Memorial Ataşehir Hastanesi
Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Memorial Ataşehir Hastanesi Diğer

Eşim baş ağrısı şikayeti ile sinüzit olabilir şüphesi ile Engin Hocaya gitmişti. Engin Hoca’nın yerinde istediği çekimlerle ve tespitler ile eşimin beynindeki kocaman tümörü ortaya çıkardı. Hoca sürecin peşini bırakmayıp o gün sürecin tamamlanması(mr, bt çekilmesi) için de verdiği çaba çok fazlaydı.

Konum: Memorial Ataşehir Hastanesi Diğer

benim hayatımda tanıdığım en iyi bikaç doktordan biridir.aylar önce diş sıkmamla alakalı kulak rahatsızlığım sebebiyle gitmiştim.kendi alanı olmamasına rağmen öyle yerinde ve harika tespitler yaptı ki zamanla hepsini yaşadım ve haklılığna her aşamda şaşırdım.yine bi kulak rahatsızlığı yaşadım ve bana uzak olmasına rağmen kalkıp yine gideceğim.Başarılarınız daim olsun hocam

ben sabahat mert 28.11.2014 tarihinde tükürük bezi taşı ameliyatımı başarıyla yapmıştır hasta ilişkisi son derece üstündür çok teşekkür ediyorum allah onların yardımcısı olsun saygılarımla

Profili düzenle veya yönet