Enfeksiyon Hastalıkları, Karabağlar, İzmir
Halide Edip Adıvar Bulvarı 507 Sk. No:3 İller Bankası Üçyol, İzmir • Harita
Egepol Hastanesi
Özel Akut Kalp Damar Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Kalp ve damar cerrahisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaDokuz Eylül Mahallesi 343/1 Sokak No:6 Gaziemir, İzmir • Harita
Özel Akut Kalp Damar Hastanesi
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Akupunktur, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaMithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir • Harita
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Akupunktur Daha fazlaSaim Çıkrıkçı Cad.No:59, Karabağlar • Harita
Özel Yeşilyurt Fizik Tedavi Dal Merkezi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi Daha fazla177/4 Sokak No:12 Yeşilyurt ( Yeşilyurt Devlet Hastanesi Acil servis karşısı), Karabağlar • Harita
Özel Yeşilyurt Fizik Tedavi Dal Merkezi
Uzm. Dr. Mustafa Torun
Enfeksiyon hastalıkları, Tıbbi mikrobiyoloji
661/1 Sokak No:33 Kat:2, Buca • Harita
Mustafa Torun Muayenehanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaGüneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3, Konak • Harita
Ass. Dr. Aslı Akder
Uzm. Dr. Ziya Kuruüzüm
Uzm. Dr. Muharrem Güler
Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gaziemir Semt Polikliniği
Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları Daha fazlaIrmak Mah. Hasan Güven Cad.No:21, Gaziemir • Harita
Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gaziemir Semt Polikliniği
Uzm. Dr. Güneş Gökçen