SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Adli tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaBüyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir • Harita
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikoloji Daha fazlaKasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih • Harita
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaEvliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya • Harita
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaİçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Embriyoloji ve histoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaBağlarbaşı, Feyzullah Cad. No:39, Maltepe • Harita
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaElmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye • Harita
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaDemetevler 12. Cad., Yenimahalle • Harita
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Endodonti Daha fazlaKörfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum • Harita
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
İzmir Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri Daha fazlaAnkara Yolu 4 Sanayi Sitesi Acil Yardım Ve Travmatoloji Hs., Bornova • Harita
İzmir Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi
Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri Daha fazlaMerkezefendi Mahallesi İzmir Caddesi No:288, Manisa • Harita
Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaÇiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü, Yenişehir • Harita
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaPirsultan Mahallesi Çetin Emeç Caddesi, Şehitkamil • Harita
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Acıbadem Taksim Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Metabolik cerrahi Daha fazlaİnönü Mahallesi Nizamiye Caddesi No:1/9, Şişli • Harita
Acıbadem Taksim Hastanesi
İskenderun Özel Gelişim Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaNumune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89, İskenderun • Harita
İskenderun Özel Gelişim Hastanesi
Mersin Tarsus Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi Daha fazla82 Evler, İbn-i Sina Blv No:1, Tarsus • Harita
Mersin Tarsus Devlet Hastanesi
Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaUrfa Yolu, Siverek • Harita
Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi
Ardahan Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaİnönü Mah. Erzurum Yolu, Ardahan • Harita
Ardahan Devlet Hastanesi
Acıbadem Fulya Hastanesi
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş • Harita
Acıbadem Fulya Hastanesi
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaKöşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi • Harita
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaArnavutköy Merkez, Eski Edirne Cd. No:3, Arnavutköy • Harita
İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi
Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Başiskele bölgesinde SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (13)Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları Allianz Sigorta
Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları Axa Sigorta
Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları Diğer (İade)
Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları Mapfre Sigorta
Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları Anadolu Sigorta