1. Pratisyen Hekimlik dönemi, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi 2010 - 2011 Acil Servis Hekimi
2. Uzmanlık Eğitimi Dönemi Bezmialem Vakıf Universitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü, 2011- 2015
3. American Family Children Hospital, Pediatric İntensive Care Unit, Ekim-Kasım 2013
4. A Sınıfı bir Özel Hastanede Sağlık Danışmanlığı 2015 - 2018
5. Özel Muayenehane 2019 -
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. E5 Yanyol Cad. No:20/1 A Blok , Ataköy Towers, İstanbul
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Fitoterapi
Astım
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Engin Arı Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
Engin Arı Muayenehanesi
Haşhimato, kemik erimesi, böbrek taşı, fibromiyalji gibi çok çeşitli rahatsızlıklarıma bütüncül bir bakış açısı ve çözüm duymak için başvurdum. Empatik yaklaşımı ve bütüncül değerlendirmesi ile Engin Hoca uzun zamandır cevabını aradığım sorulara yanıt verdi. Sadece ilaçla tedavi edip hastalığı baskılamak yerine yaşam biçimi önerileriyle daha iyi hissedebileceğime beni inandırdı.İyi ki tanıdım kendisini
n....g
Kızımın hasimato tanısı var uzun zamandır devam eden kabızlik yaşıyor.Hem kızım hem ben girdiğimiz bu tedavi sürecinde Dr beyin katkısıyla basaracagımiza inaniyoruz.Muayene sürecinde çok bilgilendim.
ay...l
Yaklaşık 1 yıldır düzenli olarak hocamızla takipliyiz. Bebeğimin süt ürünleri alerjisi için baskılamadan, tamamen doğal yöntem ve takviyelerle tedavi uyguluyor. Sayesinde alerji hafif seyrediyor ve biz daha 1 yıl dolmadan açılımlar yaparak keçi & koyun ürünlerine başladık bile.
Ne zaman ihtiyaç duysak muhakkak dönüş sağlıyor ve gerçekten ilgileniyor. İçinde bulunduğumuz dönemde örneğine az rastlanır bir hekim. Gerçek bir aile dostu!
İyi ki kendisini ve ekibini bulduk, iyi ki yollarımız kesişti. Bir çocuk doktoru arıyorsanız hiç tereddüt etmeden Engin Bey ve ekibine gidebilirsiniz.
d.....
Oğlumun 3 yıldır geçmeyen kabızlığı sonucunda tanıdık engin hocamızı. Çocuklarla iletişimi. Yaklaşımı öyle naif ki. 6 yaşında oğlum icin ilk kez bir hekim beni karşısına alıp onemsedi ve gerçekten söylediklerimi dikkate aldı. Tıbba olan inancımi kaybetme noktasında derdimize derman oldu. O ve onun gibi hekimler hep varolsun.... Oğlumun Engin Arı abisi..
tü...k
Oğlumun geçmeyen öksürüğü ve her hastalığın akciğer enfeksiyonu olarak sonuçlandığı antibiyotik kullanımının ayda iki şişeye çıktığı dönemde engin bey ile tanıştık uyguladığı muayene sonrası tedavi yöntemi çok işe yaradı daha tedaviye başlayalı iki ay oldu bir orta kulak iltihabı ve bir bademcik iltihabını antibiyotik kullanmadan atlattık.Bizim için mucize gibi bir şeydi bu durum.Gün geçtikçe şikayetlerimiz daha da azaldı.Bizim için büyük bir şans oldu engin bey ile tanışmak…
Engin Bey muhteşem bir doktor. Kızımın geçmişte hiç antibiyotiksiz atlatamadığımız orta kulak iltihabını onun desteğiyle antibiyotiksiz atlattık. Alerjik bir çocuk olmasına rağmen tedavi sürecinde alerjik belirtiler epey hafifledi. Bundan sonra hastalıkta sağlıkta çalacağımız kapıdır kendileri, başarılarının devamını dileriz :)
h ...
Engin bey gördüğüm en merhametli,vicdanlı doktor..hastalarina kendi çocuğu gibi içten ve naif davranıyor. Oğlum 1 yaşındayken histamin intolaransi teşhisi koydu ve ben 1 yaşına kadar nasıl engin beyi bulamadım diye oldukça uzuldum.kimsenin net bir sebep ve tanı soylemedigi 1 yil geçirmiştik, tanıya yönelik takviye ve diyet desteğiyle elhamdülillah sorunumuz gecti.surec çok zordu çok yiprandik ,çok çaresiz hissettigimiz dönemler oldu ancak Allah razı olsun desteğiyle bizi yeniden ayaklandirdi.3 yildir kendisine memnuniyetle gidiyoruz kendisini ve ekibini iyi ki tanıdık.Biz kucuk bir durumda bile Engin bey görsün istiyoruz kendi yöntemleri,gerekli gördüğü tedavi ile hastalık sürecini konforlu atlatmamizi sagliyor sorunlarin kök nedenini tespit etmek için uzun saatler muayenenin devam ettiği oluyor.Cevremde herkese tavsiye ediyorum,her çocuğun Engin bey gibi bir doktoru olmalı.Kendisini büyüten yetiştiren anne-babasindan da Allah razı olsun
d,...m
20 aylık kızımı allerjik olabileceği söylendiği için Engin bey e getirmiştim. Çocuğumuzu değerlendirirken anne ve babanın geçmişteki hastalıklarını, gebelik ve doğumla ilgili tüm durumları ayrıntılı ele alışı, çocuğumuzu muayene ederken her adımda çocuğumuzun anlayacağı şekilde açıklamalar yapması, sevecen tutumu, muayene esnasında çocukla kurduğu etkileşim ve iletişimi harikaydı. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz.
c....k
Asla ilaç vereyim göndereyim şeklinde bir doktor değildir hastalığı ilaçla değil sorunun nedenine inerek çözer iki kızımında doktorudur büyük kızımın bağırsak migrenini tedavi etti sonsuz teşekkürler
ze...i
Nisan ayında oğlumun alerjik süreci için tanışıp kendisiyle bir yol çizmiştik bu süreçte bizi hiç desteksiz, ilgisiz bırakmadı,çocuklarımıza kendi evladı gibi yaklaşan aileye güven veren egosunu kenara koymuş şahane bir kişidir Engin Bey,Kliniğe ilk gittiğimde yanılmadığımı hissetmiştim,uyguladığı başarılı tedavi metoduyla,üslubuyla,insanlığı ile bizim bu yolu rahatca yürümemize yardım etti.Allah ondan ve ekibinden razı olsun.Oğlumun tedavisi de o kabus gibi süreç de son buldu şükür.İşini severek yapan insandır Engin Bey ve iyi ki bu mesleği seçmiş.
Engin Arı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Engin Arı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Engin Arı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Randevu, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Normal Randevu, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yeni Doğan.
Engin Arı adresi nerede?Engin Arı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. E5 Yanyol Cad. No:20/1 A Blok , Ataköy Towers İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Engin Arı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Engin Arı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Engin Arı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Engin Arı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Engin Arı hangi dilleri konuşuyor?Engin Arı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Engin Arı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Engin Arı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Engin Arı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Engin Arı hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Engin Arı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla