Papuççular mh. Adnan Menderes cd. No:112 / A, Sakarya
Özel Modern Art Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
m...
Enes Bey'in son iki aydır hastasıyım. 2 diş kanal tedavisi, iki dolgu, diş ve diş taşı temizleme işlemleri uygulandı. Doktorumun ilgi ve alakaları olsun, asistanlarının ilgileri olsun gerçekten çok memnun kaldım. Temiz, güvenilir ve güler yüzleriyle gayet harika işler çıkarttılar. Kendim, ailem ve çevrem dahil olmak üzere güvenerek önerebileceğim ve bundan sonraki problemlerimde ise gideceğim tek yer.
n....ç
Ağız ve diş sağlığı için başvurdum. Diş temizleme ve dolgu yenileme işlemleri yapıldı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çok memnunum kendisinden. Enes Bey çok iyi bir uzman. Ben kendisini çok beğendim. Hastalarla iletişimi iyi ve titiz. Herkese tavsiye ederim.
s...
Dr. Enes Bey'in bilgisi, ilgisi, güler yüzlü hizmetlerinden dolayı çok memnun kaldım. İyi bir diş doktoru tavsiye ederim. İmplant ve diş kaplamaları yaptırdım, memnunum.
a...
Enes hocaya arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kanal, dolgu ve kaplama gibi birçok işlem gerekiyordu dişlerim için. Estetik bir gülüş istiyordum. Kendisi bana bu konuda detaylı açıklama yaptı ve güven verdi. Böylelikle sürece başladık. Çalışanları ve Enes hoca her zaman gülen yüzleriyle karşıladılar beni. Bu sürecimi kolaylaştırdı. İdealist, işini titiz yapan, hastadan gelen şikayetleri dikkate alan bir hekim. Ben zaten çevreme tavsiye ediyorum. Benim dişle ilgili rahatsızlıklarımdaki adresim.
n...
Dr. Enes Gökhan Bayanmelek mesleğinin tam hakkını veriyor. Öndeki kararmış ölü dişlerimi estetik dolgu ile orijinal gibi yaptı. Kanal tedavileri kaliteli ve 5-6 defa yıkayarak yaptı. Çok hafif kararma ya da azcık bir sorun olsa söküp tekrar yeniden yapıyor. Kısacası çok iyi ve kaliteli bir doktor. Aynı zamanda klinik ortamı ve diğer personel de çok iyi.
e...
Doktoruma ablamın tavsiyesiyle ulaştım. Genel kontrol için gittim ve kanal tedavisine başladık. Sürecim çok güzel ve çok özenli geçti. Doktorum ve çalışanlar çok ilgili ve çok iyiler, tavsiye ederim.
r...
Doktor Enes Bey ile ablam sayesinde tanıştım ve kırılan kaplama dişlerimin tedavisi için kendisine başvurdum. Enes Hocam diş eti ve diş tedavimi yaptı, sonrasında harika bir kaplama ile tedavimi bitirdi. Benimle birlikte oğlumun kanal ve dolgu tedavilerini de yaptı. İşini seven ve biz danışmanlarını son derece önemseyen tedavi sırasında harika hissettiren çok özel harika bir hekim. Her daim tavsiye edebileceğim bir hekim.
c...
Enes Bey ile pandemi döneminde kızımın dişinde oluşan rahatsızlık sebebiyle tanıştık. Kendisinin bize ilgili olması, gayet açıklayıcı konuşması, bizi bilgilendirmesi ve bize güven vermesiyle başladı. Daha önce dişin çekilmesi gerektiğini söylenmişti, fakat Enes Bey bayağı bir uğraş vererek kendi öz dişini kullanımda kalmasını sağladı. 3-4 sene kızımız bu dişi kullandı, daha sonra tekrar dişin artık daha gitmeyeceği ve çekilmesi gerektiğini söyleyince kendisi çekti ve bizim aile doktorumuz oldu. Biz normalde İstanbul'da ikametgah ediyoruz, buraya yazları geliyoruz, artık öyle bir oldu ki İstanbul'dan Enes Bey'e diş yaptırmaya geliyoruz. Artık o, bizim ailemizin diş doktoru oldu. Kendisini tavsiye ederiz.
e...
Enes Hoca kanal tedavisi, estetik dolgu, zirkonyum porselen diş kaplama uyguladı. Bunu samimiyetimle söylüyorum, işine ilgi ve alakasından dolayı hocamdan çok memnun kaldım. Enes Hocam işini çok güzel yapıyor.
Enes Gökhan Bayanmelek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Enes Gökhan Bayanmelek, Diş Hekimi. Size Enes Gökhan Bayanmelek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Enes Gökhan Bayanmelek adresi nerede?Enes Gökhan Bayanmelek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Papuççular mh. Adnan Menderes cd. No:112 / A Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Enes Gökhan Bayanmelek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Enes Gökhan Bayanmelek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Enes Gökhan Bayanmelek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Enes Gökhan Bayanmelek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Enes Gökhan Bayanmelek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Enes Gökhan Bayanmelek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Enes Gökhan Bayanmelek hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Enes Gökhan Bayanmelek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Enes Gökhan Bayanmelek hangi sigortaları kabul ediyor?Enes Gökhan Bayanmelek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.