Enfeksiyon Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Yenişehir, Diyarbakır • Harita
Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, Alerji hastalıkları, Romatoloji
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Algoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Pedagoji, Dil ve konuşma terapisi, Fitoterapi, Ozon terapi, Kupa terapi (hacamat), Aile danışmanlığı, Mezoterapi, Proloterapi Daha fazlaSinan Mahallesi 1254 Sokak No:1/101-102-103-104, Muratpaşa • Harita
Muratpaşa • Harita
Havzan, Havzan Cd. No:87 D:101, Konya • Harita
Havzan, Havzan Cd. No: 87 D:102, Meram/Konya, • Harita
Özel Uncalı Meydan Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaMollayusuf Mahallesi 1425 Sk. No:9, Konyaaltı • Harita
Özel Uncalı Meydan Hastanesi
Özel Muratpaşa Tıp Merkezi
Enfeksiyon hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Diş hekimi Daha fazlaTahıl Pazarı Mah. 467 Sokak No:5, Antalya • Harita
Özel Muratpaşa Tıp Merkezi
Mimarsinan Mah. Emniyet Cad., Yıldırım • Harita
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi
Özel Doruk Bursa Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Metabolik cerrahi Daha fazlaDikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi • Harita
Özel Doruk Bursa Hastanesi
Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Yenişehir Mevkii, Erzurum • Harita
Erzurum Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi
Bezmialem International Clinic
Enfeksiyon hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Algoloji, Spor hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaAdnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi), Fatih • Harita
Bezmialem International Clinic
Gaziantep • Harita