m....k
Annemin omuz ameliyatı doktor Engin Çetinkaya tarafından yapıldı. Kendisi sadece profesyonel bir cerrah değil, aynı zamanda insan odaklı bir doktor. Ameliyat öncesinde ve sonrasında gösterdiği ilgi, anlayış ve güven verici tutumu bizi gerçekten etkiledi. Annem uzun zamandır olmaya korktuğu ameliyatı doktorun sağladığı güven ile olmaya karar verdi. Ameliyat sonrası hızlı bir iyileşme süreci geçirdi. Kendisinin iletişiminden ve tedavisinden çok memnun kaldık. Sağlık konusunda güvendiğimiz bir doktor bulduğumuz için gerçekten şanslı hissediyorum. İlerleyen süreçte de başımıza gelebilecek durumlar için güvendiğimiz bir doktorumuzun olması bizi mutlu ediyor. Engin hocam sayenizde annem sağlığına kavuşacak.
g....a
Doç.Dr. Engin Çetinkaya 8 yıl önce parçalı Topuk kıığı sebebi ile içinde bulunduğu ekip ile amaliyatimI yapııldı . Çok başarılı bir sonuç aldım çok iyi kaynadı Kısa süre içinde ayağa kalktım .2022 yılında ayağımdaki 8 çivi ve plakları çok başarılı bir operasyon ile çıkardi . Engin hocam ve ekibi sayesinde sağlığıma kavuştum. Kendisi hastası ile çok İlgili , tedavide gerektiği kadar açıklayci ve yönlendiriyor. Herşeyden önce güven veriyor . Bunlar Çok değerli . Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
z....ü
Engin Hocam her şeyden önce harika bir insan ve hastası için elinden geleni yapan bir doçent. Engin hocam sayesinde korktuğum menisküs ameliyatı sürecini çok sağlıklı bir şekilde geçirdim. Hastası ile olan iletişimi, ilgi alakası ve yeteneği ile güven veren bir doktor.
g....k
10 yıldır kolumun ağrısından sabahaca yatamıyordum az çok ağrılarım olsada 6 haftadır çok iyiyiyim Engin Çetin Kaya ve ekibine çok teşekkür ederim tedavim devam etsede allaha şükür çok iyiyim iyiki varlar
ah....
Öncelikle kendisinden Allah razı olsun. Ben Ankaradayım burada tümor teşhisi koydular sol kolumda patoloji sonucumu beklerken bir umut kapısı olarak net de bulmam sebebiyle engin beye yazdım. Kendi hastası olmasam bile bana cevap verdi ilgilendi bilgilendirdi. Sonuçlar çıkınca paylaş dedi. Bu zorlu süreçte yardım edip bilgi verdiği için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız kalbi güzel insanlar.
zo...7
Şubatın 27 sinde,omzumdan cuf yırtığı ameliyatını olalı altı hafta olacak...On beş günde bir kontrol altında geçen günlerim biraz sıkıntılı geçiyor olsa da, ameliyat öncesi halim aklıma geldikçe şimdiki sıkıntılarım hiç geliyor.Aradan geçen zaman içinde daha iyiye doğru gittiğim için, Ameliyatı yapan Dr.Engin Çetinkaya ve ekibine teşekkür etmeyi boynumun borcu saydım.Kolum hâlâ yastıklı kol askısında.Ameliyattan bir ay sonrası yapmam için bir kaç hareket verildi, bu günlerde onları yapmaya çalışıyorum.Ağrı yapıyor olsa da güven duyarak ameliyat olduğum için içim rahat; elbette bu da geçecek.İyileşme sürecnin zaman istediğini biliyorum.
t.....
Dr. Engin Bey'in ileride alanında en seçkin doktoralardan olacağına olan inancım edindiğim izlenimler sonucu tamdır. Kendisi eşimin amelayatını başarıyla yerine getirmişti. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Engin Çetinkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Engin Çetinkaya, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Engin Çetinkaya adresi nerede?Engin Çetinkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Levent, Alkaranfil Sokak, No:16 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Engin Çetinkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Engin Çetinkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Engin Çetinkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Engin Çetinkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Engin Çetinkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Engin Çetinkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Engin Çetinkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları