Kapadokya Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur öğrencisi olarak mezun olmuştur.
Staj eğitimine Kayseri Şehir Hastanesinde devam etmiş olup; Çocukta gelişimsel bozukluklar (otizm, atipik otizm, asperger sendromu vb) otizmli çocukların eğitimindeki tek bilimsel ve geçerli yöntem olan uygulamalı davranış analizine dayalı (ABA Terapi) ,İleri düzey ABA terapistidir. Otizmli çocuklarda etkileşim temelli oyun programı olan FOORTİME terapistliği eğitimlerini tamamlamıştır.

Türkocağı Cd. 44-50, Esenyurt, 38050 Melikgazi/Kayseri

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim

Otizm Değerlendirme Ölçeği

Zihinsel Engelli Çocuklar İçin Özel Eğitim +1 daha fazla

Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası

Y
Konum: başka bir yer Diğer

oğlum öfke kontrolünde sorun yaşıyordu. Enes Bey'e tavsiye üzerine ulaşım sağladık. Seanslarımız boyunca oğlumla kurduğu iletişimden çok memnun kaldık. Ne kadar minnettar olsak azdır.

T
Konum: başka bir yer Diğer

Çocuğumda sınav kaygısı vardı. Sınavlardan önce çok stres ve endişe yaşıyordu. Sınav sonuçları da olumsuz sonuçlarla geliyordu. Enes Hoca ile yaptığımız seanslar sonucunda oğlumun sınav kaygısında azalma gerçekleşti ve endişe-stres ile nasıl baş edeceğini öğrendi. Geçirdiğimiz süreçten oldukça memnun kaldık.

Ü
Konum: başka bir yer Diğer

4 yaşındaki oğlumda tuvalete gidememe, altına yapma, uyku problemi, yemek yememe, dikkatini verememe problemleri vardı. Enes Bey ile tavsiye üzerine iletişime geçtik ve o kadar olumlu değişimler yaşadık ki çok mutluyuz. Görüşmelerimiz halen devam ediyor, oğlum her seansı Enes Bey ile çok rahat ve çok verimli geçiriyor. Enes Bey bu süreçte ilgi ve alakasıyla oğlumuza ve bize çok iyi geldi. Kendisiyle bu yolda olmaktan çok memnunuz.

Konum: başka bir yer Diğer

Çocuğumuzun dikkat dağınıklığı ve aynı zamanda oldukça hiperaktivitesi vardı, Enes Bey ile olan seanslarımızdan sonra çocuğumuzun dikkat ve hiperaktivite ile ilgili probleminde oldukça ilerleme gözlemledik, bu durum eşimi ve beni oldukça sevindirdi. Enes Hocamız seanslar boyunca çok ilgili bir tutumla yaklaştığı için minnettarız, yollarımız kesiştiği için çok mutluyuz.

Konum: başka bir yer Diğer

Dikkat eksikliği ile ilgili çözüm ararken Enes bey ile karşılaştık çocuğumun dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu vardı sürece başladıktan sonra dikkat ve dürtüselliğinde çok güzel bir gelişme yaşadık dikkat için Enes beyi şiddetle öneririm

Ö
Konum: başka bir yer Diğer

kızımın dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu için Enes Bey ile iletişime geçmiştik. Enes Bey ile seanslara başladıktan sonra çok güzel ilerlemeler katettik. Seansları çok etkili oldu. Çok ilgili ve güler yüzlü yaklaştı. Çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederiz.