Üsküdar, Endodonti
Halaskargazi Mah. Halaskargazi Cd. No:38-66, İstanbul • Harita
Dentlotus Diş Kliniği
Harbiye, Vali Konağı Cd. No:32 Kat:7, İstanbul • Harita
Smile Institute Emek Külür
Sahrayıcedit Mah. Atatürk Cad. No: 33 D: 4 Ömer Lütfü Bey Apt., İstanbul • Harita
Dr. Dt. Koral Bayraktar - Uzm. Dt. Nihan Tuğcu Muayenehanesi
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:11/M4 Terrace Fulya Center-1, Şişli • Harita
Özel DentSpa Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliği
Doğal Diş Kliniği
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazla19 Mayıs Mahallesi Bayar Caddesi No:21/A, Kadıköy • Harita
Doğal Diş Kliniği
Confident Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaBüyükdere Cad. Akıncı Bayırı Sok. No: 12 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Confident Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:110/2 Tokgözler İş Merkezi, Üsküdar • Harita
Özel Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Fahrettin Kerim Gökay Cad. Çamtepe Sok. No:2/4 Corner Palas Apt, İstanbul • Harita
Endo-Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Teşvikiye Caddesi Şakayık Sok.Ihlamur Palas Apt. No:42 D:7 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Özlem Saraçoğlu Muayenehanesi
dentgroup göztepe ağız ve diş sağlığı merkezi
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaSahrayı Cedit Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:257/C, Kadıköy • Harita
dentgroup göztepe ağız ve diş sağlığı merkezi
İstanbul, İstanbul • Harita
Pendik ağız ve diş sağlığı hastanesi
Voadent
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji Daha fazlaFulya Mah., Büyükdere Cad., No: 74 A, İç Kapı No: 175, Şişli • Harita
Voadent
Özel Tasarım Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaBarbaros Mahallesi Sütçü Yolu Caddesi No:74/1, Ataşehir • Harita
Özel Tasarım Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Doğu Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazla -
Gülbahar Mahallesi 23 A, Şişli • Harita
Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Ve Uygulama Hastanesi
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı
Endodonti, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaCaddebostan Mahallesi, no:253/4, • Harita
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı