Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Psikolojik Sağlamlık Programı
Ön Görüşme
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
Yetkinliklerim:
Bilişsel Davranışçı Terapi: Bilişsel davranışçı terapi yöntemleri, bilişsel yeniden yapılandırma, davranışsal deneyler ve terapi süreci gibi konularda aldığım eğitimi başarıyla tamamladım. Bu eğitim sürecinde, bilişsel davranışçı terapinin temellerini öğrendim ve uygulamalı çalışmalar gerçekleştirdim ve gerçekleştirmeye devam ediyorum.
Temel Spor Psikolojisi Eğitimi: Spor psikolojisi alanında temel bilgi ve becerileri kazanmak amacıyla aldığım eğitimi başarıyla tamamladım. Bu eğitim sürecinde, sporcuların zihinsel ve duygusal sağlığını desteklemek, performanslarını geliştirmek ve stresle başa çıkmak için kullanılan temel psikolojik teknikler hakkında bilgi edindim. Halihazırda Spor Psikolojisi konusunda bilgi ve becerilerimi bir yandan kullanıp bir yandan geliştirmekteyim.
Mindfulness Temelli Terapi Eğitimi: Mindfulness temelli terapinin temel prensiplerini ve tekniklerini öğrenmek amacıyla aldığım eğitimi başarıyla tamamladım. Bu eğitim sürecinde, farkındalık (mindfulness) pratiklerinin terapi sürecinde nasıl kullanıldığını ve bireylerin duygusal refahını artırmak için nasıl uygulandığını öğrendim. Mindfulness temelli terapi konusunda bilgi ve becerilerimi geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum .
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Enes Zahid Yıldız adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Enes Zahid Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Enes Zahid Yıldız, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Enes Zahid Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu, Online Terapi, Ön Görüşme, Ebeveyn Danışmanlığı.
Enes Zahid Yıldız adresi nerede?Enes Zahid Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah Mah.Melikşah Cad.No:50/1 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Enes Zahid Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Enes Zahid Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Enes Zahid Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Enes Zahid Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Enes Zahid Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Enes Zahid Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Enes Zahid Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Enes Zahid Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Enes Zahid Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Enes Zahid Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Enes Zahid Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.