Siirt'te doğdu, Ciftlikkoy Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden 2018 de mezun oldu .Yükseklisans eğitimini başarıyla bitirmekle beraber alanıyla ilgili ISST Schroth Terapisi (skolyoz), osteopatik manuel terapi, Klinik Bantlama Teknikleri ,mulligan,ikn,manex, erkek sağlığı, tmj (çene ve diş sıkma problemleri) eğitimleri aldı. Şu an aktif olarak Fizyones Fizyoterapi ve Pilates Merkezi'nde hizmet vermektedir.

Fizyones Fizyoterapi Ve Pilates Merkezi
Rüstempaşa mahallesi Hürriyet sokak Büyükgümüş iş merkezi 30/7 Yalova/merkez, Yalova Merkez, Yalova

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Evde Fizyoterapi

Makaleler
Röportaj

Z

Enes hoca çok ilgili ve iletişimi çok iyidir. 13 yaşındaki kızımın skolyoz tedavisine hemen başladı. Kızım, severek egzersiz seanslarına gitmektedir. Duruşunda da gözle görülür bir değişim var. Enes hocayı tavsiye ederiz.

Değerli fizyoterapistim Enes Bey'e oğlum için başvurduk. Skolyoz tedavimiz devam ediyor. Oğlum için gösterdiği özverili çalışma, profesyonel yaklaşım ve içten ilgisinden çok memnunuz. Tedavi sürecimiz boyunca hem uzmanlığı hem de pozitif enerjisiyle bize büyük destek oluyor. Sadece fiziksel iyileşmemize değil, moral ve motivasyonumuza da katkıda bulundu. Her seansı sabırla ve titizlikle yürüterek, sorularımı detaylı bir şekilde yanıtladı ve bize umut verdi. Enes Bey gibi işini severek ve özveriyle yapan bir fizyoterapistle çalışmak bizim için büyük bir mutluluk.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Fizyones Fizyoterapi Ve Pilates Merkezi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Enes hocam alanındaki uzmanlığı hissettiriyor faydasını gördüm ağrılarım azaldı herkese tavsiye ederim

Bel fıtığından şikayetim vardı, Enes Bey'e başvurdum. Uygulamış olduğu tedavi iyi geldi, memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Enes hocaya çocuğum için skolyoz önleyici tedavi sebebiyle başvurduk. Oğlumla gerçekleşen fizik tedavi sürecinde kendisi ile çalışmaktan memnunuz. Oğluma iyi bir şekilde yönlendirme yapıyor. Kendisinin tavsiyelerine uyuyoruz. Evde de vermiş olduğu egzersizleri yapıyoruz. Tavsiye ederiz.

Enes Hoca'yla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Kendisiyle duruş bozukluğu ve sırt ağrıları gibi durumlardan dolayı çalışmaya başladık. Şu ana kadar 2 seans yaptık, seanslar sonucunda ağrılarımın şiddeti eskiye göre çok daha iyi ve azaldı. Kendisiyle çalışmaya devam ettikçe çok daha iyi olacağıma inanıyorum ve çevremde de birçok insana tavsiye ediyorum.

Çocuğumda var olan omurga eğriliği nedeniyle, Schroth terapisti olarak yaptığım araştırma sonucunda Fizyoterapist Enes Bey'de bu sertifikanın olduğu bilgisine ulaştım. Enes Bey ile ilk görüşmeye gittiğimizde durum değerlendirmesi yaparak bizi süreç hakkında bilgilendirdi ve seanslara başladık. Şu an seanslar devam ediyor ve omurgada düzelme başlamış durumda. Skolyoz durumunda ihtiyaç duyan herkesin güvenle başvurabileceği bir isim. Başarılarının devam etmesini dilerim.

I

Eşya taşırken belimden sakatlandım ve bir arkadaş vasıtasıyla Enes'le tanıştık. Terapiden çok memnun kaldım ve tüm çevreme tavsiye ettim.

Uzm. Fzt. Enes Arıca ile gerçekleştirdiğim seans deneyimimden oldukça memnun kaldım. Kendisine oğlumun tavsiyesi üzerine ulaştım. Bel fıtığı sebebiyle başvurdum ve süreç boyunca profesyonelliği, yaklaşımı ve uyguladığı tedavi yöntemleriyle iyileşme yolunda adımlar attık. Seanslar sırasında detaylı bir değerlendirme yapması ve bana özel bir tedavi planı hazırlaması oldukça etkili oldu. Her seansı özenle takip etmesi ve açıklamalarıyla güven vermesi de beni oldukça motive etti. Kesinlikle çevreme tavsiye edeceğim bir fizyoterapisttir.

T

Kızımın skolyozu için internet üzerinde Schroth tedavisini araştırırken klinik karşıma çıktı ve hemen görüşme talep ettim. Memnunuz, seanslarımız güzel geçiyor. Enes Hoca ilgili ve alanında uzman bir fizyoterapist.