İstanbul, Enfeksiyon Hastalıkları
Abide-İ Hürriyet C.No:105/1 Güneş Apt., İstanbul • Harita
Fehmi Tabak Muayenehanesi
Ümran Tıp Merkezi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaBulgurlu Mahallesi İzzettinbey Sokağı No:3, Üsküdar • Harita
Ümran Tıp Merkezi
Özel Marmara Tıp Merkezi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaFeneryolu Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:150, İstanbul • Harita
Özel Marmara Tıp Merkezi
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Acıbadem Atakent Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaHalkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
Acıbadem Atakent Hastanesi
Doç. Dr. Özlem Alıcı
Enfeksiyon hastalıkları
İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Beşiktaş Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Avcılar Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Büyükçekmece Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Küçükçekmece Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (13)İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları