3. Kısım Bulvarı No:219/A, Atakum • Harita
Özel Dentamarin Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Rivadent Atakum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaMimarsinan Mahallesi 160. Sokak No:26/1/3, Atakum • Harita
Özel Rivadent Atakum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hacınabi Mah. Hacıkabaş Sok. No:9, Samsun • Harita
Özel Hasan Bayrakçı Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKörfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum • Harita
19 Mayıs Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:42, İlkadım • Harita
Nevadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaKörfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum • Harita
Prof. Dr. Hikmet Aydemir
Samsun, İlkadım • Harita